Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе, България
Най-после наснимах детската стая и искам да ви я покажа. Бяхме коментирали плоскостите и дръжките, когато ги избирах. В крайна сметка успяхме да направим същите и вратите на дрешника и мисля, че се съчетаха добре.
Скрит текст:

# 136
Pyjamka,
Страхотно се е получило. Има и мегдан за доразвиване към тийн стая без грандиозни промени, само с добавяния на работно място Wink И дръжките са супер.
Мнооого ми харесва!

# 137
  • Sofia
Pyjamka, супер е станало! Не помня дискусията тогава, но пък аз съм намислила такъв цвят вратички на нови мебели, моля да споделиш вида на ЛС. Благодаря

# 138
  • DE
Много приятна цветова гама.

# 139
Много хубаво е станало! Цветът на шкафовете е страхотен! Heart Eyes

# 140
И аз много харесах цвета на шкафове и избора на дръжки, но зеленото ми идва малко в повечко. Не бих боядисала стените зелени, ами жълти.

# 141
Честито! Харесва ми зеления цвят на мен. Не ми харесват единствено белите полици, които са  в друг стил.

# 142
  • София
Ох, чак ми се прищя да си поиграя на кухничката Innocent
Супер е, Pyjamka, надявам се, че и обитателката е хепи Simple Smile

# 143
Пижамка, супер е детската - жизнерадостна и уютна.

# 144
  • Canada
Страхотно се е получило, поздравления! Simple Smile

# 145
  • Русе, България
Радвам се, че детската ви хареса! Обитателят е мъж (!) - на цели 3 Bowtie За зелените стени - истината е, че не е точно този цвят, който си представях първоначално, но нямахме сили да се захванем с пребоядисване. Както се вижда, не сме закачили никакви картини още, само са налични в стаята. Предполагам, че като ги поставим, те ще изпъкнат на преден план пред цвета на боята.
Гардеробите обаче се получиха точно както ги исках. Цветът е K097 Dusk blue на Kronospan. Дръжките се оказаха трудни за монтиране в идеална линия и затова не съм снимала отблизо кръга, който оформят - отблизо се вижда лекото разминаване.
Белите полици, както и пердетата и килима, бяха налични от преди - едните от банята, а другите - от стаята на баткото. Просто в новата баня не се вписаха тези рафтове, а на баткото реших да подаря нова завеса и нов килим. Масичката със столчетата, кухнята, дъската - всичко си го имаше, само че в хола. Satisfied Сега ми е малко странно, че играчките вече са си по местата в правилната стая и холът не е зарит с тях.
И понеже преди ме бяхте питали за спалнята какво ме е водило, сега пак ще покажа от пинтерест:

# 146
Пижамка, снимките от нет-а ряпа да ядат, твоята детска е много по-хубава.

# 147
Здравейте,

Ще се радвам на севети от ваша страна. Мъжът се е запънал за този диван, който на мен ми изглежда бая грозен.
https://divaninani.bg/sofas/sena
Няма да ви казвам как се оборват неговите доводи за практичност и удобство.🙄
Дали ако го потъчам едноцветен има шанс да изглежда добре?
Целя нещо в сивата гама понеже стената ще е в зелено.

# 148
Честно казано не виждам с какво е по-грозен от масовия диван от този клас. Те са почти еднакви, с малки козметични разлики.
При това положение смятам, че мъжът ви е напълно прав - окото свиква даже и грозен диван, но с неудобен диван гърбът и задникът не само не свикват, а нещата се влошават непрекъснато. И тормозът ще е с години - и от дивана, и от мърморещия мъж със схванат кръст.
Иначе и аз не харесвам тези светли възглавници, но ако го поръчате дюс ще е съвсем добра опция. Направете компромис - дивана според избора на мъжа, цвета по ваш избор.

# 149
На мен изобщо не ми допада.
Предполагам че мъжа избира практичността-разгъването и голямата зона за съхранение.
Ако все пак трябваше да го взема-бих пробвала вариант ако може да се избегне буцата-“подлакътник” и изцяло едноцветен.
За тия пари мисля че може да намерите и нещо по добро.

Общи условия

Активация на акаунт