Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
имам казус с един мини коридор-антре, и бих искала мнението Ви.
това е разположението

имам ето този шкаф за обувки с вградено огледало да вмъкна

исках да направя цялата стена зад вратата шкаф, мислех за ламелни дървени врати, за които да мисля в какъв цвят да са...но май...цялата композиция малко ми куца

# 331
Имам си вече картина над дивана 😊
Скрит текст:

# 332
Питам и тук Simple Smile
 Някой може ли да ми измери колко излизат напред пердетата от стената при събрано състояние? За комбинация от плътно и тънко перде. Благодаря! Ще слагаме климатик на съседната стена и искам да предвидя колко навътре трябва да монтират климатика, така че да не се вижда онази пластмаса, която скрива голямата тръба

# 333
Вкопава се в стената и не се вижда

# 334
Ако е  панел, ще е трудно да се вкопае.
Зависи на какво разстояние от стената са ти монтирани корнизите (релсите), както и от дебелината на завесата и набора. При мен е около 30-ина сантиметра.
В хола имам около метър да се вижда тръбата на климатика. На един следващ етап (заедно с друг ремонт) мисля как бих могла да я скрия. Засега обмислям вариант с "куфар" от гипскартон или кутия от дърво с рафтче под кутията с нещо наредено, за да превърна дефекта в ефект.
Евентуално някаква картина може да се сложи пред тръбата, за да прикрива.

# 335
  • София
Имам си вече картина над дивана 😊
Скрит текст:
DiDi§, от къде е масичка?

# 336
# 337
  • Варна
А диванът откъде е ? Може ли линк?

# 338
Имам само това. Дано е от полза. 🤗

# 339
Здравейте, момичета! Има ли някой, който да е боядисвал с латекс Каперол? Търся нежно розово за спални и синьо за коридор, а за хола все още се двуомя каква ще е гамата, но със сигурност ще има бяла кухня и врати. За съжаление направих опит с няколко цвята, но ми се виждат доста наситени, ще се радвам да споделите вашите цветове и да ми помогнете в избора

# 340
Ние боядисвахме с Caparol.
Детската стая - и коридора .
Синьо не сме ползвали.
Като цяло става, но този цвят не се получи равномерно. Към него определено имам забележки.
Абе, като цяло, следващия път ще сменя марката. 😏

# 341
Ние боядисвахме с Caparol.
Детската стая - и коридора .
Синьо не сме ползвали.
Като цяло става, но този цвят не се получи равномерно. Към него определено имам забележки.
Абе, като цяло, следващия път ще сменя марката. 😏

Здравейте, а спомняте ли си кои цветове са по каталога? Особено розовото, ако имате ще съм много благодарна Simple Smile
Супер много съм объркана от цветовете им...

# 342
  • Deutschland/HE
Ние миналата година боядисвахме с Капарол и сме доволни, като се наложи да пребоядисваме пак с нея ще боядисваме. В магазина ми предложиха само оцветителя да е на Капарол, но аз не исках и бялата основа също е тяхна. Хола, по три от стените в две детски стаи и стълбището в много светло сиво, една стена в тъмно синьо (при сина ми, пада се срещу прозореца) и една в цвят горчица. Навсякъде покри перфектно и равномерно, дори не се налагаше втора ръка, но ние я положихме. Майсторът ни препоръча, ако искаме да сменим цвета, трябва преди това да грундираме предварително. Преди това стените са били с тапети, които ние махнахме и правихме фина шпакловка, грунд и така боядисвахме.

# 343
Ние миналата година боядисвахме с Капарол и сме доволни, като се наложи да пребоядисваме пак с нея ще боядисваме. В магазина ми предложиха само оцветителя да е на Капарол, но аз не исках и бялата основа също е тяхна. Хола, по три от стените в две детски стаи и стълбището в много светло сиво, една стена в тъмно синьо (при сина ми, пада се срещу прозореца) и една в цвят горчица. Навсякъде покри перфектно и равномерно, дори не се налагаше втора ръка, но ние я положихме. Майсторът ни препоръча, ако искаме да сменим цвета, трябва преди това да грундираме предварително. Преди това стените са били с тапети, които ние махнахме и правихме фина шпакловка, грунд и така боядисвахме.

Здравейте, може ли снимки и евентуално ако си спомняте номерата на цветовете Simple Smile Благодаря Ви!

# 344
  • Deutschland/HE
Ще ги потърся утре и ще ти ги напиша.

Общи условия

Активация на акаунт