Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Виж цвят Ceramic 85.
Това трябва да е цвета в детската стая.
Onyx 115 е в коридора.

# 346
Виж цвят Ceramic 85.
Това трябва да е цвета в детската стая.
Onyx 115 е в коридора.
Сега го погледнах, това май е цвета на коридора, малко оранжавее Simple Smile

# 347
Малката искаше оранжева стая, затова го избрахме. Сега, защо изглежда по - скоро розов, мистерия. 😜 😂

# 348
Вкопава се в стената и не се вижда
Няма как да стане. Шпакловано и боядисно, преди доста време. Не се сетих като измазвахме и за това сега ще си гледам грозните кабелни канали Sad Ще ги боядисам с цвета на латекса и до там

# 349
Имам си вече картина над дивана 😊
Скрит текст:

Май гуднес! Какво е това? Маймуна ли?

А, килимчето от къде е?

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 02:52 от amy_nka

# 350
Ако ще и маймунски задник да е, цветово се връзва много добре с интериора, а една такава картина служи именно за това - да обогатява, подчертава и прочее целия интериор. Това не е шедьовър за музея.
Да не говорим, че картината не е и маймунски задник, а интересна модерна картина. Аз одобрявам покупката, честито.

# 351
  • Mediterraneo
Аз не различавам какво има на картината, но ми харесва как се е получило съчетаването на цветовете с цялата стая.

# 352
Десен бутон на снимката, отвори я и увеличи. Мислителска маймуна със слушалки е. Не бих казала, че ми харесва, но пък се съчетава цветово прекрасно, така че изпълнява си предназначението.

# 353
  • Deutschland/HE
За Caparol:
17-4015 Home Infinity - това е тъмно синьото, 14-0827 Home Dusky Citron е горчицата, а сивото е 12-4302 Vaparus Gray. Това са залепили като етикети на кутиите.

# 354
Аз не различавам какво има на картината, но ми харесва как се е получило съчетаването на цветовете с цялата стая.

Точно това е и целта. Аз исках червена картина за моя хол и като не намерих такава с нужните размер и естетика си поръчах да ми нарисуват точно каквото искам и с каквато техника искам. Но исках да е убито червена, а не да е шедьовър за музея.

# 355
Маймуна е. Личен избор. Специално даже си я поръчахме. 😜

# 356
Харесва ми, много е свежа и идеално се съчетава.
Може ли инфо за килима?

# 357
Маймуна е. Личен избор. Специално даже си я поръчахме. 😜
На мен много ми харесва

# 358
Килима е от Карпет Макс. 👍

# 359
На мен картините в даден дом винаги ми правят впечатление, но аз имам лично отношение към изкуството и не бих си сложила нещо, защото цветово се връзва Grinning Най-важно е на хората, които живеят в пространството, да им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт