Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 044
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
И аз много харесвам контура на Кевин (благодаря, Агент)!
Но не харесвам оригиналната пудра на Лора Мерсие, на мен ми е тежка. Глоу само като хайлайт.
Тази седмица е наистина ужасна за мен. Една от тези, в които се чудиш кога ще се свърши. Та днес извадих мазила за горещини да разпусна.

Още цвят, не че форума няма да го убие тотално...

И още повече цвят. Пат няма милост, ружовете и къртят.

Отивам да се мия 🤣

# 391
illzy, ако е събитието,за което си мисля, значи ще видя на живо как стои палитрата
Simple Smile
Аз съм влюбена в стика на фенти, в цвят амбър - стои страхотно,блендва се супер, цвета е точен за моята бледа кожа.

Ех,сега малко ми стана тъжно за пудрата! Дано да ми хареса. Взех малката опаковка като за първоначална проба.
Ния, страхотна си! Коя е цветната очна линия? Много ти отива!

Момичетата от сефора ми пратиха мостри на фон дьо тени с поръчката,помолих ги за най-светлите цветове. Единия беше ДУ на Ести, правилно се въздържах от проба толкова време - тежък ми идва за моята суха кожа,както и очаквах.

# 392
Пробвай ДУ ако имаш останал върху/смесен с олио и нанесен с пръсти.
А пудрата- защо тъжно? Масово е харесвана, моята кожа по принцип се спогажда с 3 пудри на кръст.
Очната е на Диор, прекрасна е, както и всички цветни от тази линия. Много лесно се борави с нея.

# 393
Ния, каква е тази красота? Ако ще правиш такива чудеса, всичките ти седмици трябва да са тежки. Ела да ме видиш мен - след трагедията вчера дори не бях за пред себе си....

elia, за бала е, да.  Хората дрехи и обувки търсят, ама аз съм напред с материала - само козметика пазарувам. Въпросът е, че то най-вероятно няма да стане каквото го искам, защото нали е за повод???

Мислих го аз твоя стик и реших да пробвам палитрата. Ама щом ми е минал през ума, ще трябва да го пробвам някой ден.

ФДТ, мъка! В търсене съм активно тези дни. Отливката на матови я Шанел ми беше точния цвят, ама ми идва толкова тежък. Вчера ми ми дадоха и Диор и все още съм със смесени чувства. Така че приемам всякакви предложения с розовеещ подтон, който явно се оказва, че е моето.

# 394
Не, тази седмица беше ужасяваща и се надявам никога да не се повтори.
Ела, ела в темата за ФДТ с инфо за тип кожа, какво крием, какъв финиш искаш и колко държелив и ще ти решим задачката.

# 395
Nia, на живо беше още по-трепач! Искам неонови очни линии!
Аз съм влюбена в Pro filter на Фенти. Вчера се гримирах за първи път от месец някъде. Взела съм само Ретро на Наташа и се моля на всички богове да пусне най-накрая голяма Ретро

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:58 от petrova17

# 396
Прекрасна си. На живо трънки, по телефона. На живо скоро надявам се!
Аз да се изкажа по въпроса на Агента- всички течни червила на Сефора правят такава гадна линия на устните. Нанесени току що са супер, после се трият с гадна линия по средата. Аз изхвърлих моите, щото ми скъсаха нервите. Сега се обичам само с Ланком мат шейкърите, Фенти, Бърбъри и... Голдън Роуз в един цвят от течните.

# 397
Взела съм само Ретро на Наташа и се моля на всички богове да пусне най-накрая голяма Ретро

И аз. Много я харесвам. Само приликата да не колкото между малкото и голямото Зендо.

# 398
Не, тази седмица беше ужасяваща и се надявам никога да не се повтори.
Потвърждавам! Всичко, което можеше да се обърка, оплеска и осере го направи! Всичко, което не можеше и никога не се е обърквало - и то се осра, вкл. гримът ми, но в сравнение със вдичко останало това не е дори бял кахър! Този ретрограден Меркурий надмина себе си!!;

Ния, умопомрачителни визии, много ДА!

Петрова, и за теб да, но те искам и със за цветно, не задължително ярко, червило!

Илзи, да разказваш!

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 21:56 от Agent Provocateur

# 399
Ния, Петрова, страхотни и двете! Ния ме прободе с тази зелена очна линия.
Петрова, пръстенът е убийствен, откъде е?

# 400
Благодаря, момичета Heart Агент, и аз съм се настроила за цвят, само да изляза от дупката дето съм се навряла Joy И кожата ми е много зле. От супер суха станах супер мазна и се чудя какво да я правя…
Стрина, халките са две. Една за мен и една за Петров. Усещаме си пулса в реално време Blush
Тати се завърна! И съм супер щастлива

# 401

Стрина, халките са две. Една за мен и една за Петров. Усещаме си пулса в реално време Blush

Събуди ми интереса, дай малко повече инфо, ако обичаш!

# 402
https://shop.thetouchx.com/
Това са халките. Свързват се чрез блутуут към телефоните и от там една към друга. Като потупаш два пъти върху халката и започва да пулсира.

# 403
Ния, невероятна красота си в зелено. 💚
Направих поръчка от Дъглас, дано остана доволна.

# 404
Петровче, впечатли ме грима, но пулсиращите халки малко повече. За първи път чувам за такова нещо, ММ ако чуе ще ги викне на мига Grinning

Ниа, много ти отива ярко червило! И графичната очна също Heart

Общи условия

Активация на акаунт