Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 54 983
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
От мен нещо в розово с лек акцент в тюркоазено

Скрит текст:

# 631
От мен нещо в розово с лек акцент в тюркоазено
Чудна!

Ще покажа и аз за малко, че обикновено или не се снимам или се назландисвам, но редовно ви тормозя за снимки...
Скрит текст:
Минимум кафяво и блестящо  сребристо по очите, за да мога да сложа яркото червило и да балансирам крещящия принт на роклята...
....

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 14:42 от Agent Provocateur

# 632
  • Стара Загора
Агентче, имаш порцеланова кожа. Heartpulse

Аз червено червило лятото не мога да нося или трябва да е ярко. Но на теб ти е заспало!

# 633
Агентче, приличаш ми на Одри Хепбърн, много елегантен грим. Пускай снимки по-често Heart Eyes

Ивче, тюркоазеното много ти движи на красивите сини очи Heart Eyes

# 634
Агент, въобще не ти е крещящо червилото. Аз на това му казвам нюд червено. 😁

# 635
  • София
На мен червилото като цвят ми харесва много, но друго ми прави впечатление на всички снимки, показани от Агентчето тук.
Скрит текст:
Театралното събиране на устните. На мен не ми допада, честно. Сигурна съм, че естествено изглеждаща уста е по добре, от събрана в точка. Не искам никой да засегна с мнението си, просто ми се натрапва това в очите всеки път.Flushed

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 10:55 от kopche

# 636
  • Варна
Моля, за помощ.Искам класическо червено червило.Не да оранжиевее, не да розовее. Предпочитам мат, но не е задължително.

# 637
Течното матово на Sephora 01.
Това е "класическото" червеното от моята грим колекция. Simple Smile)

# 638
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам на MAC - и течно и в гилза.

# 639
KVD Outlaw е много красиво класическо червено матово червило. Ето и някои двойници.

# 640
Агентче, приличаш ми на Одри Хепбърн, много елегантен грим. Heart Eyes
Много мил комплимент, мерси, мила!

Агентче, имаш порцеланова кожа. Heartpulse
Аз червено червило лятото не мога да нося или трябва да е ярко. Но на теб ти е заспало!
Имам сериозни подозрения като видях снимката на голям монитор, че щерката е активирала някакви филтри на телефона ми - кожата ми не е никак лоша и аз истерясвам и я обгрижвам повече от всичко друго, но толкова замазана не изглежда дори при ниска светлина. Мерси, Ивче!

Агент, въобще не ти е крещящо червилото. Аз на това му казвам нюд червено. 😁

Червилото се води reddened fuschia и трябваше да изглежда така... Излишно е да казвам, че докато не си го сложиш на устата не знаеш, но пък изглеждаше прилично със синьо/зеленото по роклята Wink

На мен червилото като цвят ми харесва много, но друго ми прави впечатление на всички снимки, показани от Агентчето тук.
Скрит текст:
Театралното събиране на устните. На мен не ми допада, честно. Сигурна съм, че естествено изглеждаща уста е по добре, от събрана в точка. Не искам никой да засегна с мнението си, просто ми се натрапва това в очите всеки път.Flushed
Копче, честно казано не помня вече кой беше този "доброжелателен" критикар, който в ранният ми пубертет се присмя на голямата ми уста и крива (несиметрична) усмивка, но факт е, че не само мразя да се снимам оттогава (30+ години!), но и на всички позирани снимки инстинктивно стискам уста - няма сватба, няма селфи с приятелка, няма лигня с децата. Затова в 99% от времето аз съм зад камерата и не ми се налага да мисля колко съм симетрична и дали моите лични несъвършенства със или без грим дразнят публиката Wink

PS Намерих случайно интересен и нестандартен блог за грим и цветотипове - две ужасно любими мои теми - но е на италиански, та си го чета бавно с преводач.
https://rossettoemerletto.blogspot.com/2015/08/autunno-parte-generale.html
Забележете, че има 4! подтипа, а не стандартните 3!
https://rossettoemerletto.blogspot.com/2015/09/autunno-parte-sec … autunno-soft.html
https://rossettoemerletto.blogspot.com/2015/09/autunno-parte-sec … autunno-soft.html
https://rossettoemerletto.blogspot.com/2015/09/autunno-parte-qua … -assoluto-aa.html
https://rossettoemerletto.blogspot.com/2015/09/autunno-profondo-ap.html

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 16:15 от Не се сърди, човече

# 641
  • София

Копче, честно казано не помня вече кой беше този "доброжелателен" критикар, който в ранният ми пубертет се присмя на голямата ми уста и крива (несиметрична) усмивка, но факт е, че не само мразя да се снимам оттогава (30+ години!), но и на всички позирани снимки инстинктивно стискам уста - няма сватба, няма селфи с приятелка, няма лигня с децата. Затова в 99% от времето аз съм зад камерата и не ми се налага да мисля колко съм симетрична и дали моите лични несъвършенства със или без грим дразнят публиката Wink
Познавам това чувство! Много познато! Като дете носех скоби, всички се наредиха, но предните два си живеят собствен живот понякога и на снимки не рядко излизам кривозъба. От тогава си крия усмивката. Напоследък приятелка ми обърна внимание на факта, че изглеждам много сериозна с вечно затворена уста- тип Викито Бекъм Satisfied. Започнах да си се снимам и по двата начина!

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 10:14 от kopche

# 642
  • Варна
Хахаха, боЖкей! Колко години вампирясвам ухилена.... не е истина. И ки се усмихвам на 99 % от снимките ми. Да комплекс ми е, на есен ще си оперирам 3 мъдреца, брекети (не само заради кривите зъби, но най-вече заради проблемна захапка от дясно),  но някак не си представям да не се усмихвам на снимки или по принцип. Нищо лично! Агент, да не ти пука кой какво говори!

Надявам се скоро да се покажа и с грим!

# 643
Agent, аз съм те виждала на живо, нестисната 😊. Та имаш силно изразен philtrum (извинявам се, не знам как се казва на български), както и аз. От там, като връхчетата и линиите от тях до ъгълчетата са подчертани, асиметрията, която я има при всеки, личи повече. И ми е много мъчно, че някой е накарал тийн агентче навремето да се чувства зле заради което.
Аз си харесвам кривата уста, не давам да ми ‘оправят’ асиметрията с филър, подчертавам си я и си я правя бляскава, та да се вижда още повече 😅.
Съгласна съм обаче, на снимка винаги се вижда. И за да не дразни, както и бръчките от страната, от която спя, се снимам леко от една страна. Та да подчертая разкошът на еврейския нос, за който така и не се поучих от акъл тук и в инстаграм да контурирам.

# 644
  • В полите на Пирин планина
Агентче, аз винаги съм си мислела, че просто устните ти са в такава сърцевидна форма. Two Hearts

scalestone, моите кучешки зъби също са изпъкнали и кривички. Гледам да се усмихвам по-загадачно, но не винаги се получава... Simple Smile

Копче, нищо "зъбато" няма в усмивката ти!

Много сте готини всички!

Общи условия

Активация на акаунт