Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 54 978
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Lady Brinne, аз, ако се усмихна загадъчно пак зле. Получава се ефектът на беззъбието или все едно са ми супер тънки зъбите, има дупки, абе на есен не с песен ми с рев ще са нещата, но какво да се прави.

Ето тук пак не съм много ухилена, но не е добре положението. Тази снимка е от 2019, имам грим, макар че отдалеко не се вижда много.

# 646
  • варна
Всеки си има някакъв бъг... в повечето случаи само той си ги вижда.Но точно те  ни правият уникални.Въпреки, че харесвам естетичната хирургия не харесвам еднаквите и произведения в лицето на фолк певици и не само.

# 647
  • София
Копче, много си хубава! Simple Smile

Аз днес си взех стоманено син към графитено молив и сенки и все повече започвам да се навивам да пробвам лещи. Преди мечтаех за зелени очи, но вече смятам, че едни графитено сини ще ми вървят доста.

# 648
Момичета, прекрасни сте! Радост за очите Heart

# 649
Момичетааа, момичета... Аз ако не се нахиля до седмиците на снимки, приличам на кобила във фейса, грам не се харесвам и почти навсякъде съм така. Едва съвсем наскоро, когато започнах да си снимам творенията, разбрах, че може да изглеждам прилично без да бъда зелка.
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 11:41 от Mazikeen

# 650
  • Варна
Много си хубава!

# 651
Моята усмивка е крива, но не ми пука особено.
Но за момичетата, които все пак се притесняват да се усмихнат заради вид на зъби, несиметричност на усмивка и тн, предлагам да пробват моя любим Resting Bitch Face. Работи перфектно за всякакви поводи. Grinning Grinning

P.s. Не показвам грим, стабилно изтрит е в края на деня.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 16:26 от esmeralda23

# 652
Всички сте различни и всички сте прекрасни и очарователни! Дефекти не видях! Wear Lipstick

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 08:47 от Pink Dress

# 653
Есмералда, така като те гледам си такова чаровно момиче, че грим изобщо не ти трябва! Мен без грим ме питат болна ли съм. Всички дами, които съм виждала тук, са все красавици.

# 654
Аз да ви кажа, че пък сте най-красиви усмихнати! Агент, носиш толкова харизма с себе си, винаги ти се радвам! Ния, Петров каза, че вече ще те бъхта, да не говориш глупости Joy

# 655
Да си кажа честно, въобще не мога да се гримирам, затова понякога слагам мигли. След няколко дни имам рд и ще ходя на професионален грим, е тогава ще ви се покажа пак. Засега само това 😄
А всички дами тук са толкова чаровни, с хубава кожа, хубави черти, по-горе има една дама със синьо виолетови очи. Ох, радвайте се на природната си красота!! 😘
П.с. и аз имам вампирски зъб, заради него си крия усмивката, а са ми казвали 2 пъти, че е много хубава.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 18:15 от Не се сърди, човече

# 656
Агентче, аз винаги съм си мислела, че просто устните ти са в такава сърцевидна форма. Two Hearts
Те са си И сърцевидни И неестествено изхвръкнали И огромни И несиметрични, та цял живот слушам сравнения с патешка човка от приятелките ми, но като жена на почти 47 год съм ги надживяла тези квалификации, въпреки, че все още стискам инстинктивно устни, като видя камера.
Моята усмивка е крива, но не ми пука особено.
Но за момичетата, които все пак се притесняват да се усмихнат... предлагам да пробват моя любим Resting Bitch Face. Работи перфектно за всякакви поводи. Grinning Grinning
Със глас се смях, Есмералдита Grinning Grinning Grinning Рестинг Битч... това е като създадено за мен Wink Рейджинг Битч - също Wink Wink Wink

Agent, аз съм те виждала на живо, нестисната 😊.
Скрит текст:
Та имаш силно изразен philtrum (извинявам се, не знам как се казва на български), както и аз. От там, като връхчетата и линиите от тях до ъгълчетата са подчертани, асиметрията, която я има при всеки, личи повече. И ми е много мъчно, че някой е накарал тийн агентче навремето да се чувства зле заради което.
Аз си харесвам кривата уста, не давам да ми ‘оправят’ асиметрията с филър, подчертавам си я и си я правя бляскава, та да се вижда още повече 😅.
Съгласна съм обаче, на снимка винаги се вижда. И за да не дразни, както и бръчките от страната, от която спя, се снимам леко от една страна. Та да подчертая разкошът на еврейския нос, за който така и не се поучих от акъл тук и в инстаграм да контурирам.
Toчно, много точно казано, Н.
Между другото имаме ние двечките една друга прилика, която ужасно ме забавлява и се чудя дали е въпрос на зодия или имаме и тайна генна връзка - веждите ни са асиметрични по един и същ начин Wink

Обаче и аз подкрепям горещо Дим! Да превърнем всеки дефект в ефект и отличителна характеристика!

Девойки, ужасно красиви сте всичките, радвайте се на младост и хубост и не си губете времето да се занимавате с моята крива уста... аз технически мога да съм ви майка, на тези години вече не можете да промените нито мен, нито физиономиите, които правя за снимка Wink

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 18:02 от Agent Provocateur

# 657
  • София
А, моля ти се! Не се натискай да ми бъдеш майка! Набори сме, все пак! Simple Smile Satisfied

# 658
  • Стара Загора
Няма перфектни хора, така че си се шарете, усмихвайте и свиркайте. Simple Smile
Както гласи една поговорка "Не мога да се харесам на всички, не всеки има добър вкус." Smiley

Това лято въртя и суча, все към карамелените топли нюанси посягам. Вчера отново бях с подобна комбинация на понеделнишката, но с разлика във финиша. Сенките са с по-едри частички и изглеждат по-блестящи. В основата на долния клепач нанесох тюркоазен молив нa Aura.

Скрит текст:

Днес съм в розово, но явно само на живо ми е било ок. Сега гледам снимките и цветовете са светли.

Скрит текст:

# 659
  • В полите на Пирин планина
Ивче, на мен с розовото много ми харесваш. 👍🌹♥️
Агентче, бих казала, че си си супер, наборе... 😋

Общи условия

Активация на акаунт