Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 54 170
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
NYX Lip Lingerie имат такъв цвят, но не помня името. Разгледай, ако имаш магазин Лили, в който се предлага марката, наблизо.
П.С. редактирам, за да кажа, че цветът е Corset.

# 721
  • София
А аз търся перлено на мак в кафява гама

# 722
Есмералда, да се отчета, че снощи минах през Лили и тествах червилото. Малко по-светло ми идва Corset от това, което търся, но иначе се доближава много. Благодаря ти!

# 723
Разгледай софт мат серията на Флормар, както и на Голдън роуз, те са ми фаворити, защото не изсушават много. Но имай предвид, че това как ще изглежда червилото зависи много и от цвета на твоите устни и тен. Дори на ръка да го харесаш, не е гаранция, че на устните ще стои така.

# 724
Аз бих предложила So me от течните матове на Мак. Може би е малко по-тъмен нюанс, но го погледни.

# 725
След толкова години купуване все на нюд червила в опити хем да съм "модерна", хем да си скрия вулгарната и крива уста стигнах до простичкия извод, че хич не ми отиват и малко цвят ме отваря МНОГО! Дори майка ми ги отбеляза онзи ден, бях сложила едно ново сливово червило (между другото препоръчвам формулата - много приятна за носене), а тя е човек, който не забелязва такива неща...

А ето това е моят естествен цветотип:

(и това червило си купих, още не съм го пробвала)

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 20:44 от Agent Provocateur

# 726
Аз отскоро пробвам червени червила, след като цял живот съм ги избягвала.
Ама много трудно се носят бре! Тъмни червила всякакви съм носила, но с червеното не мога да се разбера! В момента мъча руското червено на Мак, ами не става, с или без молив, след 10 минути приличам на човек, когото са давили в леген с лютеница. Ако реша пък да пуша или пия нещо, край. Касапница. Явно не е за мен.

# 727
Сливово червило ... обожавам! 💜 Това е моят нюд.

# 728
Обожавам тези червила на Армани

# 729
Аз отскоро пробвам червени червила, след като цял живот съм ги избягвала.
Ама много трудно се носят бре! Тъмни червила всякакви съм носила, но с червеното не мога да се разбера! В момента мъча руското червено на Мак, ами не става, с или без молив, след 10 минути приличам на човек, когото са давили в леген с лютеница. Ако реша пък да пуша или пия нещо, край. Касапница. Явно не е за мен.
" На някои жени червеното червило стои секси, а на други като изцапано с лютеница".
Аз съм от вторите. Няма топъл, няма студен цвят, всичко червено е кошмар.

# 730
На малко жени червеното червило стои добре. Имам няколко червени червила, но ги слагам рядко, при особен повод, не съм достатъчни смела за тях.

# 731
Значи аз съм от хората, които почти винаги са с червено червило Grinning Имам всякакви нюанси и като тръгна да купувам ново - пак налитам на този цвят. За мен всяка жена има своето червено, трябва да го открие - както цвета, така и текстурата.

Иначе аз с нюд цветовете не се разбирам, така и не можах да ги харесам и не разбирам прехласването по тях Grinning

# 732
  • Варна
Скрит текст:
Water Activated Eyeliner за тези, които ги мързи да се гримират, ама искат да бъдат гримирани.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 733
  • в 1001-та нощ
Аз също предпочитам ярките червила. Имам нюд, които нося много рядко - най-вече със син грим на очите. Но предпочитам нюда с розов подтон.

# 734
Ния ме подкокоросва открай време за червеното на Фенти и понеже се наложи да докарам девойките до мола не устоях и го взех. За чий ми беше и поредния ФДТ не мога да кажа, но консултантчето беше супер секси гей от породата на Адам Ламбърт, та така... ревютата му са добри. А, и няколко ФДТ тестера си взех... доволна от деня, замразявам си пазаруването на грим до след Коледа!  

PS Like Smoke, теб винаги съм си те представяла с червено, не ме питай защо Simple Smile

Като се прибера ще направя новата тема, ако искате да коментираме нещо специфично- казвайте!

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 22:11 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт