Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 54 161
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Скрит текст:
Water Activated Eyeliner за тези, които ги мързи да се гримират, ама искат да бъдат гримирани.
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз съм малко love and hate relationsip с тези очни линии.
Имат много хубави цветове, но не ми харесват нанесени просто така без останалата част от окото да е пипната.
Също зависи от веждите и състоянието на клепача

# 736
Значи аз съм от хората, които почти винаги са с червено червило Grinning Имам всякакви нюанси и като тръгна да купувам ново - пак налитам на този цвят. За мен всяка жена има своето червено, трябва да го открие - както цвета, така и текстурата.

Иначе аз с нюд цветовете не се разбирам, така и не можах да ги харесам и не разбирам прехласването по тях Grinning
Моля те, като ветеран с червеното ми кажи - има ли някаква по-специална техника на нанасяне? Какво да го правя, на мен проблемът ми е че ми отива, ама не седи в пределите на устните повече от десет минути. Блийдинг ли се казваше? Тръгва във всички посоки, размазва се ужасно. Повечето ми червила са Мак и никога не съм имала такъв проблем, само с ш*бнто ръшан ред. А ми отива, грехота е😆 с молив, без молив, па с пудра, без пудра, седях като риба 10 мин да засъхне, не не и не.

# 737
Аз пари бих дала някой да избере червено червило за мен.

# 738
Идея за новата тема- как Ния е виновна за един куп покупки на Агента 😊.
Агент, да пишеш за формулата после.

# 739
  • Варна
Скрит текст:
Water Activated Eyeliner за тези, които ги мързи да се гримират, ама искат да бъдат гримирани.
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз съм малко love and hate relationsip с тези очни линии.
Имат много хубави цветове, но не ми харесват нанесени просто така без останалата част от окото да е пипната.
Също зависи от веждите и състоянието на клепача

Най ми допада да има черна очна линия и над нея цветна.
И нвутрален грим по цялото лице.

# 740
  • София
Значи аз съм от хората, които почти винаги са с червено червило Grinning Имам всякакви нюанси и като тръгна да купувам ново - пак налитам на този цвят. За мен всяка жена има своето червено, трябва да го открие - както цвета, така и текстурата.
И аз. И все в търсене на перфектното червено. И така броим до 20 Joy

# 741
Аз пък току що разбрах че случайно съм купила черното червило на Риана, не червеното 😆 Ами много ми харесва, лесно се носи 😁

# 742
  • в 1001-та нощ
За червилата ползвам молив с цвета на червилото - очертавам контура, след това нанасям червилото. Така то не се разлива, моливът го ограничава и има и форма.

Понякога с молива освен контура - нанасям и цвят по самите устни - няколо милиметра навътре с по-лек натиск. Така цветът градира - от контура - навътре.

# 743
Никога не съм ползвала молив за устни, не харесвам прецизно очертани такива на моето лице. Даже понякога нанасям и минавам отгоре с пръст и потупване. Не харесвам силно матови червила, изсушават ми и не стоят естесвено, не ползвам и твърде хидратиращи - търся среден вариант за моите устни. Не ми се е разливало червило досега, но се сещам какво имате предвид - според мен текстурата не е била подходяща.

# 744
Russian red ми е едно от любимте червени Heart С какъв молив го ползваш? Не знам защо така ти се размазва. То си е от матовата серия и не би трябвало. MAC red също е много хубаво червено.

# 745
Да, и аз мисля че в текстурата трябва да се търси проблема. Явно е нещо индоводуално, или ако слагаш основа под червилото. Аз имах същия проблем, но откакто имам 2 матови червени червила нямам никакви размазвания. 👌

# 746
Аз пари бих дала някой да избере червено червило за мен.
Не ме предизвиквай. Ще трябва да ходим, какво да правим. Ако изберем, пицата от теб.Purple Heart

# 747
Пробвах с моливи на Мак, всички които имам в червената гама, че дори и в кафявата 😁 с идеята да спра разлива, пък после да го мисля цветово. 😔 Пробвах с Мейк ъп Форевър молив и един на Радиант, винаги червило то надделява и става цапаница.
Пробвах без молив, само с основата за устни на Мак. Незадоволително. Единствено се задържа добре за малко повече когато го нанесох с четка и без молив.
Може би е в мен или в това конкретно червило проблемът, благодаря ви за съветите, ще опитвам у дома и така докато се получи някак...

# 748
А с други червила имаш ли подобен проблем? Ако не, значи просто това не е твоето, а не че е червено Grinning Пробвай други формули, по-сухи, но не прекалено.

# 749
Пробвах с моливи на Мак,

Моливите за устни на МАС са много зле, да ме прощават почитателите. Пробвай Ърбън Дикей, Шарлот Тилбюри или най-добре според мен Нарс. Жестоки са последните.

Общи условия

Активация на акаунт