The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Доза красота за първият ден от седмицата!

# 496
Нова актриса влиза в сериала.
Айше Акин ще е в ролята на управител на хотел.

https://www.instagram.com/akinnnayse/?hl=bg

Не вярвам ролята й да е епизодична. Намирисва ми на нова конкурентка за Еда, която ще ни трови нервите. Дразня се като включват кандидатки за Серкан, но за Еда няма някой симпатяга. Ефе не можах да го възприема като конкуренция на Серкан, принца беше трагичен, а пишман годеника Денис... Animal See No Evil Наистина ми се иска, ако предвиждат пак сцени с ревност, Серкан да има истински опонент. Някой, който да е на неговото ниво и който освен да обича Еда, да има и чудесни взаимотношения с дъщеря й.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 12:04 от midnight__sun

# 497
Добро утро или добър ден ,момичета 🙈
   Не мога да си представя Серкан и Еда дублирани на сръбски и на фона на сръбска музика 😂

Да напомня, че днес започва излъчването на сериала в Сърбия. Simple Smile

Вчера пропуснах "Любим момент от дома на Серкан " :
          1. От имението - 12та серия ми е любима цялата . Пълни ми се сърцето на закуската , особено когато тя му казва : " Кой без кого не може да живее ?!"

2. От апартамента се сетих за тази 😁 Много се смях как Айдан постави перфектната снаха на мястото й ,а после чашата ...

3. От вилата е ясно коя сцена ни е любима на всички 😆

Любим момент от къщата на Еда . 🤔 Вие сте споделили някои от тях  . И аз ще добавя това от 27ма серия и то най -вече от 2:55 😊

# 498
  • София
Тази новичката, щом ще е управител на хотел, не може ли да работи в някой от хотелите на Ферит и да е заместничката на Джерен. Да се сприятели с Еда и да я залюбят с Феро?? Не ми харесва визуално, прекалено остри черти, студена ми е, не откривам чар и индивидуалност. Не ми е запомняща се. Колкото и да не харесвах Селин и Балджа, самите актриси бяха красиви жени с излъчване. А тази ми е една никаква. Абе... да видим. Като гледам, не е много популярна, така че ролята й може да не е голяма. Да не стане като с онази тунингованата мадама, която се оказа изгора на Ердем и имаше 5 минути екранно време. Grinning

А според вас ще има ли нови кандидати за Еда и Серкан?? Така де... това вече не се ли изчерпа?! Но да видим какво са измислили Айше и компания. Wink

# 499
Тази новичката, щом ще е управител на хотел, не може ли да работи в някой от хотелите на Ферит и да е заместничката на Джерен. Да се сприятели с Еда и да я залюбят с Феро?? Не ми харесва визуално, прекалено остри черти, студена ми е, не откривам чар и индивидуалност. Не ми е запомняща се. Колкото и да не харесвах Селин и Балджа, самите актриси бяха красиви жени с излъчване. А тази ми е една никаква. Абе... да видим. Като гледам, не е много популярна, така че ролята й може да не е голяма. Да не стане като с онази тунингованата мадама, която се оказа изгора на Ердем и имаше 5 минути екранно време. Grinning

А според вас ще има ли нови кандидати за Еда и Серкан?? Така де... това вече не се ли изчерпа?! Но да видим какво са измислили Айше и компания. Wink

Отначало и аз си го помислих, дали няма да е управител на някой от хотелите на Ферит и да се вземат двамата. Прекалено хубаво би било и дано е така. Trollface А относно кандидатите за Еда и Серкан, когато Айше пишеше Селин беше единствената пряка конкуренция, докато при Еда бяха епизодични. Имам чувството, че на Айше и допада тази тънка нишка на ревност между двамата герои и не вярвам да минем без дразнител. За мен не е проблем да ги има, но нека конкуренцията е равностойна.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 12:00 от midnight__sun

# 500
Добро утро Flowers Hibiscus
Според мен и двамата ще са обвързани с други хора , за да има какво да се гледа 😂 Макар че за Роботчо ме съмнява , по-вероятно да е в изцяло в работен режим, но ще има някоя дето от 5г му се овърта и все не успява да я счупи тая стена Stuck Out Tongue Winking Eye Докато при Еда също очаквам някой съдружник в бизнеса или нещо такова.

Любим момент от къщата на Еда Heart Eyes

# 501
Нова актриса влиза в сериала.
Айше Акин ще е в ролята на управителка на хотел.

https://www.instagram.com/akinnnayse/?hl=bg

Не вярвам ролята й да е епизодична. Намирисва ми на нова конкурентка за Еда, която ще ни трови нервите. Дразня се като включват кандидатки за Серкан, но за Еда няма някой симпатяга. Ефе не можах да го възприема като конкуренция на Серкан, принца беше трагичен, а пишман годеника Денис... Animal See No Evil Наистина ми се иска ако предвиждат пак сцени с ревност, Серкан да има истински опонент. Някой, който да е на неговото ниво и който освен да обича Еда, да има и чудесни взаимотношения с дъщеря й.
Споделям напълно. Ако ще има такова предизвикателство, то е редно /а бе, така ми се иска!/ да има огледално такова. Защото равновесието е необходимо, както е в природата. Както е във физическите закони: На всяко действие равно по сила противодействие...Налиии?! Flowers Hibiscus

# 502
Тази новата ми е познато лице, но като не помня откъде 😆
Имам бегъл спомен, че беше някакво недомаслено куку. Дано се сетя 🤪

# 503
Ето я филмографията на тази новата. Участвала е в ДЕК в ролята на Назлъ, в Ранобудна птичка пише за 2 епизода. Във "Войната на розите" е имала по-дълга роля. Даваха го сто пъти този сериал по тв, така и не го загледах, само 1-2 серии съм гледала 😂
https://m.imdb.com/name/nm9714543/filmotype/actress?ref_=m_nmfm_1

# 504
  • Пришълец
Погледнах набързо къде е участвала, единственото познато заглавие ми е Ранобудна птичка, но съм го пропуснала и този сериал.

Хоуп, очаквах да се похвалиш с успешно приключила изпитна сесия Blush Или може би още не е приключила...

Мики, хем си знам, че вкусовете ни на моменти съвпадат и пак се изненадах Heart Много мил момент пред дома на Еда.
И от среднощното ти включване си набелязах - романтичната кавга под дъжда и аватара на Бро.

# 505
Вярно в птичка.

# 506
И аз се чудих от къде ми е позната - ДЕК. Там ролята й беше за няколко епизода.. 🤷‍♀️

# 507
Ааа, сетих се. Но тези снимки на Айше Акин трябва да са стари. Тя сега не изглежда такава свежарка. Говоря за ДЕК. И на двете места: РП и ДЕК ролите й бяха общо взето на флиртаджийки и някак нямаха шанс да "заковат" обекта...Ще видим, де.

# 508
Ах, Мари, разсмя ме Joy и тук няма да закове обекта Joy , освен ако не е с Ферит, за там съм съгласна Stuck Out Tongue Winking Eye дано скоро да разберем дали ще има герой Ферит във втори сезон , ние булка му намерихме иначе Joy

# 509
  • Плевен / София
Ето я филмографията на тази новата. Участвала е в ДЕК в ролята на Назлъ, в Ранобудна птичка пише за 2 епизода. Във "Войната на розите" е имала по-дълга роля. Даваха го сто пъти този сериал по тв, така и не го загледах, само 1-2 серии съм гледала 😂
https://m.imdb.com/name/nm9714543/filmotype/actress?ref_=m_nmfm_1
И беше "кифла" от класа....Опитваше се да съблазнява Мехди...ма той "железен"...

Общи условия

Активация на акаунт