The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Рано му набрахте на Серкан Болат. Има време още.
Може и Еда да е сгафила
Отивам да питам Айше ханъм, кой точно файл ми е откраднала Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека

# 211
  • София
Мина,
моето усещане е точно за умерена доза драма, колкото трябва да има, за да се завърти действието. Ще видим как ще са го измислили, но отпрделено предпочитам да гледам романтична драма / комедия, отколкото плосък ромком. Не знам... този тийзър моята летва я вдигна високо и очаквам силен сезон. И не, че е нашият сериал, ама това е най-силният тийзър от всички, които видях до момента за летен сериал!!! Nature Fire

# 212
Честно да си кажа ядосана съм и не искам да недоволствам. Тийзърът е страхотен, всичко е гюзел, те са прекрасни. Но са се разделили след 39 епизода и след тази уж голяма любов, къде не можеха да дишат един без друг. Ако единият го нямаше, тогава другият лягаше болен, сърцето му не издържаше. Ай, ай, отивам да пия вода с лимон.

# 213
  • Плевен / София
Славена, честито...много "вкусен" аватар....но Серкан е алергичен към ягоди Kissing Heart
Набрах му още от 29 серия и още ми държи....Сега просто презаредх батериите.....

# 214
Славена, честито...много "вкусен" аватар....но Серкан е алергичен към ягоди Kissing Heart
Набрах му още от 29 серия и още ми държи....Сега просто презаредх батериите.....

Малко сме, но ще сформираме групичка на антифенките на Болат. Stuck Out Tongue Closed Eyes

И сега мисля, 5 години и няма да знае нищо за нея, няма да се е заинтересовал. Rage

# 215
  • София
Миднайт,
съгласна съм с теб - и на мен ми е странно, че са се разделили след всичко преживяно, наистина си мислех, че нищо не може да ги бутне вече, че ще победят и тумора, и най-после ще ги гледаме заедно и щастливи. Бях се подготвила за сем. Болат, деца и много комични ситуации. Но всъщност щяхме ли да гледаме това?? Колко епизоди щяхме да издържим?? Колко епизоди щеше да ни е интересно?? Харесва ми, че ни изненадаха и завиха в съвсем неочаквана посока. Това все пак е тийзър и този рестарт е добра кукичка както за старите фенове на историята, така и за нови. Знаем, че краят ще е щастлив. Знаем, че Еда няма да е била с друг и Серкан няма да е бил с друга. Ох, нямам търпение за първия епизод... искам всичко да разбера!!! Grinning

# 216
Хипотетично
- Серкан, бременна съм.
- Еда, от кого е?
- Ъ????!!!!!
- Ааа, как е станало исках да кажа и кога, и защо...
- Серкан Болат, станало е по неведоми пътища, когато е трябвало, защото ... защото много питаш, а малко мислиш...Давам ти 5 години да решиш тази дилема.- тряс вратата.
- И какво толкова казах?

Гости, и аз съм алергична към ягоди за жалост, но сега им е сезона.

Да  попитам последно, какви са настроенията в Инс и Туитър за който следи

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:09 от Slawena

# 217
Миднайт,
съгласна съм с теб - и на мен ми е странно, че са се разделили след всичко преживяно, наистина си мислех, че нищо не може да ги бутне, че ще победят и тумора, и най-после ще ги гледаме заедно и щастливи. Бях се подготвила за сем. Болат, деца и много комични ситуации. Но всъщност щяхме ли да гледаме това?? Колко епизоди щяхме да издържим?? Колко епизоди щеше да ни е интересно?? Харесва ми, че ни изненадаха и завиха в съвсем неочаквана посока. Това все пак е тийзър и този рестарт е добра кукичка както за старите фенове на историята, така и за нови. Знаем, че краят ще е щастлив. Знаем, че Еда няма да е била с друг и Серкан няма да е бил с друга. Ох, нямам търпение за първия епизод... искам всичко да разбера!!! Grinning

На мен всъщност всичко ми харесва. Тийзърът е вълшебен, магичен и просто ме шашардисаха. Странно ми е, и някак този развой на събитията ми идва нереален, след 39 епизода градене на голям любов.
Утре ще се успокоя, но това не ми пречи, отсега да дам черна точка на Серкан, ей така за кеф. Trollface

# 218
  • София
Аз още не бързам с черните точки. И двамата са ми любимци. И на двамата мога да се ядосвам понякога, но ще си ги защитавам докрай. Grinning

Наистина много магичен тийзър! Изненадаха ме приятно. Не го очаквах и сега съм чок зарибена. Направо ще броя дните до 9-ти юни. И се връщаме в сряда. Евала! Радва ме този факт, не го крия. Smirk

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:32 от Бърборанка с розови очила

# 219
  • Dupnica
Леле, голяма изненада! Загадките и предположения са много , но любимите ни ХанКер са просто трепачи.
Без думи съм.Dizzy Face
Спомних си ,че в първи сезон имаше нещо, че след време ще се срещнат в градина проектирана от Еда.
А сега и препратка към Пепеляшка.Приказката се заръща с тръм и трясък.Broken Heart
Лека вечер, момичета!

# 220
Скрит текст:
Хипотетично
- Серкан, бременна съм.
- Еда, от кого е?
- Ъ????!!!!!
- Ааа, как е станало исках да кажа и кога, и защо...
- Серкан Болат, станало е по неведоми пътища, когато е трябвало, защото ... защото много питаш, а малко мислиш...Давам ти 5 години да решиш тази дилема.- тряс вратата.
- И какво толкова казах?

Гости, и аз съм алергична към ягоди за жалост, но сега им е сезона.

Да  попитам последно, какви са настроенията в Инс и Туитър за който следи

Като нас са, масово шокирани. Отначало не им хареса идеята, сега започват да я възприемат. Trollface

И пак си мисля, какво е станало, че Еда да не му каже за детето. Когато беше историята със Селин беше категорична, че Серкан трябва да знае.
Edit: Освен заради болестта да я е отпратил, друго не ми идва като възможност.

Пак се редактирам: Нормално ли е, да кажа на шефката, сряда заради събитията покрай чакането на епизода и четвъртък заради еуфорията от епизода, да не ме пише на работа. Няма да кажа, че е заради сериал, но не ми се нрави, да изпускам копона???
 Добре ли съм? Smile

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:27 от midnight__sun

# 221
Привет! И при мен не се отваря линка с превода на Али. Не разбрах наградата е на Еда или и на двамата? Много ми е объркано и нереално - цели 5 години един без друг. Какво ли се е случило?!? Обаче е много красиво поднесено всичко, нашите нажежават само с присъствие, даже няма нужда да се гледат! Такъв пожар са - пу-пу, да не им е уроки! Heartpulse
Всички налични припадащи животинки биха ми свършили работа за онагледяване на пеперудите в стомаха ми след този вулкан ЕдСер. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Едит: Явно, Еда е заминала за Италия и е завършила образованието си. Идва успешна и с нов мъж в живота си?!?

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 22:43 от Ели-mama

# 222
Странно, при мен се отваря, видях, че е гледан 214 пъти. Ето пак:
https://ok.ru/video/2331743029772
Ето и ако не се отвори направо линк към профила ми:
https://ok.ru/profile/592120891916

# 223
Много благодаря за превода. Очаква се много интересен сезон, все едно се връщам в началото но вече с улегнали Еда и Серкан, но заяждащи се като куче и котка, Ще има комични ситуации сигурна съм. И това ще е добре защото все едно ще гледаме началните епизоди.
Сигурно Серкан ще напусне Еда смятайки че ще умре тя обидена ще замине и ще се върне. Надявам се поне Серкан бързо да разбере че е станал баща, дано Еда не отрича и не крие дълго.

# 224
Странно, при мен се отваря, видях, че е гледан 214 пъти. Ето пак:
https://ok.ru/video/2331743029772
Ето и ако не се отвори направо линк към профила ми:
https://ok.ru/profile/592120891916
❤️ Али, благодаря! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт