Между другото точно за Ефе се замислих онзи ден, дали има шанс да го върнат/актьора в случай, че не е в нов сериал...
Серкан с обувката в ръка,и напиращи мисли,Нима е възможно да е баща на тази малка принцеса,не Еда не би скрила такова нещо от него,а дали не би,,какво става,усещаше че започва да се нервира.Качи се в колата си и си замина.Беше се върнал в стария си дом при майка си,бе приел връзката и с Кемал той я правеше щастлива ,а самия той бе стария Серкан ,робота необщуваш,сека като се замисли,май не си спомня кога за последно се е смял.Хвърли сакото на дивана и започна да крачи из стаята,как ще отговаря Еда ако е скрила че е станал баща.извади телефона и набра познат журналист,попита го за фирмата на Еда ,къде се намира,отговора го изуми.
----В Мардин ,Серкан,затова не си чувал за нея,там е главния и офис,тя е единствената фирма,която освен с ландшафтен дизайн,подготвя и хората които да поддържат градините.
Затвори телефона и набра Енгин,
- Енгин ти бе на награждаването,видя,разбираш че аз ще отсъствам цялата работа остава на теб.Да знам,че са важни тази нощ ще направя чертежите за проекта ,налага се и от утре поемаш ти.
След това се обади да подготвят за след обяд самолета и започна да чертае.Не можеше да се съсреточи,как може след толкова години ,снощи в мига в който я видя му се прииска да я прегърне и да не я пуска,без значение от присъстващите,от времето,усети как кръвта му започна по бързо да препуска из вените.На зори свършил,легна за час два и след това отиде на закуска при майка си.Кемал също бе там.
-Заминавам за Мардин,да се разбера с Еда ,ах само ако съм баща на малката фея и тя е скрила от мен жестоко ще отговаря.
-Серкан по полека ,разкажи за какво говориш ,подреди си мисълта.
-Мамо нима ми остава мисъл когато се отнася за Еда,каза с примирен тон Серкан и им обясни ситуацията.
--Затова Айфер не вдигаше телефона и никъде не я намерих,никой общ познат не знаеше тя и Мело къде са отишли.Заминавай Серкан и дано се разберете,ти иначе ще си останеш отшелник до живот,заминавай.
Самолетът бавно се издига а мисълта на Серкан се връща в онзи ден ден преди 5 години когато за последно видя Еда. Бяха се скарали за дреболия ,той още не може да си обясни защо я обиди така,каза и че е разхвърляна и дори не се концентрира да си вземе дипломата,знаейки за пречките и че не е прав ,но Еда просто излезе от кабинета му и не се върна.На другия ден не дойде на работа и не си вдигаше телефона,а той се заинати и не я потърси цели 4 дни толкова можа да издържи ,на 5 рано сутринта бе пред вратата и и слушаше Айфер,че Еда е заминала за Италия взе адреса и след обяд вече я чакаше приседнал на стъпалата пред квартирата и.Еда слезе от колата на Ефе прегърна го и си взе довиждане,и чак тогава го забеляза.Той вече се бе ядосал как така ще прегръща Ефе ,а той Серкан обикаля Европа да я търси,знаеше че тази прегръдка не означава нищо но тя направи разговора му по нервен и сприхав и отново се скараха.Серкан си тръгна с думите че нищо което се отнася за нея не го интересува и тя да не се интересува от него.Даде си един ден да се уталожат страстите,и вече звънеше с разкошен букет на вратата и .
- Сеньор,сеньорита Еда напусна и не не знам къде е заминала.В онзи момент,влюбения Серкан се превърна в робота Серкан тя не го искаше,бе го изоставила,до снощи,докогато отново започна да диша дълбоко.
Премина през проверката .
-Серкан Болат,архитекта Серкан Болат.?
Усети че всички се извърнаха и нещо заговориха между тях ,но не обърна внимание,бързаше за Еда.Единственото такси не го качи смяната е свършила , наложи се да ходи 6 км пеша до центъра,в хотела уж щяха да го настанят,но виждайки паспорта му се оказа ,че всичко е заето,в ресторанта не можа да вечеря защото готвача е обърнал храната ,и няма време да му приготвят друга.Не можа дори една ябълка да си купи,магазинерката трескаво си заприбира стоката затваря.И ето го сега отново приседнал на стълбите пред фирмата ,чака сутринта,няма да го разколебаят,ще говори с Еда.Усмихна се сам на себе си ,добре че на РД го научи да седи по стълбите,оттогава май често му се налага.Едно дете на около 7-8 години го попита защо седи там,и му каза че да знае къде живее господарката,той често ходи да си играе с Луна,Луна е дъщерята на господарката,при толкова звезди на небето има само една Луна,и тя е единствена и на майка си,Ами как къде живее,ето там и му посочи двореца,тя е господарка и двореца е неин.
Серкан крачи по улицата към двореца и говори с майка си по телефона.
--Помниш ли мамо когато каза че Еда не е от нашата класа права си била ,нашето семейство е можело да им бъде само обслужваш персонал,те са владетелите на Мардин двореца е тяхна собственост,но ако ще и целия свят да владеят,Еда ще и се наложи да разговаря с мен.
На вратата излезе управителя когато чу името му се стресна,но каза че ще уведоми господарката.Управителя който си вършеше добре работата ,но всички смятаха за малко отвеян ,който бе виждал хиляди пъти сълзите в очите и когато гледа звездите,бе чувал малката да разпитва за баща си ,се зарече с всички сили да помогне на тези двама млади самотници,
--Серкан ,какво правиш тук?
Не бе чул кога вратата се е отворила,гледайки я не можеше да и отговори ,целия му гняв в миг го напусна и остана само жаждата по нея .Двамата мълчаха и само се наблюдаваха ,и в двата чифта очи имаше болка,въпроси и може би някаква надежда........

Налбантова, имам чувството, че от много отдавна не съм те виждала. Добре, че беше днешното предизвикателство