The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Магийка, това са и моите, особено от лятната къща!

Добро утро, момичета любими!💙
Пожелавам ви усмихната, позитивна и леко мързелива неделя! ⭐

16тият ден от предизвикателството на Туитър днес ни пита: "Любима сцена в дома на Серкан?"

Тъй като сме виждали Серкан да живее в три
 (ако броим и лятната вила) жилища, ще споделя сцени от всяко едно.
Започвам с къщата му, къде е и Айдан:

Каквото и да кажа за тази сцена.. малко е. Всеки детайл е съвършен. Звездата на името на Еда, признанието в любов, романтичния робот... Влюбените погледи, прегръдките, целувките, дъжда...просто приказка. 💛

Продължавам с апартамента на Серкан:
Първата

Тази сцена ми харесва, защото излъчва някакво облекчение, че всичко най-после е на мястото си. Просто не им бяха нужни много думи, жадуваха един за друг, за присъствието си, за ласките си. Всичко, което им е липсвало в продължение на месеци. Отделно ми харесва, че всичко е синьо. 💙

Втората

В тази сцена ми хареса диалогът им. Беше изпълнен с толкова много и различни чувства. Думите, които Серкан изрича в тази сцена могат да разтупят не само сърцето на Еда определено. Друго, което ми харесва е опрените едно в друго чела.. жест, казващ неща, които и хиляди думи не биха могли да изразят. Заедно сме, обичам те, подкрепям те. А  репликата "Ти си моят свят" просто ме разтапя всеки път. 💓

И последно е лятната вила на Серкан:

Тази сцена ми от любимите, защото всяко едно движение, всеки поглед, всеки жест на Серкан са изпълнени с любов, възхищение и нежност. Харесва ми, че са обърнали внимание на ръцете им, как преплитат пръсти,  как той държи ръката й, толкова е нежно всичко. 💙

За тези, които стигнаха до края един колаж:
Дори чудесата отнемат малко време.

# 421
Gift Heart
.

Уловен е един миг от безвремието, споделен момент между един мъж и пеперуда/насекомо. Все едно казва " Ти и аз, тук, в този миг, другото няма значение.''

Лека

Тъй, тъй.... Говорят си те... И тя му нарича, че ще открие красавица жена с пеперуда на врата... Това се казва съчинение по картинка с нюанс на импровизация /дето ни учеха в училище/... Хи-хи-хи...  Smirk Gift Heart

И да се допълня.... А той невярващо-безмълвно пита... "Ама ти сериозно ли?!..."

П.П. А сега наистина по-сериозно.... Нали знаете, че пеперудата е символ на трансформацията, промяната и новото начало... Дано наистина тази връзка бъде за него промяната и двамата с неговата красива "пеперуда" да се радват на вълнуващ полет заедно и да чертаят нови хоризонти напред... Gift Heart Hands Plus1

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 12:07 от mury9

# 422
  • Пришълец
Информативно Pushpin
11 месеца по-късно първият тийзър е с 2,7 млн. гледания, а вторият след 2 дни е достигнал 2,8 млн. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
  • София
Привет от мен и от Бамби   

# 424
А толкова исках да поздравя с изгрева, но в неделя всичко е по-различно. Едни редят Лего, други мятат палачинки, трети се доспиват, а някои си носят служебна работа у дома. Ех, живот... Усмихнете се и напук на лошото време направете разходка. Хубав ден, момичета. Бъдете здрави.

А може и така. Каравана не е необходима. Малко романтика.

# 425
  • Пришълец
Любима сцена в дома на Серкан.... Те толкова нежни и красиви моменти имат, че се затрудних да посоча един. Тези в поста на Магия ги обичам и аз, също като Серкан заведе Еда за пръв път вкъщи и я представи на Сириус (момента, в който им се кръстосаха погледите за част от секундата), докато наблюдаваха звездите след фалшивия годеж. За много се сещам, но първата беше тази...

Heart

# 426
  • София
Yellow Heart Гюнайдън! Yellow Heart

Оказа се много трудно днешното задание на Туитър - не за друго, ами не мога да избера само една сцена. Сещам се за толкова много... И за комични, и за романтични, и за еротични... Sweat Smile

Затова пускам няколко, които ми дойдоха първо на ума, но и тези, които Магия е споделелила, са ми сред любимите. Това му е хубавото на предизвикателството - припомня ни толкова много от любимия сериал. Понякога усещанията на всяка от нас са различни. Понякога са еднакви, но пък ги описваме с различни думи, дори да се отнасят за едно и също. Simple Smile

Сещам се и за трите пъти, в които готвиха заедно - в епизоди 4, 35 и 37:

И завършвам с тази сцена, с която започна постът ми:

Мисля, че тя ми е номер 1 - “в утрините има значение, във вечерите има чувство”. Обичам тази мисъл... Серкан и Еда изглеждат толкова влюбени, щастливи и спокойни в тази сцена. Загърбили миналото, грешките. Преодоляли препятствията. Наслаждават се на любовта си по един много нежен и по детски сладък начин. Милувките на Серкан, гъделичкането след това, влюбените им погледи, смеха на Еда... всичко издава искреното им щастие и голямата им любов един към друг. Едно ще ви кажа - когато се появи трапчинката на лявата буза на Еда, значи всичко е наред. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 12:27 от Бърборанка с розови очила

# 427
И сега стоя сам в препълнена стая, а ние не си говорим... и умирам да знам дали това те убива така, както убива мен?

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 18:26 от Есенна магия*

# 428
🍀
Здравейте! Поздравявам ви днес с новата песен на Стенли! Много ми напомня за Серкан и Еда.
https://youtu.be/yiA8X6oiIRA
Не гарантирам за точен текст, но смисъла ми е за това, което показаха в тийзъра за сезон две: "Много си красива - не те е срам!
Движиш се като река - държиш в ръцете си света!"
Наистина Еда и дъщеричката им са смисъла на живота и светът за Серкан! Когато тях ги няма за Серкан остава работата, за Еда има по-важни неща от бизнеса, защото има пред себе си очите на дъщеря си от голямата си любов - Серкан! 💔🔥😍 Късат ми сърцето!
Магийка днес ни е оставила много любими сцени, Бърборанка  също! 💗
Май, всички сцени между двамата са ми любими, аз ще ви оставя по-подробно тази с готвенето, защото и погледите на Айдан са един път. Реакцията на Айдан е "Кое е това момиче?, песента и тя ни говори за магията на влюбването, а двамата ГГ са отнесени от чувство на дълбоки емоции! Харесва ми даже и това, че храната, която приготвят отново е едно противопоставяне между Еда и Серкан за това колко са различни, но това не им пречи, а напротив, привлича ги един към друг! 💝 Гурмето и традиционната кухня са като плодовете и зеленчуците на Керем! 🙃
Сега като се вгледах, престилката на Еда е с котка, дали е случайно, не знам!

И накрая нещо от Керем още от 2016 година!

Приятна неделя на всички! 🍀

# 429
  • София
Изглежда времето е прекрасно и нашите чудесно си прекарват в Гьочек.

Ханде...

Ясемин...

Очакваме и Керем скоро да се включи...

# 430

Ханде...

Тази снимка е стара, от октомври 2018.

# 431
  • София

Ханде...

Тази снимка е стара, от октомври 2018.

Съжалявам!

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 14:37 от БлагаВест

# 432
Той я обича повече от колкото някога ще покаже: Ти си моят свят!
A тя го обича повече от колкото той някога ще разбере: Не мога да дишам без теб!

# 433
И последно е лятната вила на Серкан:...
И Първо място за Налбантова 😆
"Стисках се", за да не го покажа, но уви... Не издържах 🙃 Вероятно ще е голяма изненада за повечето от вас, че точно тази част ми е любима. И аз се изненадах 😆

# 434
Аз си знаех, че ще се включиш с този момент и си казах да го оставя за теб. ⭐🤣
Не, защото ти е любим, нали.. 😂

Общи условия

Активация на акаунт