Пожелавам ви усмихната, позитивна и леко мързелива неделя! ⭐

16тият ден от предизвикателството на Туитър днес ни пита: "Любима сцена в дома на Серкан?"
Тъй като сме виждали Серкан да живее в три
(ако броим и лятната вила) жилища, ще споделя сцени от всяко едно.
Започвам с къщата му, къде е и Айдан:

Каквото и да кажа за тази сцена.. малко е. Всеки детайл е съвършен. Звездата на името на Еда, признанието в любов, романтичния робот... Влюбените погледи, прегръдките, целувките, дъжда...просто приказка. 💛
Продължавам с апартамента на Серкан:
Първата

Тази сцена ми харесва, защото излъчва някакво облекчение, че всичко най-после е на мястото си. Просто не им бяха нужни много думи, жадуваха един за друг, за присъствието си, за ласките си. Всичко, което им е липсвало в продължение на месеци. Отделно ми харесва, че всичко е синьо. 💙
Втората

В тази сцена ми хареса диалогът им. Беше изпълнен с толкова много и различни чувства. Думите, които Серкан изрича в тази сцена могат да разтупят не само сърцето на Еда определено. Друго, което ми харесва е опрените едно в друго чела.. жест, казващ неща, които и хиляди думи не биха могли да изразят. Заедно сме, обичам те, подкрепям те. А репликата "Ти си моят свят" просто ме разтапя всеки път. 💓
И последно е лятната вила на Серкан:

Тази сцена ми от любимите, защото всяко едно движение, всеки поглед, всеки жест на Серкан са изпълнени с любов, възхищение и нежност. Харесва ми, че са обърнали внимание на ръцете им, как преплитат пръсти, как той държи ръката й, толкова е нежно всичко. 💙
За тези, които стигнаха до края един колаж:
Дори чудесата отнемат малко време.

Гюнайдън!