Как и дали преодоляхте изневяра?

• 22 856
  • 539
  •   1
Отговори
# 330
Позната двойка (уви, само бегло), жената много чаровна, виждал съм хора да се запознават с нея в мое присъствие и после само за нея да говорят - споделя (ама не на мен) как с мъжа си не са правили секс 4 години, имаха някакви битови разправии, опротивял ѝ физически, не иска да го докосва. И като най-естествена последица си хванала любовник. Споменавам го, не защото ме е яд или нещо такова, нее, ама изобщо и въобще, а за да илюстрирам, че всякакви случаи има, вкл. и гореописаните са напълно възможни, защото животът е по-разнообразен и от най-великото въображение.

# 331
И аз познавам семейсто, в което жената въртя над 10 години младо гадже. Ама супер видимо, не се и криеха особено. Мъжът й се заканваше, че ще ги пребие / заколи и подобни. Дракаха се яко с жена си, но не се и развеждаха. Като се раздели жената с любовника, си заживяха отново като два гълъба, все едно нищо не е било Simple Smile

# 332
Тц,тц да си на една ръка разстояние от полов атлет и да не го ползваш по предназначение....прецакан живот
Че и на по-малко, ама не ѝ пуска, а другаде се раздава без остатък. И хубавите жени омръзват на мъже, които са хукнали да се доказват, че още стават.

# 333
  • София
Един познат така разправяше, коя и да е жена ми дайте, само да не е моята Joy

Хората си писват, особено ако не се стараят да си правят нещата интересни. Аз мъж, който не ме минава поне два пъти седмично, не бих търпяла Joy

# 334
Скрит текст:
Тц,тц да си на една ръка разстояние от полов атлет и да не го ползваш по предназначение....прецакан живот
Че и на по-малко, ама не ѝ пуска, а другаде се раздава без остатък. И хубавите жени омръзват на мъже, които са хукнали да се доказват, че още стават.

Не е омръзване причината, заради друго му е опротивяла до степен да не я поглежда. Такива мъже оправят и законните си наред с к*воляка и тези за случайно опрашване.

# 335
Скрит текст:

Не е омръзване причината, заради друго му е опротивяла до степен да не я поглежда. Такива мъже оправят и законните си наред с к*воляка и тези за случайно опрашване.
Как па не му беше опротивяла до степен, че да я освободи от присъствието си, а се възползваше от другите екстри, свързани със съжителството с нея. Иначе не се учудвам, че тончо ти успя за отрицателно време да изкараш жертвата виновна.

# 336
Казвам ти по принцип как стоят нещата, на другите въпроси можеш ти да отговориш за конкретната ситуация.
За определянето на кой жертва, кой виновник - това си е въпрос на избор. Жената явно гледа да не вижда какво се случва около нея, защото много вероятно също я устройва съжителството с въпросния мъж. Така че не съм съгласен до колко е жертва в ситуацията. Няма как мъжа и да ш*ба всичко наред и тя нищо да не е разбрала за толкова време, все пак не вярвам да е слабоумна.

# 337
Откакто една изневяра на Бил Гейтс преди 20 сет години му струва развод на 65 и незнам колко милиарда...съм в потрес...това пък не е живот, за пет минути секс, такава загуба...чак го съжалих, а комшийката ми, на 35 години живо се интересува да го вземе...даже няма и да му изневерява..Blush

# 338
Казвам ти по принцип как стоят нещата, на другите въпроси можеш ти да отговориш за конкретната ситуация.
За определянето на кой жертва, кой виновник - това си е въпрос на избор. Жената явно гледа да не вижда какво се случва около нея, защото много вероятно също я устройва съжителството с въпросния мъж. Така че не съм съгласен до колко е жертва в ситуацията. Няма как мъжа и да ш*ба всичко наред и тя нищо да не е разбрала за толкова време, все пак не вярвам да е слабоумна.
Знаем ги твоите принципи. На жените, които кръшкат, трябва да им се отупа праха, а съпругите на кръшкачите сами са си виновни, защото не са ги гепили веднага.

# 339
Забрави да споменеш и любовницата, за нея какво трябва?

# 340
За любовницата май не си споделял какво трябва.

# 341
Здрав х.... може би?

# 342

Да бе, те всички с това се рекламират. Големото важно е само това.

# 343
A, не е само това, как.
Важи и за любовницата:
Скрит текст:

# 344
  • София
На любовницата един гол не и трябва.
Едни голи под път и над път.

Общи условия

Активация на акаунт