Емоционално недостъпни мъже

• 19 925
  • 591
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Възможно ли е да има гадже, което е отсъствало два дни?

# 46
Абе има вариант и да я приема като приятелче. Отдавна ли се познавате?

# 47
Ами каза ми че не си пише с никоя и не излиза в момента на срещи, ама аз много не вярвам. Здрав, прав мъж, трениран, целият в релеф и да си седи самотен. Не че съм мнителна ама малко не ми се вярва на 100%.
Пита ме и мен дали си пиша с някого и дали излизам, но си замълчах. Истината е че си пиша и излизам. Е зарязах всички като той се появи, ама си търся приятел и не седя сама вкъщи. Готова съм да му дам картбланш ама не мога да преценя да продължавам ли с другите, които ме търсят или? А да въртя по двама, трима,.... Не са за мен тези неща.

До Lorelada
Познаваме се от Януари тази година. Виждали сме се общо 4 пъти. Защото януари ме гостна след 2 срещи, сега пак същото.

Не знам дали ме приема като приятелче.
Вика ми айде да му готвя, да ходя с него да му избирам дрехи...

# 48
Абе има вариант и да я приема като приятелче.
След тези описания също е възможно, но пак не ми се вижда вероятно. Значи, държи се добре, налапваш кукичката като перфектна шаранка и той те хвърля на сухо. Прави някакъв супер личен физически контакт, само дето не сте се награбили да се сексите в някоя тъмна уличка.
Този нито е зает, нито е несигурен, просто те врътка, пък ти се връзваш. Дистанцирай се, не е много стока.

# 49
За да си избираш мъже, с които няма шанс за емоционална близост, може ти всъщност да си емоционално недостъпната и да те е страх от взаимност, помисли си.

Впрочем изразът, който използва по-напред - "радва ми се", ми е познат за съжаление от човек, който винаги търси одобрение и смята, че ако намери някой с душевни рани или в житейска дупка и го "спаси", то си гарантира вечни лоялност, любов и привързаност, донякъде специалност на връзката. Не че всички, дето го ползват са еднакви, но е специфичен, не съм го срещала често, а и при теб ми звучи подобно положението с желанието да даваш топлина на разни 'повредени' хора.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 13:27 от kakx

# 50
Лили, дръж се по-уверено и все едно не ти пука.
Както той към теб, и ти към него.

Той също трябва да изпитва несигурност какво става.

# 51
Най-добрата ми приятелка смята че ще ме потърси в петък за събота да се видим. Но на мен не ми се вярва.
Не знам как да постъпя ако това стане. Хем се чувствам отхвърлена и ядосана, хем ми е приятно да го виждам и искам нещо повече.

# 52
Напълно възможно е да те потърси за уикенд забивка с надеждата и да правите секс. Въпросът не е дали ще те потърси, а защо би те търсил. Ти интерпретираш всякаква проява на интерес твърде сериозно, което е грешка.

# 53
А не можеш ли да си излизаш с този, пък да си излизаш и с други...ти си свободна жена, какво толкова го мислиш...

# 54
Щом те вика с него да си избира дрехи - не съм оптимист.

# 55
А не можеш ли да си излизаш с този, пък да си излизаш и с други...ти си свободна жена, какво толкова го мислиш...
Не е за мен това. Опитвала съм го само веднъж и понеже съм някаква простовата и никога не лъжа се получи кофти и ме хванаха (😆). А и по принцип не обичам да правя така. Въпреки че има резон. Това ми казва и най-добрата приятелка. Въобще да не се връзвам и да си правя срещи с други и въобще да си продължа напред.

Narcissa повдига един много добър въпрос. Защо би ме потърсил?
Защото знае че го харесвам, много ще му е лесно да получи компанията ми и най-вероятно и секс, защото няма да се лъжем, въобще не бих мислила много, много защото буквално си казвам че го желая. Имам страхотна химия към него.
Само после не искам да се чувствам "наебана" и изоставена. А отдалече ми мирише че ще е точно така.

Norry кажи защо мислиш така?
Прекалено е френдли ли е това с избирането на дрехи? Беше ми го споменал и на първата среща, но тогава повече го възприех като нужда от грижа и внимани, защото и тогава и сега беше сякаш молба за помощ, някак много тъжно го казва.

# 56
  • град-държава
Каква зодия е този хубавец?
Няма смисъл от такива болезнени преживявания. Казвам ти го от позицията на жена, която още не може да се съвземе от една почти съща история.
Не му позволявай да ти го причинява, не го причинявай и сама на себе си.

# 57
Ами да. Ако един мъж има тръпка към една жена едва ли след 2-3 срещи би я викал да си избира дрехите с нея. Огледалното- представи си, все едно ти да го поканиш да те придружи да си купиш хубава рокля за срещи 🤪

# 58
Не е за мен това. Опитвала съм го само веднъж и понеже съм някаква простовата и никога не лъжа се получи кофти и ме хванаха (😆). А и по принцип не обичам да правя така. Въпреки че има резон. Това ми казва и най-добрата приятелка. Въобще да не се връзвам и да си правя срещи с други и въобще да си продължа напред.
Тука зависи. Ако приемеш, че са на кастинг и ги сложиш в една френдзона, става. Не спиш с тях, не си във връзка, приятелчета сте. Кой се докаже като материал за гадже - става ексклузивно гадже.

Иначе връткане на 5 баш-гаджета и на мен не ми е по вкуса.

Впрочем, струва ми се, че много се влияеш от тази твоя приятелка. Бестито, че бестито, бестито така смята, бестито това каза. Не ме кефи много.

# 59
Веднъж един се опита да ме гоустне и накрая гоустнатият беше той. То голям интерес, голямо чудо и в един момент от нищото не ми отговори на съобщение. Отговори ми след седмица, ама няма такива филми да излъже дори нещо от кумова срама дето се вика. После ми го направи втори и трети път същия номер. И в един момент ми пише " Как си ? ".  Прочетох го и му отговорих след два месеца. А онзи ми направи някакво изречение " Браво бе, сети се ". Питах го някаква уговорка ли сме имали, че нямам спомен. Тогава започна да пише всеки ден, аз къде отговарям, къде не, но не съм имала вече желанието да се случва нещо между нас, просто ми правеше гъдел да усети тръпката от собственото си поведение. А той пише ли пише докато в един момент не ми писна да се занимавам с глупости и го помолих да спре да ми пише, че приятелят ми се дразни. Приятел нямах тогава. А той реагира сякаш сме в брак и съм му признала изневяра. " Ама ти имаш приятел!? ", " Е, да, кое му е странното? ".
Та, въобще не се занимавай с този. Не е емоционално недостъпен, а незаинтересован. И със сигурност се вижда и с други, а ти си резервен вариант за моментите, в които му е скучно. Ако ти звънне, аз на твое място няма да му вдигна и няма да му върна и обаждане после. Или ще му кажа, че имам среща с мъж и не мога да му отделя време да се виждаме, ама може някой ден да пием по кафенце като имам време.

Общи условия

Активация на акаунт