Емоционално недостъпни мъже

• 20 025
  • 591
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Не знам за другите как е, ама аз като харесам някой, въобще не ме вълнува конкуренцията. Сваляме се и ако си паснем - чудно, ако ли не - морето е пълно с риби. Даже съм се чудила как съм се добрала до ММ. Но факт, не съм удряла лакти за да се преборя за неговото внимание.

# 466
Казанова да не би да е бил толкова успешен, защото на всяка е разказвал за другите си десет. Истинския играч кара всяка жена да се чувства единствена и е въпрос на чест да не дава да се разбере,че не така наистина. По-скоро 30 годишен девственик би се рекламирал като играч, за да прикрие липсата си на опит.

# 467
Кое да оценим обективно, бе, душа? Разшири си малко хоризонтите, сексът е важен, ама пак пък толкова... Да беше питал поне какво бихме правили с корнишон, това вече е нерешим проблем.

Хубаво да си разширя хоризонтите, ама жена ми няма да в голям възторг.
Мисля, че бях достатъчно ясен в предишния пост, но явно не съм за това ще дам конкретен пример. 30 годишен девственик ви кани на среща, знаете този факт. Да речем, че външно всичко му е наред, по свит и затворен, но симпатичен. Ще отидете ли на среща с такъв, ще се поинтересувате ли поне за причината - примерно ако е преживял сексуално насилие в детството, тормоз или някаква друга причина?

# 468
  • France
Казанова да не би да е бил толкова успешен, защото на всяка е разказвал за другите си десет. Истинския играч кара всяка жена да се чувства единствена и е въпрос на чест да не дава да се разбере,че не така наистина. По-скоро 30 годишен девственик би се рекламирал като играч, за да прикрие липсата си на опит.
Именно! Hands Clap за това и истинските играчи са толкова опасни.

# 469
Ама виж сега няма, човек без багаж, но и не би следвало да сме си психотерапевти във връзката, да се доотглеждаме заради липси в детството, или да си въобразяваме, че точния чивек ще се появи да ни оправи. Човек е отговорен сам да си реши проблемите, преди да се впусне в нова връзка. Дали е физическо или емоционално насилие, загуби и тн, реално различни по степен, но няма човек с безпроблемно минсло. Другото е, всеки играе в неговата лига, или с други думи за всеки пътник си има влак.

# 470
Ако 30 годишен девственик кани по срещи, няма да е дълго такъв Wink

# 471

Пак бъркате двете неща- едно е да покажеш, че си желан, друго е да въртиш по няколко наведнъж. Е то при втория вариант демонстрациите ще са баси цирка.... Simple Smile

# 472
Къде ги срещате тия "истински играчи"? Или общи приказки да вървят? Гледаш го отстрани. Всичко се вижда. Няма човек, който да играе сто процента от времето. Н-я-м-а.

# 473
Хубаво да си разширя хоризонтите, ама жена ми няма да в голям възторг.
Мисля, че бях достатъчно ясен в предишния пост, но явно не съм за това ще дам конкретен пример. 30 годишен девственик ви кани на среща, знаете този факт. Да речем, че външно всичко му е наред, по свит и затворен, но симпатичен. Ще отидете ли на среща с такъв, ще се поинтересувате ли поне за причината - примерно ако е преживял сексуално насилие в детството, тормоз или някаква друга причина?
Не тия хоризонти, рф, не тия...
Фактът, че питаш дали бихме отишли на среща с 30годишен девственик показва, че ти имаш проблем с яснотата и не разбираш женските прийоми, не че жените не те разбират теб.
Ама да не кажеш нещо - да, ще отида на среща. То ще кажеш, че девствен е радиоактивен. Хиляда сиверта.

# 474
Е не съм казал, че разбирам жените на 100%, чак толкова навътре с материала не съм. Но все пак други са ми наблюденията и друго съм виждал, но нека не водим спорове.

# 475
Рф, аз затова писах за неподбиране и после - ох, ко стана.

# 476
  • Paris, France
30 годишен девственик ви кани на среща, знаете този факт. Да речем, че външно всичко му е наред, по свит и затворен, но симпатичен. Ще отидете ли на среща с такъв, ще се поинтересувате ли поне за причината - примерно ако е преживял сексуално насилие в детството, тормоз или някаква друга причина?

Не, няма да отида. Не съм кофа за боклук, все пак. Аз на среща със свит и затворен няма да ида и без да ми е казал, че е девствен.

30г да заявява на дама, която кани на среща, че е девствен за.мене означава:

1. Няма чар да прелъсти жена.

2. Няма кинти да иде при жрица.

3. Няма пипе да знае за какво, с кого да говори и какво да споделя с непознати и не чак толкова близки хора.

4. Няма тестостерон.

Сексуално насилие в детството и тормоз изобщо не са причина да се седи девствен. Помня случай на отвлечено от педофил момче в САЩ, което като се връща при родителите се жени на 20г.

# 477
А, Неве, може от сестра му да сме научили, че е девствен Grinning
Представих си - сядаме на по чаша вино и аз изцепвам знам, че си девствен. Ляв ъперкът, срещата приключва Grinning

# 478
  • Пловдив
Абе къде ги намирате тия 30г девственици в днешно време?!!? То тия са по-редки от бели лястовици, вие сте седнали да ги обсъждате все едно е всеки втори.

# 479
А според вас нормално ли е ,когато си с човек в неангажираща връзка, той да се среща с още жени....все пак имате някаква обща история, евентуално чувства и привързаност. За мен, най малкото е нечистоплътно и не морално към отсрещната страна.
Защото се подразбира, че като си с един човек, дори виждайки се 1 път седмично имате някаква ангажираност.

Общи условия

Активация на акаунт