Емоционално недостъпни мъже

• 20 671
  • 591
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ох, ако партньорът ще е семпъл...айде няма нужда.
Не че такива жени не си оплитат кошницата най-добре, но тя явно не е такъв човек, иначе нямаше да се оплаква.

# 256
Рядко излизам и се събирам с хора в последните години, а сякаш и по принцип. Не съм имала шанса да познавам много хора и да имам голям избор.

Относно това че се виждам с приятелки с деца. Те са ми приятелки откакто бяхме на 14 , това че сега имат деца не ги прави второ качество хора. И не бях казала че се виждам с тях, а по скоро че нямат време за виждане. Убеждавам се че хората четат каквото искат да видят.

За грозноват мъж пак нямам против, ама да има някаква химия. Не е невъзможно, никак дори. Аз до сега като цяло мъжете които съм харесвала пред годините приятелките ми не ги определят като красиви. Единствено въпросният последен. Предишните, не. Ама на мен си ми харесваха, привличаха ме. Не търся модел, и не всички с такава външност ми харесват. Не всички ме предразполагат да говоря. Понякога те чакат аз да водя разговора, да ги забавлавам, явно така са свикнали, а аз не мога. Тук с последния двамата имам еднакво темпо. Мога да лажа че няма превес на разговора или празни приказки за отбиване на време.
Жалко че наистина общо взето всичко ми е главата. Ако реално имаше шанс, не бих се противила.
Относно почивките, той тогава още беше афвктиран. Разбирам го. Сега в неделя всъщност ме покани да ходя с него на море евентуално ако се вземем. Началото на Юли между Сл Бряг и Несебър за няколко дни. Ама всичко беше по скоро хипотетично и аз не взех особено участие или не изявих желание, защото тогава най-вероятно ще работя, а пък и усещам подсъзнателно че няма да имам такъв "късмет" и няма смисъл да задълбавам такъв разговор.

Тоскана, аз понякога бавно загрявам, но загрявам, да. Положението е такова сякаш - унижение и нека тя сама да си поиска. Пуска ми някакви нежни докосвания, но нищо по интимно. Един вид сама да пожелая, е да ама аз си бих пас, защото всичко беше объркано за мен тогава и затова и започнах темата. Намекмах му съвсем леко че ако е по-активен няма да се противя, но си го пусна покрай ушите. Май не му влиза в схемата.

# 257
  • Fairbanks, Alaska
Идеята ми е да не губиш време в нереални очаквания, за да не пропуснеш между другото някое грозновато, бедно и безимотно момче, което работи като монтьор или шофьор на камион.
Дали наистина ще обърне внимание на такъв мъж? Аз се опитах да й пиша ЛС, макар и по завоалиран начин, но тя не ме отрази. В нея видях доста свои черти и пожелах да я видя що за човек е. Но като слушам как нарежда, може и да ми е направила услуга, че не ми е отговорила.

# 258
Natael смятах да пропусна коментар над твоето съобщение, но нека да попитаме хората тук във форума. Как бихте отговорили ако някой напълно непознат мъж се опита да ви заговори по този начин?

Аз ще кажа че за мен мъж да ми пише подобно нещо не е окей и затова съм преценила да не отговоря. Но вие решихте да се оплачете публично и да се опитвате да ми държите сметка.
Хайде другите във форума да кажат също какво мислят!

Да не говорим че за мен подобно съобщение мирише на някакъв фетиш, което за мен лично е абсолютно отблсъкващо. В чаовете схм срещала точно такива мъже, който се възбуждат от косми, вежди, бенки, пръсти на краката. Ами това не е за мен и аз съм направила тази асоциация и съм преженила да не отговарям. Длъжна ли съм? Питам длъжна ли съм да отговарям ма всеки, който ми пише нещо което не ми е окей поради една или друга причина? Ми не, не съм длъжна да отговарям и ако вие не бяхте решил да се оплаквате, никой нямаше и да разбере какво пишете и прочие.

# 259
Идеята ми е да не губиш време в нереални очаквания, за да не пропуснеш между другото някое грозновато, бедно и безимотно момче, което работи като монтьор или шофьор на камион.

!! Мацка, момичето има нужда от терапия и лечение на физическите и психическите си страдания, преди да е здрава и щастлива със себе си,няма да е здрава и щастлива с никого, бил и той като гореописания.

# 260
Лале,ще те баннат дето публикуваш съобщения .Не е позволено.

# 261
  • София
Ох, майкооо....Отхвърленият мъж бил страшна усойница
Natael-1485, тук не е сайт за свалки и тя е в пълното си право да не ти отговаря. Или си от тези, които обвиняват жените, които не им пускат, че са к***ви?

Lale_Lili, за мен малко преиграваш, какво му е лошото някой да забележи у теб нещо хубаво? На един му харесват очите, на друг - дупето.  Не му харесват масовите дебели вежди и ти прави комплимент, лошо ли е

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:05 от Cuckoo

# 262
Дали наистина ще обърне внимание на такъв мъж? Аз се опитах да й пиша ЛС, макар и по завоалиран начин, но тя не ме отрази. В нея видях доста свои черти и пожелах да я видя що за човек е. Но като слушам как нарежда, може и да ми е направила услуга, че не ми е отговорила.
Ми ти се пробваш май на доста места и даже май затова си в тоя форум. Това, че си благоволил да удостоиш някого с ЛС, не значи, че е длъжен да ти отговори. А ако видя подобно съобщение от мъж, ще реша, че е на другия бряг, или нещо се гъбарка с мен.

# 263
Непохватно е малко, но чак пък да му се обидиш! Точно колкото по-неловко се държат като ни свалят, толкова повече им личи,че искат да се харесат. Верно нямаш опит с мъжете...  много хляб имаш да ядеш

# 264
  • София
...

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:14 от gabiplus

# 265
Лили, не дължиш на непознат обяснения защо не му отоваряш.

# 266
Редактирах поста. Не знаех.
Но този господин прекали!
Действително смятам че е някакъв фетиш и не само това!

# 267
Ами,човека ти е направил комплимент, сега на теб дали ти е харесало е друго....не виждам нищо лошо. На мен пък,все за очите ми пишат...и има такива  попадения, че се чудя.
Даже и стихотворения съм чела.

# 268
  • Paris, France
Не знам защо шофьорите и монтьорите се дават за пример като бедни и безимотни. Повечето със сигурност вземат повече от банков чиновник. Приятелка пращаше електроуреди до България по шофьор, който си изкарваше 2 хиляди евра заплата + на връщане вземаше багаж и си слагаше паричките в собствения джоб.

Лили, нямам предвид, че приятелките ти с деца са второ качество хора, а че трябва да излизаш с моми и ергени ако искаш да срещнеш подходящ мъж и да имаш хубава връзка. Най-лесно ще срещнеш сродна душа в приятелската ти среда.

След като не познаваш много хора, излизаш и се запознавал.

Проблемът с конкретния мъж е, че ти би искала активен мъж и си пасивна, а той е пасивен. Двама пасивни брашно не мелят.

Нищо нередно не виждам в писмото за веждите, макар че не бих се заинтересувала от мъж, който просто ме занимава със собствените ми вежди.

# 269
  • София
Лили, ти имала ли си някога сериозна връзка? Все пак си на 33.
С какъв тип мъж сте задържали взаимно вниманието си?

Общи условия

Активация на акаунт