Емоционално недостъпни мъже

• 20 626
  • 591
  •   1
Отговори
# 330
Приоритетът трябва да ви е намиране на средства за терапия.

# 331
Приоритетът трябва да ви е намиране на средства за терапия.
Подкрепям.

# 332
А аз не съвсем. Безработна ще харчи пари за терапия, после се прибира с одраната кола при проблемната си майка.
Според мене първа стъпка е намирането на дейност за запълване на време далеч от дома - работа, разходки.
Животни в друга ситуация биха били добра идея, но тук не бих препоръчала, щом в къщата има човек с описанието на майката.

# 333
  • София
Животното е разход, не малък.
Но и аз съм за намиране на центъра при потребителката.

# 334
Ако тя не се махне от майка си, парите за терапия ще са хвърлени на вятъра. На терапия се ходи след като си елиминирал дразнителя.

# 335
На терапия се ходи след като си елиминирал дразнителя.
Ако въобще има нужда.

# 336
Преди известно време имаше репортаж как се търсят пастири със заплата 2 000лв и нямало желаещи. Ето това е решението на всички проблеми на авторката: работа, при това с добра заплата, без напрежение и стрес; ще прави спокойно по и над 10 000крачки на ден; ще се махне от майка си; ще има животно за гледане (даже не едно); току виж срещнала и някой младеж, отговарящ на условията....

# 337
Брей, къде ги дават тези пари за пастири, я кажи, ама неанонимно? Аз съм чувала за 50 стотинки на глава добитък.
Много ме кефят такива съвети. Особено като са анонимни.

# 338
Ееее хубава работа, даваха репортаж по някой от сутрешните блокове на националните телевизии. Доста се чудих и аз но явно както във всеки бранш/отрасъл има недостиг на работна ръка. По същия начин говориха и за шофьорите на камиони за международни превози. Пак бяха подобни сумите и пак нямаше желаещи.

# 339
  • София
Има една приказка "Обещано не е като дадено"

# 340
Заплащането за овчар е на глава добитък. За 2к при 50 стотинки на животно това значи 4000 овчици. Искам да видя тоя овчар, който ще изведе, напасе, опази и прибере толкова овце. Дори левче да плащат на глава - пак са 2000 овце.
Колкото до тираджиите, там 2к беше ниска заплата още преди 5 години, затова не се връзват.
И овцата , макар и животно, не е като домашния любимец куче/котка.
Хайде малко по-умно да тролите, някой идиот ще вземе да ви се върже.

# 341
  • Fairbanks, Alaska
Ееее хубава работа, даваха репортаж по някой от сутрешните блокове на националните телевизии. Доста се чудих и аз но явно както във всеки бранш/отрасъл има недостиг на работна ръка. По същия начин говориха и за шофьорите на камиони за международни превози. Пак бяха подобни сумите и пак нямаше желаещи.
За шофьорите на камиони-нека да почнат да обучават и желаещите да работят това, а не да чакат само подготвени хора. Но защо не го правят-дават малко пари и в момента, в който той придобие опит, ще си дигне чуковете. И един вид става следното-аз ли съм най-големият балък та да ги уча, а други да ги взимат подготвени?

# 342
  • София
Е, с трици маймуни не се ловят, ако работникът ти е ценен - даваш израз на ценността му

# 343
Олеле, къде я пратихте авторката по чукарите, хаха.
Обича си тя луксозничкото, нормално.

# 344
150 години учим да не одим на нивата. Ако беше толкова хубаво, нямаше да има индустриална революция, ми щяхме да ръгаме Белчо и Сивушка. Иначе който иска - никой не го е спрял, ама не се избиват нещо хората.

Леле, като се сетя на тоя разказ колко съм ревала за Сивушка...

Общи условия

Активация на акаунт