Емоционално недостъпни мъже

• 20 009
  • 591
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Зависи какво сте се разбрали. Обаче в неангажираща връзка, ако не ми харесва изживяването, се изпарявам. То затова е неангажираща, за да ми е само хубаво.

# 496
Да влизаш, в тия отношения, но не се ли подразбира, че сте двама в тия отношения и място за други няма.
Тогава какво им е неангажиращото, че не ми е ясно? Ако ще сте само двама, това са си ангажиращи отношения.

Говорех за семейни хора.
Демек имаш любовник, който ти изневерява?

Аз нямам любовници, просто питам за вашето мнение по тоя казус.
За една приятелка питаш казваш. Ми дай по-конкретно кви са тея семейни в неангажираща връзка, пък тогава да го мислим.

# 497
  • София
Е, ти да си семеен и да изискваш нещо от някого е нелогично ( че ми е най- семплата дума)

# 498
Що да е нелогично, ще спиш ли с човек ,като знаеш че се вижда и с други,?
Лично аз ,не, голямо ми е егото явно.

# 499
  • Пловдив
Е, ти да си семеен и да изискваш нещо от някого е нелогично ( че ми е най- семплата дума)
Е защо да не? Примерно си намираш любовник, ама му казваш - Иванчо, миличък, аз съм женена и ще си остана женена, ама за да си ми любовник не трябва да имаш други жени. Ако Иванчо е глупав да се съгласи.... случва се.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 17:22 от Янтра

# 500
Ексклузивността Е ангажимент.

Аз съм разправяла за един разделен с майката на невръстната си щерка. Разбрахме се - без ангажименти, без ексклузивност, приятелски разговори и редовен секс, минимум един път в седмицата. Все едно говорих на шапката си. 3 срещи за 2 месеца, един куп истории за щерката, още два купа намеци, че си е дал лептата за връзки и деца. Не знам как беше решил, че примирам за обвързване с такъв като него. Беше си харесал една и ми опяваше за нея, ама тя пък не му пуска, защото си държи на ангажимент и ексклузивност с ерген и той беше много унил. Аз на глас казвам емиии, а наум си викам не може да онодиш всички моми, особено както си с ремарке. Накрая го блокирах. Не си струва да се обясняваш отново, след като уж сте се разбрали с думи прости.
Номера със запознаването с родители и после ам то аз друго мислех също са ми го погаждали - и за него съм писала.

Като цяло, хората днес не мислят много, преди да действат. То и след като действат, пак не мислят. Има си нишани за ангажимент и за липса на такъв, не може току-така да ги подаваш, пък да очакваш противоположния резултат.

# 501
Кой още не е разбрал какво е  да нямаш ангажимент?  Trollface

# 502
  • София
Ми, то и любовника трябва да си го избереш, не е баница - режи, па яж.

Малко мъже биха се съгласили да делят жената, а самите те да пазят поведение - това ми е нелогичното.

# 503

Защото не е логично да се притесняваш с колко човека спи някой, като по дизайн ти си му втора вече. Дали този някой спи само със законната си половинка или с още няколко като мен, все е полигамен.

# 504

Защото не е логично да се притесняваш с колко човека спи някой, като по дизайн ти си му втора вече. Дали този някой спи само със законната си половинка или с още няколко като мен, все е полигамен.
Анджък.
Ма верно ли има такива абдали, които да /искат да/ вярват на неверния?

# 505
  • Пловдив
Ма верно ли има такива абдали, които да /искат да/ вярват на неверния?
Има, свят широк, шашкъни всякакви.

# 506
Да влизаш, в тия отношения, но не се ли подразбира, че сте двама в тия отношения или законно четирима и място за други няма.

Хайде бе, нямало ? Женското сърце, чел съм, било широко Wink Място да искаш...

# 507
Как работи мозъка на такива хора? В тяхната логика явно съпругата не е конкуренция, защото идват след нея, т.е. са я заменили. Те се чувстват заменени чак като има ново попълнение в харема. Мислех,че съм широкоскроена, но за чак толкова шарен свят не съм готова. Който не приема моногамията, просто да си излезе на светло, какво да си играем на дребно - "то като е само един тъпкач не се брой,почти съм му вярна".

# 508
  • София
Добре, де, 4- ма.
И на съпрузите ли е забранено?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Къде четири, там и осем.

# 509
  • Пловдив
Гордж - както се договорите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт