Емоционално недостъпни мъже

• 19 993
  • 591
  •   1
Отговори
# 480
Аз не съм в състояние да го правя и прекъсвам отношения, ако усетя, че време, което е било за мен, се пренасочва в други посоки.
Иначе май масовата дефиниция за неангажирща връзка е 'отворена сексуална връзка, която може да приключи всеки момент без обяснения'.

# 481
  • София
Неангажиращите отношения като цяло са с размита дефиниция, но това им е идеята - фън докато си с човека, останалото не би следвало да те вълнува.

# 482
Твои думи от друга тема :
" Остава и любовник да ти изневяра "

# 483
Ами то самото име го подсказва - нямаш ангажименти към другия извън времето, в което сте заедно. Много мразя някой да е бил наясно още в началото, че влиза в неангажиращи взаимоотношения и после да прави фасони, че отношенията са именно такива.

# 484
Да влизаш, в тия отношения, но не се ли подразбира, че сте двама в тия отношения или законно четирима и място за други няма.

# 485
  • София
Неангажиращите отношения сме ги бистрили и не са за всички, по- скоро за единици са.
Ако можеш да разделиш сексуалното от емоционалното става, но общо взето само за време и политика, как и къде трябва да си говорите.

Че не ми е верен някой, с когото нямам отношения ми е все тая, защото просто аз такива не поддържам.

# 486
  • Пловдив
Тия неща се договарят между партньорите. Няма общовалидни правила.

# 487
Да влизаш, в тия отношения, но не се ли подразбира, че сте двама в тия отношения и място за други няма.
Тогава какво им е неангажиращото, че не ми е ясно? Ако ще сте само двама, това са си ангажиращи отношения.

# 488
Не се очаква развитие на връзката като годеж, брак, деца. Заедно сте временно, докато ви е приятно, но в този период без други (поне по хигиенични съображения).

# 489
Да влизаш, в тия отношения, но не се ли подразбира, че сте двама в тия отношения и място за други няма.
Тогава какво им е неангажиращото, че не ми е ясно? Ако ще сте само двама, това са си ангажиращи отношения.

Говорех за семейни хора, които се виждат отвреме на време, имат някаква привързаност и чувства, и едва ли не е нормално и да си ок, ако човекът се вижда и с други.

# 490
  • София
Семейни неангажирани, отворен брак ли, не разбирам?

# 491
Хората масово не са наясно или послъгват умишлено. Като примера назад. С родители запознава и после - ама то, аз, то, ние, то таковата, нали.

# 492

Говорех за семейни хора.
Демек имаш любовник, който ти изневерява?

# 493

Говорех за семейни хора.

ХахАХаххХАхах, значи клетвата на съпруга/та, нарушена пред бог, закона и роднини кучета я яли, ама от любовника/любовница се изисква вечна вярност?

# 494

Говорех за семейни хора.

Аз нямам любовници, прекалено съм сериозна и емоционална, та не е за мен, просто питам за вашето мнение по тоя казус.

Общи условия

Активация на акаунт