Емоционално недостъпни мъже

• 19 974
  • 591
  •   2
Отговори
# 540
  • София
И конвенционалните, и любовниците се дърпат.

# 541
Сменям упорити досадници за емоционално недостъпни...

# 542
James това беше по моята специалност, благодаря. Едно голямо сърце❤

Сърце викаш, пък туряш червен г*з 🥂
Ква е приликата между сърцето и г*за?

И двете много болят от любов... Simple Smile

# 543
Хептен през просото я подкарахте.

# 544
  • София
Дотук само чета, щото познавам един екземпляр, за когото се чудя емоционално недостъпен ли е или е просто... г*з...
И за да се впиша в картинката...
Дето се вика
Обичам те с цялото си дупе. Бих казала сърце, ама дупето ми е по-голямо...

# 545
Аз пък досега не съм срещала такива емоционално недостъпни г....е.
Всеки човек има в някаква степен чувства и емоционалност, просто някои я прикриват по - добре.

# 546
Аз веднъж си мислех за един, че е емоционално недостъпен, а той се оказа просто тъп.

# 547
Аз веднъж си мислех за един, че е емоционално недостъпен, а той се оказа просто тъп.
Кратко и ясно Joy

# 548
  • София
Емоционално недостъпните са такива с хора, които не искат в обкръжението си, просто е.
И по- добре така, отколкото съвсем достъпен, който пак не те иска.

# 549
  • Paris, France

И аз така мислех, а се оказа женен.

# 550
Те всички го играят емоционално наранени и недостъпни докато не срещнат "жената" за тях. В общия случай слугиня, която изпълнява всичките им прищевки. Просто блокаж и продължаваш нататък.

# 551
Здравейте, признавам си не прочетох цялата тема от началото до края, но само и първите няколко страници са ми достатъчни, за да разпозная себе си в сходна ситуация.
Имах един откачалник ухажор, който аз дълго време режех, докато веднъж не ми доскуча и реших да му се обадя. Изглеждаше свестен човек, но всъщност се оказа "емоционално недостъпен". Имаше поведение като хубавеца от разказа на авторката, също беше преживял изневяра от бившата си жена и все за нея ми говореше. Разликата беше, че доста често ме търсеше и ми казваше, че ме харесва. Това обаче не му пречеше да си прави уговорки с мен, които впоследствие не изпълняваше, защото някой друг го помолил за нещо и аз оставах последна дупка на кавала.Моят явно беше на по-високо ниво в манипулацията, защото успя да ме задържи 3-4 месеца. Отношенията ни бяха само на ниво флирт, не сме имали интимни отношения. Да ама аз съм си чепата и не търпя дълго време и започнах да му показвам, че ситуацията не ме устройва. Учудващо дълго издържа преди да му покажа по ясен начин, че човек като него не ме вълнува. От тогава се разсърди и не съм го виждала и не съм го чувала.
На мен обаче ми е интересно какво "печелят" хора с подобно поведение. Аз съм имала флиртове с мъже, които съм харесвала само като приятели, но явно те погрешно са разбрали поведението ми и започваха да ми правят някакви намеци. В такива ситуации ясно съм им казвала, че много ги ценя и обечам, но само като приятели. Почти с всички си останахме точно такива. Дори сред тях имам приятели, на които мога да се обадя в 2 ч. посред нощ и да ги помоля за помощ и знам, че ще откликнат. Какво получава обаче човек, който лъже, манипулира другия, с който има някакви отношения. Очевидно приятелство няма как да създаде. Да си начеше крастата, да си погъделичка егото, но то е за кратко време, докато не бъзе разобличен.

# 552
Ми, ти като не му пускаш, човекът ще опита с друга. Негово право.

# 553

1.Имах един откачалник ухажор, който аз дълго време режех, докато веднъж не ми доскуча и реших да му се обадя. Изглеждаше свестен човек, но всъщност се оказа "емоционално недостъпен". Имаше поведение като хубавеца от разказа на авторката, също беше преживял изневяра от бившата си жена и все за нея ми говореше. Разликата беше, че доста често ме търсеше и ми казваше, че ме харесва. Това обаче не му пречеше да си прави уговорки с мен, които впоследствие не изпълняваше, защото някой друг го помолил за нещо и аз оставах последна дупка на кавала.Моят явно беше на по-високо ниво в манипулацията, защото успя да ме задържи 3-4 месеца.

2.Аз съм имала флиртове с мъже, които съм харесвала само като приятели, но явно те погрешно са разбрали поведението ми и започваха да ми правят някакви намеци. В такива ситуации ясно съм им казвала, че много ги ценя и обечам, но само като приятели.

По точка 1 - започнала си някакви отношения с човек, когото не си харесвала, просто ти било скучно. Но пък си очаквала да си му приоритет номер едно.

По точка 2 - флиртувала си с мъже, към които не си имала интерес като към мъже, а като към приятели, но си флиртувала. И твърдиш, че те погрешно са разбрали поведението ти?

Ти си от онези, на които като им е скучно, започват да си флиртуват с реално безинтересни за тях мъже, че да си погъделичкат егото колко са харесвани. Но пък очакват като им писне и кажат " чиба от тук " въпросните мъже да се изпарят без въпроси. И ти твърдиш, че другите са емоционално недостъпни и манипулатори? Честно ли?Sweat Smile

# 554

1.Имах един откачалник ухажор, който аз дълго време режех, докато веднъж не ми доскуча и реших да му се обадя. Изглеждаше свестен човек, но всъщност се оказа "емоционално недостъпен". Имаше поведение като хубавеца от разказа на авторката, също беше преживял изневяра от бившата си жена и все за нея ми говореше. Разликата беше, че доста често ме търсеше и ми казваше, че ме харесва. Това обаче не му пречеше да си прави уговорки с мен, които впоследствие не изпълняваше, защото някой друг го помолил за нещо и аз оставах последна дупка на кавала.Моят явно беше на по-високо ниво в манипулацията, защото успя да ме задържи 3-4 месеца.

2.Аз съм имала флиртове с мъже, които съм харесвала само като приятели, но явно те погрешно са разбрали поведението ми и започваха да ми правят някакви намеци. В такива ситуации ясно съм им казвала, че много ги ценя и обечам, но само като приятели.

По точка 1 - започнала си някакви отношения с човек, когото не си харесвала, просто ти било скучно. Но пък си очаквала да си му приоритет номер едно.

По точка 2 - флиртувала си с мъже, към които не си имала интерес като към мъже, а като към приятели, но си флиртувала. И твърдиш, че те погрешно са разбрали поведението ти?

Ти си от онези, на които като им е скучно, започват да си флиртуват с реално безинтересни за тях мъже, че да си погъделичкат егото колко са харесвани. Но пък очакват като им писне и кажат " чиба от тук " въпросните мъже да се изпарят без въпроси. И ти твърдиш, че другите са емоционално недостъпни и манипулатори? Честно ли?Sweat Smile
1. Да, не го харесвах особено, но ми се видя свестен. Не рядко дори и да не харесаш човек от първия момент, в процеса на общуването виждаш неща, които ти харесват в него  и може да промениш отношението си. Поне при мен е така, защото за мен не е важно дали човекът е висок/нисък, слаб/дебел, със сини или кафяви очи и т.н.
Ако той вече нямаше интерес към мен, можеше да ми го каже или покаже. Но той говореше едно /колко ме харесва/, а правеше друго /реално ме пренебрегваше/.
Аз нямам претенции, че всеки трябва да ме харесва, но ако въпросния мъж беше откровен, можеше да сме си и само приятели. Освен това не става въпрос за приоритет номер едно, а за елементарно уважение. Аз поради спецификите на професията си често помагам безвъзмездно на абсолютно непознати хора - познати на мои познати и т.н. Когато поема ангажимент към такива хора, които не са ми никакви и не съм им длъжна, аз го спазвам. Случвало ми се е да си пренаредя програмата за целия ден, защото съм обещала на лицето Х еди какво си. Та, поне според мен, поведението на въпросния мъж, беше явно пренебрежително. Въпросът е какъв е могивът на такива хора. Аз се сещам единствено за някакво отмъщение /към насрещния човек, към жените като цяло и т.н./, но струва ли си човек да си губи времето с това.
2. Говоря за непреднамерени флиртове. Напр. с компания сме на заведение и се появява някой външен /познат на някои от моите приятели/. Започваме разговор с него, майтапи /аз имам черно чувство за хумор, както и често се самоиронизирам, което се оказва мъжете ценят много/ и той решава, че ме е впечатлил. Ами аз просто така си се държа. Дори имам мъже, с които сме само приятели от много години и понякога като ме хване лигнята, отсрани хората започват да си мислят някои неща за нас. После съм чувала възмутителни коментари.
Това като пояснения, но не видях отговор на въпроса, който поставих.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 16:45 от kuku_i_pipi

Общи условия

Активация на акаунт