МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ПКК, урина, Васерман, кръвна група и прочие задължителни изследвания преди раждане, могат ли да се покрият от здравна каса в Надежда, ако имам направление?
Благодаря ви!
Лабораторията не работи с направление.

# 181
Здравейте Simple Smile
Знаете ли каква е цената за преглед в спешния кабинет?

# 182
Януари платих 60лв ако не се лъжа. Това с преглед с УЗ и тонове.
Здравейте Simple Smile
Знаете ли каква е цената за преглед в спешния кабинет?

# 183
Благодаря

# 184
Здравейте, момичета! Минах на първи скрининг при д-р Чачева. Мн исках да съм при нея, защото съм чела само добри отзиви.
Прегледа мина мн бързо, препускахме по първоначалните въпроси. Не ми зададе никакви въпроси относно генетични проблеми при съпруга ми. Като цяло не видя някакъв  проблем, но ми е притеснено.
Накрая каза, че като са готови кръвните изследвания, ще ми се обадят само ако има проблем.
Искам да ви попитам при вас така ли премина прегледа? И като цяло  да споделите мнения.

Чудя се дали да не запиша час за втори скрининг при др Михова напр.

Благодаря ви!

# 185
Здравейте, момичета! Минах на първи скрининг при д-р Чачева. Мн исках да съм при нея, защото съм чела само добри отзиви.
Прегледа мина мн бързо, препускахме по първоначалните въпроси. Не ми зададе никакви въпроси относно генетични проблеми при съпруга ми. Като цяло не видя някакъв  проблем, но ми е притеснено.
Накрая каза, че като са готови кръвните изследвания, ще ми се обадят само ако има проблем.
Искам да ви попитам при вас така ли премина прегледа? И като цяло  да споделите мнения.

Благодаря ви!
Здравейте, така минава прегледа. Бъдете сигурна в д-р Чачева, ако е имало и нещо минимално притеснително щяхте да разберете. Тя е страхотен професионалист, няма нужда от много приказки.

# 186

За доктор Михова, наистина казват че повече говори Simple Smile

Аз след два прегледа при д-р Чачева, реших да се запиша при друг, сигурна съм в професионализма, но искам друг тип човек да ни прегледа следващият път.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 10:55 от Одри ♡

# 187
И двете са страхотни, но Чачева е малко по-особена. Михова е от по-приказливите верно.

# 188

Благодаря ви!
Запишете се за следващия скрининг при др Михова,  а този не го повтаряйте, според мен няма смисъл.

# 189
Здравейте, момичета!

Някой може ли да ми даде отзиви за д-р Иво Манастирски в болница Надежда?
Водя се на женска консултация там при д-р Личева, но останах много недоволна от нея. Имам пакет и искам да се изместя при друг лекар, но изборът ми е силно ограничен. Харесах си д-р Иво Манастирски, защото за него не открих нищо лошо в интернет. Като цяло не е много популярен и за това моля, ако някой е бил при него да ми каже, дали е доволен?
Поздрави!

# 190
Разкажете какво стана с Личева.
А този Иво Манастирски каква специалност е, сигурна ли сте че води ЖК? За първи път го чувам.

# 191
Да, този д-р Иво Манастирски води женска консултация, предложиха ми го като един от свободните да ме поеме.  Ето какво пише за него:
"Д-р Иво Манастирски е специалист акушер-гинеколог в София с над 25 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, колпоскопия, женска консултация и проследяване на бременност, ехомамография, профилактика и лечение на заболяванията на млечните жлези."
Видях и че е бил зам. д-р на МБАЛ в гр. Лом.

Препоръчаха ми сега и д-р Павлова, за която не намирам никакви отзиви.

# 192
Супер, че води, явно е от скоро, нямаше го преди като опция.
Принципно и аз мога да препоръчам лекар, но без да знам от какво сте недоволна, не смея.

# 193
  • София
Аз едва успях с много молби и разговори с регистратура да се вредя за ЖК при прехваления д-р Ташков. Платила съм и пълен пакет за ЖК. Прегледите са абсолютна проформа, по 10тина минути, досега само 2 пъти ми е пускал изследвания изследвания. Стигнах до там да си искам разпечатка на пакета от регистратура и да си пускам изследвания в лабораторията от пакета за да не ги изгубя. Нямало нужда казва той. Д-р Михова на ФМ имаше притеснения за скъсяване на шийката и ме помоли изрично да го предупредя да я следим, ами той отказа и нито веднъж не я измери. Та си записвах часове за ехограф при Михова и тя ми правеше прегледите и отговаряше на всичките ми въпроси. Идосега нямам връзка никаква с него - в случай на нужда или въпрос звъня на регистратура, а оттам ми казват че графика му е претъпкан, дублиран, и ме изпращат при друг лекар или в спешния.
На терапия с Клексан съм, а нито веднъж до сега не ми е правил доплер, за това ходя при Михова и тя ми пуска. Разбрах, че доплерите не се включвали в женската им консултация, която не е малка сума, а смятам  че е задължителто да се проследяват. Много разочарования се натрупаха и обмислям преди раждането да се преместя в дружа болница. Още един аргумент - докторът не поема ангажимент да дойде ако раждането започне по-рано, отива се при дежурния екип в момента. Тук се коментира и натовареността на болницата и това, че леглата не достигат, изписването на момичета по-рано, а бебетата остават в болницата.... Второ раждане ще ми е и мога да сравня с първото, че нещата определено не вървят в добра посока.

# 194
Да, този д-р Иво Манастирски води женска консултация, предложиха ми го като един от свободните да ме поеме.  Ето какво пише за него:
"Д-р Иво Манастирски е специалист акушер-гинеколог в София с над 25 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, колпоскопия, женска консултация и проследяване на бременност, ехомамография, профилактика и лечение на заболяванията на млечните жлези."
Видях и че е бил зам. д-р на МБАЛ в гр. Лом.

Препоръчаха ми сега и д-р Павлова, за която не намирам никакви отзиви.

За д-р Павлова и аз съм чувала положителни мнения, включително от нейни колеги  в болницата. На мен ми е разписвала само тонове, но беше много мила и ми обясни, че всичко е наред. Мисля, че няма да е лош избор, но ако има опция запишете се на обикновен преглед при нея и я помолете да ви вземе ако може. Подозирам, че на регистратура ще ви кажат, че няма места.

За натовареността на болницата - да така е и някои неща се претупват, което не е редно. Ако нещо не ви допада оплачете се, аз така направих и хубавото е, че поне ми обърнаха внимание и се опитаха да се коригират.

Общи условия

Активация на акаунт