МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 667
  • 736
  •   2
Отговори
# 165
За женска консултация час се запазва само по телефон, няма такава опция в приложението.
Някой знае ли какво се случва с графиците за месец юли. Следим конкретно за д-р Генадиева и за д-р Аноар и нищо. Постоянно свети, че няма свободни дати. Бихте ли ме посъветвали към кой друг да се насочим за ЖК?

# 166
Здравейте, много съм разочарована от отношението в Парадайс на една дама на регистратурата и реших да споделя.
Мъжът ми имаше час за лекар, с който искахме да направим съвместна консултация, но въпросната дама ме изпрати да съм чакала отвън! Намирам подобно отношение за напълно недопустимо.
Все още в болницата се спазват противоепидемичните мерки, които си важат за цялата страна и ако вие не сте имала час за преглед си е напълно нормално да ви изпратят да чакате отвън. Придружители не се допускат! Не виждам, кое е напълно недопустимото?!
Цяла бременност съпругът ми изкара чакайки навън и не бе допуснат на нито един преглед. Въпреки, че ми беше неприятно го предпочитам отколкото в болницата да е пълно с народ и риска да скача многократно….

За сметка на въпросната дама лекарят ме извика както и беше редно и влязох.
Не знам какви мерки се спазват, при положение, че имаше доста чакащи в коридора до регистратурата?!
При лекаря е необходимо да вляза за да коментираме последващо общо лечение, а не за да държа ръката на мъжа си.

# 167
Не знам какви мерки се спазват, при положение, че имаше доста чакащи в коридора до регистратурата?!
При лекаря е необходимо да вляза за да коментираме последващо общо лечение, а не за да държа ръката на мъжа си.

Не е лично, госпожо Димитрова, такива са правилата, щом е записан само мъжът ви - вие сте придружител.
Придружителите чакат навън. Чакащите вътре чакат за преглед.
Мъжът ми - придружител, винаги чака навън, и пред болницата, което е съвсем навън и зимата!!

# 168
Здравейте. Някой ползвал ли е услугата следродилен патронаж в болница Надежда? Нямаме педиатър все още и си мисля, че така ще ми е по-спокойно, да има все пак кой да ни види и каже кое как?
Здравей,
Аз използвам услугата. Родих на 10/06, планово секцио преминало в 4 часова операция заради усложнение. Престоя ми в реанимация беше в пъти по-дълъг от престоя в родилен и От цялата информация, която получих нищо не запомних и бях изключително притеснена.
Акушерката дойде вчера и направихме близо 2 часа консултация. Първо ме прегледа мен, провери как са шевовете, изтичането на лохиите, палпира ми корема да провери матката и пикочния мехур. След което обстойно говорихме за гърдите и кърменето. Чак след това прегледа бебока, за наш късмет пъпчето падна при нея Simple Smile показа как да го промиваме, различните захвати при миене на дупе и къпане, масажните техники и общо взето всичко за което се сетиш, че едни родители за пръв път трябва да знаят на първо време.
С две ръце препоръчвам определено!

Да записах и аз, преди да видя отговора. Чакам ги да се уговорим кога ще дойдат.

А услугата педиатър в Мола ползвали ли сте? Някой с отзиви за докторите там и по-точно Др Маринова?

# 169
Някой знае ли какво се случва с графиците за месец юли. Следим конкретно за д-р Генадиева и за д-р Аноар и нищо. Постоянно свети, че няма свободни дати. Бихте ли ме посъветвали към кой друг да се насочим за ЖК?

Д-р Аноар вече не работи в Надежда. В Адела Клиник е Simple Smile

# 170
Като видях, че д-р Иван Димитров се е преместил там, бях сигурна, че и тя ще се премести. Страхотен млад лекар е! Blush

# 171
Здравейте, много съм разочарована от отношението в Парадайс на една дама на регистратурата и реших да споделя.
Мъжът ми имаше час за лекар, с който искахме да направим съвместна консултация, но въпросната дама ме изпрати да съм чакала отвън! Намирам подобно отношение за напълно недопустимо.
Все още в болницата се спазват противоепидемичните мерки, които си важат за цялата страна и ако вие не сте имала час за преглед си е напълно нормално да ви изпратят да чакате отвън. Придружители не се допускат! Не виждам, кое е напълно недопустимото?!
Цяла бременност съпругът ми изкара чакайки навън и не бе допуснат на нито един преглед. Въпреки, че ми беше неприятно го предпочитам отколкото в болницата да е пълно с народ и риска да скача многократно….

Редното и нередното в случая са доста разтегливи понятия Wink
Да, ако става въпрос за IVF се налага съвместна консултация разбира се или нещо друго подобно…
Но да твърдите гореописаното просто ей така е малко несериозно и затова и получавате коментар, като моя.

# 172
Здравейте. Някой ползвал ли е услугата следродилен патронаж в болница Надежда? Нямаме педиатър все още и си мисля, че така ще ми е по-спокойно, да има все пак кой да ни види и каже кое как?
Здравей,
Аз използвам услугата. Родих на 10/06, планово секцио преминало в 4 часова операция заради усложнение. Престоя ми в реанимация беше в пъти по-дълъг от престоя в родилен и От цялата информация, която получих нищо не запомних и бях изключително притеснена.
Акушерката дойде вчера и направихме близо 2 часа консултация. Първо ме прегледа мен, провери как са шевовете, изтичането на лохиите, палпира ми корема да провери матката и пикочния мехур. След което обстойно говорихме за гърдите и кърменето. Чак след това прегледа бебока, за наш късмет пъпчето падна при нея Simple Smile показа как да го промиваме, различните захвати при миене на дупе и къпане, масажните техники и общо взето всичко за което се сетиш, че едни родители за пръв път трябва да знаят на първо време.
С две ръце препоръчвам определено!

Да записах и аз, преди да видя отговора. Чакам ги да се уговорим кога ще дойдат.

А услугата педиатър в Мола ползвали ли сте? Някой с отзиви за докторите там и по-точно Др Маринова?

Ние сме при нея. Доволни сме. Тя е със специалност "Неврология". Ако имаш въпроси питай. Прегледите и консултацията са по 1ч.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:32 от -INA-73

# 173
  • София
И моята дъщеря е при доктор Петрова-Маринова. Засега мога да споделя много добро впечатление - прегледите са обстойни, отговаря ми на всякакви въпроси, дава ми ценни съвети. Като цяло пакетът за проследяване от 0 до 12 месеца според мен си заслужава.

# 174
Здравейте, нова съм в темата, но след много перипетии най-накрая успях да се запиша за следене при доктор Илиана Христова, била съм само веднъж на консултация при нея, но ми изглежда доста мила. Не съм имала много въпроси към нея, тъй като бях минала през други доктори преди това и криво-ляво получих информация. Искам да попитам някоя от вас раждала ли е при нея, какво е мнението ви за нея като специалист? Също така не мога да се ориентирам - възможно ли е вече заплащането за избор на екип при нормално раждане в болницата?

# 175
Аз родих при нея, мога да кажа само най-най-прекрасни неща за нея като специалист и човек! Много съм доволна и винаги ще я препоръчвам😊!

# 176
Аз родих при нея, мога да кажа само най-най-прекрасни неща за нея като специалист и човек! Много съм доволна и винаги ще я препоръчвам😊!

А, как родихте нормално или секцио, ако е било нормално - има ли възможност за избор на доктор за раждането?

# 177
Планирано секцио Simple Smile

# 178
Не, няма избор на лекар при нормално раждане. Това се коментира през всеки 3 поста в темата...

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:16 от sirena_

# 179
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ПКК, урина, Васерман, кръвна група и прочие задължителни изследвания преди раждане, могат ли да се покрият от здравна каса в Надежда, ако имам направление?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт