МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
    аз днес си записах часове за юли месец сутринта към 8 в приложението и си имаше график (за гинекология аз записвах).Ако още имаш проблем, звънни по-добре, за да не свършат часовете.

# 151
      аз днес си записах часове за юли месец сутринта към 8 в приложението и си имаше график (за гинекология аз записвах).Ако още имаш проблем, звънни по-добре, за да не свършат часовете.

Звъннах и си записах, благодаря.
      Оказа се, че докторката, при която искам час няма да е юли месец в мол-а, а само в болницата, та затова не ми излизаха никакви часове за юли.  Simple Smile

# 152
      А графикът не е май за всички лекари? Знаете ли кога излиза за д-р Маринов (фетална ЕКГ)? Не знам колко пъти вече звънях за края на юли, все не е излязъл, пък и в онлайн приложението го няма изобщо, много досадно Rolling Eyes

# 153
      Здравейте момичета , търсих назад по темите, но не открих много информация. Има ли някой, който се е следил и раждал при д-р Димова? Може ли да споделите впечатления ?

# 154
      Здравейте момичета , търсих назад по темите, но не открих много информация. Има ли някой, който се е следил и раждал при д-р Димова? Може ли да споделите впечатления ?
      Здравейте, аз се следя при нея, след препоръка от няколко мои приятелки, родили при нея. Отлична е, просто не е от лекарите които говорят миличко, сладичко и т.н. Отзивчива е, пратих изследванията по Вайбър и уточнихме всичко на момента.

# 155
      Има писано доста за нея из темите. Аз имам отвратителни впечатления от нея.

# 156
      Впечатленията са от “супер, много е добра” до “не я препоръчвам в никакъв случай”. Лично аз съм доволна, винаги ми е отговаряла на вайбър, винаги ми е вдигала телефона. Грижи се за пациентите си. С добри впечатления съм!

# 157
      Мен Димова ме е приемала за първото ми планово секцио преди няколко години. Беше малко дръпната и грубовата, но бързаше и тя за секцио (беше неделя, сигурно е била дежурна), та не зная дали си е такава или беше от моментната ситуация.

# 158
      Здравейте. Някой ползвал ли е услугата следродилен патронаж в болница Надежда? Нямаме педиатър все още и си мисля, че така ще ми е по-спокойно, да има все пак кой да ни види и каже кое как?

# 159
      Здравейте. Някой ползвал ли е услугата следродилен патронаж в болница Надежда? Нямаме педиатър все още и си мисля, че така ще ми е по-спокойно, да има все пак кой да ни види и каже кое как?
      Здравей,
      Аз използвам услугата. Родих на 10/06, планово секцио преминало в 4 часова операция заради усложнение. Престоя ми в реанимация беше в пъти по-дълъг от престоя в родилен и От цялата информация, която получих нищо не запомних и бях изключително притеснена.
      Акушерката дойде вчера и направихме близо 2 часа консултация. Първо ме прегледа мен, провери как са шевовете, изтичането на лохиите, палпира ми корема да провери матката и пикочния мехур. След което обстойно говорихме за гърдите и кърменето. Чак след това прегледа бебока, за наш късмет пъпчето падна при нея Simple Smile показа как да го промиваме, различните захвати при миене на дупе и къпане, масажните техники и общо взето всичко за което се сетиш, че едни родители за пръв път трябва да знаят на първо време.
      С две ръце препоръчвам определено!

# 160
      • Хасково
      Здравейте. При нормално раждане, ако раждането е в понеделник, изписването би трябвало да е в четвъртък - 3нощувки, нали така?

# 161
      Да,точно така. Ако всичко е наред с вас и бебето
      Здравейте. При нормално раждане, ако раждането е в понеделник, изписването би трябвало да е в четвъртък - 3нощувки, нали така?

# 162
      Здравейте, много съм разочарована от отношението в Парадайс на една дама на регистратурата и реших да споделя.
      Мъжът ми имаше час за лекар, с който искахме да направим съвместна консултация, но въпросната дама ме изпрати да съм чакала отвън! Намирам подобно отношение за напълно недопустимо.

# 163
      Здравейте, много съм разочарована от отношението в Парадайс на една дама на регистратурата и реших да споделя.
      Мъжът ми имаше час за лекар, с който искахме да направим съвместна консултация, но въпросната дама ме изпрати да съм чакала отвън! Намирам подобно отношение за напълно недопустимо.
      Все още в болницата се спазват противоепидемичните мерки, които си важат за цялата страна и ако вие не сте имала час за преглед си е напълно нормално да ви изпратят да чакате отвън. Придружители не се допускат! Не виждам, кое е напълно недопустимото?!
      Цяла бременност съпругът ми изкара чакайки навън и не бе допуснат на нито един преглед. Въпреки, че ми беше неприятно го предпочитам отколкото в болницата да е пълно с народ и риска да скача многократно….

# 164
      • София
      Някой знае ли какво се случва с графиците за месец юли. Следим конкретно за д-р Генадиева и за д-р Аноар и нищо. Постоянно свети, че няма свободни дати. Бихте ли ме посъветвали към кой друг да се насочим за ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт