МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 795
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Има ли някоя мама, която е раждала секцио заради седалищно разположение на бебето? До кога го чакаха да се обърне и в коя седмица ви направиха секциото?

Аз родих секцио 10 дни преди термин, бебето беше седалищно, като избирах датата имаше възможност и да е 6 дни преди термина. Всичко зависи от размерът на бебето, степен на зрялост  на плацента, околоплодни води и т.н.

# 241
Здравейте, някой да се е следя при доктор Ненов, и с какви впечатления сте. И главно ме интересува, ако дадено изследване му изпратя връща ли отговор. ❤️ ❤️

# 242
Здравейте, някой да се е следя при доктор Ненов, и с какви впечатления сте. И главно ме интересува, ако дадено изследване му изпратя връща ли отговор. ❤ ❤

Отговорих в другата тема, срещнете се поне веднъж да разберете дали се харесвате. Аз съм била на една консултация и не бях очарована. За изследванията ми бе дал номер да го потърся и после с часове не ми отговаряше, може да не му е бил ден все пак. Има пациентки които го харесват, аз не съм от тях. Такова претупване от лекар досега не ми се бе случвало

# 243
Как се казва другата тема?

Здравейте, някой да се е следя при доктор Ненов, и с какви впечатления сте. И главно ме интересува, ако дадено изследване му изпратя връща ли отговор. ❤ ❤

Отговорих в другата тема, срещнете се поне веднъж да разберете дали се харесвате. Аз съм била на една консултация и не бях очарована. За изследванията ми бе дал номер да го потърся и после с часове не ми отговаряше, може да не му е бил ден все пак. Има пациентки които го харесват, аз не съм от тях. Такова претупване от лекар досега не ми се бе случвало

# 244
Здравейте. Можете ли да препоръчате гинеколог в Надежда. Гледам им часовете и то няма почти за никой от водещите свободни часове. А останалите имена са ми непознати. Търся препоръка, за да се ориентирам. Благодаря.

# 245
Момичета, някоя от вас имала ли е балтериална вагиноза по време на бременност и как сте се излекували? Нямам никакви симптоми/ оплаквания.
Ще говоря с лекарката ми в понеделник, а до тогава ми е притеснено.

# 246
Не се притеснявай, не е нещо, което не може да потърпи до понеделник. Навън дори не я лекуват.
Иначе ще ти изпишат локален антибиотик и пробиотик. Всичко ще е наред!

# 247
  • София
Може Полижинакс, който не е проблем при бременност.

# 248
  • Хасково
Здравейте, извинявам се за страничния въпрос, но дали случайно може да ми кажете телефоните на общината в Красно село. Жената, която записва името на бебето и данните в болницата ми даде листче, но го изгубих. Също дали ви  се е налагало да поискате егн-то по телефона? Тъй като нямам възможност да отида за акта за раждане преди август, а егнто е необходимо, за да го запишем при  педиатър, дали от общината ще съдействат по телефона?

# 249
Всяка община и район в Столична община има сайт. Потърсете в интернет.

# 250
Момичета, излязал е графика за ЖК за август.

# 251
Момичета, излязал е графика за ЖК за август.
Да, днес излезе.

# 252
Голяма драма е с този график 😁 Звънене всеки ден.

# 253
  • София
Момичета, някой от вас лежал ли е в патологична бременност? Как протича престоя там?

# 254
kene, аз на два пъти. Първият път беше за 5 дни, вторият за 7. Мен ме приеха, за да следят  всекидневно доплера и тоновете на бебетата. Не знам какво те интересува, та ако е нещо конкретно питай Wink

Общи условия

Активация на акаунт