Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 29

• 105 595
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
- Тате, тате, тия сливи що са червени?
- Щото са зелени.

# 526
Аз го знам по-дълъг.

- Тате, тате, какъв е този плод?
- Синя слива.
- А защо е червена?
- Защото е зелена.

# 527
  • Пловдив
Голямо задръстване. Бесен шофьор от средата на колоната гаси колата си, слиза и вдига високо лист с надпис "Колата се продава". Шофьорът от задната кола се подава изумен: - Тук и сега ли? - Да! И ще си купя друга, по-близо до края на задръстването!

На митницата:
- Оръжие, наркотици, фалшива валута?
- Благодаря, имам си.

Работник в почивка. Пуши цигара, гледа надписа на кутията: "МЗ предупреждава, че цигарите са опасни за вашето здраве" и се възмущава: - А на лопатите нищо такова не пише...

# 528
В едно далечно кралство, през девет гори в десета, живяла една красива, независима и интелигентна принцеса. Един ден тя седяла на брега на живописно езеро в зелената долина близо до замъка си, мислейки за смисъла на живота и изведнъж видяла жаба. Жабата скочила в скута ѝ и казала:
- Сладко, мило момиче, едно време бях красив принц, но злата вещица ме превърна в жаба. Ако ме целунеш, пак ще се превърна в принц, а след това, скъпа моя, ще ме заведеш в твоя замък, ще се оженя за теб, а ти ще ми готвиш храна, ще ми чистиш коня, ще ми переш дрехите, ще отгледаш децата ми и аз ще се радвам, че съм те взел за жена.
Същата вечер, след като изяла жабешките бутчета с подправки и в сос от скариди, поливайки ги с чаша бяло вино, принцесата тихичко си мърморела -
- Да бе, да...

Решила добрата ламя Спаска да стане лоша. Срещнала тя в гората лисицата:
- Лисо, идваш вечерта в пещерата, ще те ям. Има ли въпроси?
- Ами няма.
И продължила по пътя си. Вървяла, вървяла ламята и срещнала вълка:
- Вълчо, идваш вечерта в пещерата, ще те ям. Има ли въпроси?
- Ами няма.
И си тръгнали по пътищата. Вървяла, вървяла ламята и срещнала заека:
- Зайо, идваш вечерта в пещерата, ще те ям. Има ли въпроси?
- Ами има.
- Казвай.
- Може ли да не дойда?
- Може.

Искам да ми изпеете песента "Колю ш*ба Радка". След кратко объркване и бърз спор, оркестърът обявява: - А сега ще изпълним песента "Кой уши байряка"...

Влиза мъж в бара, след него вървят розово фламинго и една мокра котка. Поръчва уиски, изпива го и пита за цената. Бърка си в джоба, изсипва пред бармана шепа монети и си тръгва. Смаяният барман преброявя монетите - точно до стотинка. На другия ден пак влиза мъжът, след него фламингото и мократа котка, пие джин, пита за цената и отново изсипва купчина монети на бара. Обръща се и излиза, докато барманът брои парите, които пак са точно колкото трябва. На третия ден човекът се появява със странната си свита и барманът още от вратата пита: - Извинете, от петнайсет години съм барман, какво ли не съм виждал, но вие... - Виждате ли - отговаря клиентът - наскоро хванах златната рибка, знаете я, "три желания" вика и аз директно, без да се замислям, казах "Искам винаги да си имам с мен едно дългокрако пиленце, с винаги мокро котенце, и с парите всичко да ми е точно!"...

# 529

Искам да ми изпеете песента "Колю ш*ба Радка". След кратко объркване и бърз спор, оркестърът обявява: - А сега ще изпълним песента "Кой уши байряка"...

Това прилича на онова семейство, което си имало любима песен, слушали я често, ама не знаели за какво се пее, защото била на английски. И един ден, детето като се върнало от следване от чужбина му казали:
- Я сега, като знаеш английски, ни преведи песента за Дон Камизи.
( Песента била Words don't come easy )

# 530

Това прилича на онова семейство, което си имало любима песен, слушали я често, ама не знаели за какво се пее, защото била на английски. И един ден, детето като се върнало от следване от чужбина му казали:
- Я сега, като знаеш английски, ни преведи песента за Дон Камизи.
( Песента била Words don't come easy )

Те от този вид периодично се появяват. Не ги бях чувала.
От този род аз най-си обичам:
    - Тате, тате, кой е Удо Мача?
   - Не знам.
    - И защо трака совник?
     - Абе, какви са тези глупости? И от къде ги учиш?
     - В детската градина, бе тате. Пеем песничка: Удо Мача совник трака с лъскави стрелкички...

# 531
  • Sofia
Или пък онези, които искали от оркестъра да изсвири “сбогом, да носиш таз слива”….

# 532
Във филма "Титаник",когато кораба потъваше,оркестърът свиреше песента "Господи идвам при теб!". Yum

# 533
Или пък онези, които искали от оркестъра да изсвири “сбогом, да носиш таз слива”….

Това е още по-добро Grinning

# 534
# 535
Няма да чакаш до този километър, дупки всякакви наред.

# 536
Да не е черна тази дупка? Simple Smile

# 537
За снимките на някакъв филм в Ню Йорк им потрябвал разбит автобус. Намерили един с повреди от удар в стълб. Само дето бил в другия край на града. Автобусът бил в движение и изпратили шофьор да го докара. Той отишъл, качил се и тръгнал. По пътя обаче спрял да си купи кафе и сандвич. Решил да се пошегува и спрял точно до един стълб. Изглеждало така, че все едно току що се е ударил. Взел си каквото му трябва и се върнал. А там какво да види? В автобуса десетина евреи с различни наранявания и до един говорят с адвокатите си по мобилните телефони.

# 538
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 539
  • в страната на чудесата
Да не е черна тази дупка? Simple Smile
Кафява Wink

Общи условия

Активация на акаунт