Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 29

• 105 550
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Семейство ловци на излет. Мъжът дава напътствия на съпругата си.
- И запомни! Много е важно, щом отстреляш дивеч да застанеш до него, за да докажеш, че е твой. Защото могат да възникнат спорове с колегите!
Не след дълго след като се разделят се чува изстрел и след това кавга и крясъци на жена. Затичва се мъжът и вижда, на една поляна съпругата си да крещи и тропа с крак. Пред нея стои селянин, мачкайки в ръцете си каскет, виновно гледа в земята и тихо говори:
- Добре госпожо, всичко разбрах. Че е елен, елен е. Че вие сте го отстреляли, така е. Но мога ли да си взема поне самара с дървата?🤔🤔🤔
😂😂😂😂😂

# 691
  • тук, на мястото си

# 692
# 693
# 694
  • Стара Загора

# 695
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 696
# 697
# 698
- А бе, момиче,какъв е  тоя парфюм, бе !?
- " Седемте самураи."
-  И какво толкоз ги е уплашило и седмината, че мирише така..!?
Joy

# 699
  • DE
Китайските хакери, проникнали в мрежата на Пентагона, били силно учудени, срещайки в чата на главния сървър група руски ученици.

# 700
Прибира се един ден Асан и вика на Айшето:
- Айше, ща сменям!
- Що бе, Асане, ш'ма сменяш?
- Ща сменям... няма начин... днешните младите на по 15-16 години...ем по-млади... ем по-убави... ем чужди езици по 2-3 знаят...ем с више образование, тва Икономика, тва Математика... няма начин, ща сменям!
Амбицирала се Айшето, записала УНСС, изкарала 4 години икономика, счетоводство, висша математика и всичко. Прибира се след няколко дни Айшето и от вратата:
- Асане, ща сменям!
- Що ма, Айше, ш'ма сменяш?
- Днес как си седя в офиса и се ровя в Интернет и чета в една статия как средностатистическият европеец е с 2 см по-надарен от теб. Вкарвам данните в екселската таблица, задавам формулата и какво излезе? За годините откак сме женени цели 16.2 километра съм недое*ана..

P.S. Поиграх си с калкулатора и реших, че 62 км са нереална цифра, но 16,2 км се получава съвсем реалистично Grinning
Затова и редактирах Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 15:55 от Черна станция

# 701
  • тук, на мястото си

# 702
# 703
😊
Жена праща съобщение на мъжа си:
"Скъпи, моля те, купи хляб като се прибираш от работа! И да не забравя, Габи е тук и ти праща поздрави."
Мъж:
"Коя е Габи?"
Жена:
"Никоя, исках да съм сигурна, че си прочел съобщението ми."
Мъж:
"Щото аз съм с Габи и мислех, че си ме видяла."
Жена:
"Къде сте?"
Мъж:
"В магазинa до нас."
Жена:
"Чакай, сега ще дойда да ви видя."
След пет минути.
Жена:
"В магазина съм и не ви виждам. Къде си?"
Мъж:
"На работа. Айде сега купи хляб от магазина, където си, и престани с глупостите!"

# 704
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт