Препоръчайте добър масажист

• 408
  • 1
  •   1
Отговори
Моля за контакти и добри отзиви за масажист в София, който прави спортен, релаксиращ масаж, понякога с натискане на определени точки по-силово.
Основно работя седнал, а последните дни бях и в болница, така че ми трябва някой сериозен и компетентен човек.
Преди ходих редовно при Стенли ( Станислав), който често сменяше локациите, но.. човека почина Sad

# 1
  • София
Здравейте! От личен опит силно препоръчам Център за масаж Падмалая в Лозенец. Известно време живеехме в Бояна и това страшно ми липсваше. Наистина не е лесно да намериш "твоя масажист". Аз лично правя дълбокотъканен масаж и натискът е идеален и достатъчно силен. След масажа чувствам изключително облекчение. И аз имам проблем със седенето, часовете ми на компютъра са денонощни и не винаги имам време да стигна до упражненията. Обаче това студио е моето спасение. Масажистите са професионалисти и работят отлично. Не винаги успявам да се запиша при Петър, чиято работа много харесвам, но последния път бях при едно едричко момче, не се сещам сега за името, но останах повече от доволна. Ако търсите сериозен подход, сигурна съм, че ще намерите там вашия човек.

Общи условия

Активация на акаунт