Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 23 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Отказахме се от Люксембург при това чудно време.

Ох, да, говори ми! Така хубаво валеше половин ден и беше студенко. Heartpulse

# 151
Papa Panda, тихо, че ми се крещи. 😆

# 152
  • Германия
Цапни го с едно уиски и ще се кротне!

# 153

Обичаш да живееш на ръба.
Не обичам . Просто карам тези дни колата на мъжа ми и не и обръщам внимание на всичките сигнали. Пък и той я кара и не мога добре да преценявам. 
Поне така си го обяснявам. Може и други научни обяснения да има.

Софт съжалявам за времето и за екскурзията. Наистина не е приятно да те навали изведнъж.

# 154
Карай, свикнали сме му на времето отдавна.

Аз на бензиностанция пълня до горе. Като наближи половината пак пълня до горе. Два пъти посред зима съм стояла по много часове на магистрала заради катастрофи и си представям резервоарът ми да беше на резерва. Единият път бях на 5 километра от нас, но просто там си останах. Зарядно за телефона винаги имам в колата, както и (не се смейте) одеяло и стек с вода. И цигари.

# 155
Карай, свикнали сме му на времето отдавна.

Аз на бензиностанция пълня до горе. Като наближи половината пак пълня до горе. Два пъти посред зима съм стояла по много часове на магистрала заради катастрофи и си представям резервоарът ми да беше на резерва. Единият път бях на 5 километра от нас, но просто там си останах. Зарядно за телефона винаги имам в колата, както и (не се смейте) одеяло и стек с вода. И цигари.

Аз имам и дрехи за преобличане, цяло куфарче от малките, яке, обувки, които седят само в колата и от там не излизат. Парфюм и дезодорант също, дъвки, кенец за зъби... абе, всичко. Joy но си мислех, че е нормално. хъхъ

# 156
Софт и аз веднъж стоях заради катастрофа. 
Но аз каквото и да си оставя в колата мъжа ми го прибира, подрежда и после не си го намирам в колата. Та в колата нямам чадър, одеало, салфетки, вода и пр. Мога да повтарям до безкрай ...

# 157
Парфюм и аз имам. Също и маратонки. Реших, че може да ми за трябват, ако съм с токчета.

# 158
  • Germany
Лелее, аз се имах за организирана, но единственото което имам в колата са кърпички за нос 🙂

# 159
  • DE
И ние имаме всичко това в колата, а като се кача в друга кола няма нищо и се дразня. ММ обича да взима на детето  колата, а там няма нищо от това което ми трябва. Онзи ден ми дотрябва жетон, няма, чанти за пазар, няма, нищо няма в кола която не зареждам аз Grin?

# 160
За хартиени, дезинфекционни и почистващи материали да не говоря. Малка туба масло да двигателя, течност за чистачките и за размразяване също имам, както и всякакви видове кърпи. Мъжът ми сложи и нож да си имам.
Чанти за пазаруване и жетони поне по десет. Фолио против измръзване, часовник за паркинг, хартиени карти на Германия и Европа, различни заради мащаба, течности за почистване на табло, на джанти, паста за премахване на драскотини и още много. 😆

# 161
  • Германия
Йей, не съм сама значи със "спасителния пакет" в колата. Обаче недай си Боже пукна гума- е там не знам как ще се оправям.

# 162
Там викам ADAC.

# 163
Всички сме тралала. За туй сме се събрали тук, хихихихихи.

# 164
според мен е много полезно човек да си има спасителен пакет в колата и хартиени карти на няколко пъти са ми потрябвали много.

Общи условия

Активация на акаунт