Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 23 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Бибит плашиш ме.
Аз ще си направя списък за колата така като ви чета...едни мокри кърпи поне да имах..никога нямам и винаги ми трябват и мокри и сухи. Веднъж гледах как един съсед беше наредил до колата си от тия големите сини торби за боклук, имаше и малки, имаше и дарц в един картон. Мислех, че се изнася, а той си подреждал колата 😂

# 166
  • Primum non nocere !
Кое Шехи? Аз от твоите 2 нищичко не разбрах . 

Как ще ме разбереш, като се бях нашлякала с Джони!?

# 167
  • DE
Хартиена карта задължително. Преди две години тръгваме да се прибираме и вечерта като стягахме багажа виждам, че картата е скъсана. Вадя тиксо и залепвам, ММ ме бъзика и вика да я изхвърля, две коли народ сме, подковани с всякаква техника. Аз обаче си знам моето, няколко пъти ни е спасявала и си я обичам. Добре, че не я изхвърлих, наложи се да я вадим по средата на пътя поради непредвидени обстоятелства. Вече сам ме пита картата в колата ли е Grin

# 168
Без хартиена карта за никъде не тръгвам. В Сицилия такова приключение имахме с навигацията, че накрая се озовахме на погребение в един двор. Само дето нямах черна дантела в спасителния екип.

# 169
Шехи Simple Smile Ако кажа шеметки дали звучи добре или по-добре шемети ?   Т

Дането аз цял дебел атлас на Европа бях натоварила. Половинката обаче е по подреждането и изхвърлянето. Много е ефективен не само в собствената му кола, а и в моята.

# 170
В Сицилия такова приключение имахме с навигацията, че накрая се озовахме на погребение в един двор. Само дето нямах черна дантела в спасителния екип.

Е, знаеш вече, че може да ти е нужна - слагай! Joy

# 171
  • Primum non nocere !
Шехи Simple Smile Ако кажа шеметки дали звучи добре или по-добре шемети ?   Т

Дането аз цял дебел атлас на Европа бях натоварила. Половинката обаче е по подреждането и изхвърлянето. Много е ефективен не само в собствената му кола, а и в моята.
Шемет още не са ме наричали.  Ноооо, никога не е късно! Sweat Smile
Квото кажеш!

# 172
  • Немция
В спасителния пакет само дето резервен памперс не сте споменали. Grin Особено в някое безкрайно задръстване може да е наложителен.

# 173
Аз си мисля, че вече е нужно да сложите (дамите) по едни документи за развод подписани от съпруга и една булченска рокля, че ако срещнете някъде Бил Гейтс и се влюби, да не секвате желанието му за любов... После ще ви кажа как става супата много вкусна и след 5-14 дни Софт ще може да си носи черната дантела по предназначение.

# 174
  • Primum non nocere !
Климатик да ти купим?

Не ме е страх от дъжда.

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 03:32 от Шехи

# 175
В спасителния пакет само дето резервен памперс не сте споменали. Grin Особено в някое безкрайно задръстване може да е наложителен.
Не само памперси, но и гърне имах в колата детето като беше малко. И сме го ползвали даже няколко пъти.

# 176
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
И аз в колата имах какво ли, survival kit  си беше. Уви и мъжът ми е от разчистващите 😆
Сега имам шоколад само. За нервите, като ме ядосат.

# 177
Шоколада много се топи и стигам до извода че много те ядосват и бързо го изяждаш .  Или че не го ползваш изобщо защото не те ядосват.
Това е защото гледам крими сериали и знам как мисли шерлок холмс Ill

Значи сериала Берген се оказа не за мен. Много ме нервират политиците.
Някой борил ли се е с къртици ? Значи имаме едно щифтче със соларна глава издава звуци и ги гони. Но сега се позатопли и хората спят на отворени прозорци и го спряхме, че не ни се кара със съседите. Беше доста шумно. Имате ли идея за нещо беззвучно или тихичко , но ефективно ?

# 178
  • Am Dorf (BB)
Откакто сме с дете колата ми прилича на сметище на колела. Както и по много други теми, свързани с детеимането, ако преди години някой ми беше казал, че колата ми ще е в тоя вид и няма да ми пука, щях да извъртя театрално очи. Ама на, животът не спира да ме изненадва и да ми натрива всичкознаещия нос 🤣.
Новата страст на детето е да взима от паркинга пред яслата по шепа камъчета и да ги излива на пода в колата. Чакам да му писне... Сухари, динозаври, зимни шапки, пакет памперси, всичко се намира в колата.
Преди детето имах касетка с необходими неща в багажника, като в аптека ми беше подредено. Сега... живея за мига, само бензин да има.
Мъж ми също прибира нещата, които съм му казала да не пипа. Боклукът си седи. Някой хубав ден, в който съм във форма, не вали, а аз съм без дете ще отида да я почистя.

# 179
  • Немция
И аз в колата имах какво ли, survival kit  си беше. Уви и мъжът ми е от разчистващите 😆
Сега имам шоколад само. За нервите, като ме ядосат.
Добре, че е шоколад, а не някоя сопа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Което ме подсеща в средата на 90-те какъв ятаган видях под седалка на шофьор в България ... Flushed
Това ще да му е било от спасителния комплект.

Общи условия

Активация на акаунт