Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 025
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Много ми е криво за децата, особено за тези, които още нямат изградени навици за учене. Децата са най-потърпевши. Глупава държава, глупави управници... не се погрижиха за най-важното. Sad

# 241
Глупава държава, глупави управници... не се погрижиха за най-важното. Sad

Нали сме още живи? Или това не е важното - важното е Гошко да може да сметне 3 по 4 - днес и сега! Като са назад с материала, ще повтарят годината. Смятам че е по-добре абитюрент на 20, отколкото... нали.

# 242
  • Primum non nocere !
Ще пека пуканки.
Ще стане по-интересно от "Дамски гамбит" Smile

# 243
Ще пека пуканки.
Ще стане по-интересно от "Дамски гамбит" Smile

Пуканки с червено вино... Ах, как обичам

# 244
Глупава държава, глупави управници... не се погрижиха за най-важното. Sad

Нали сме още живи? Или това не е важното - важното е Гошко да може да сметне 3 по 4 - днес и сега! Като са назад с материала, ще повтарят годината. Смятам че е по-добре абитюрент на 20, отколкото... нали.

Благодарен данъкоплатец ли си? Поне безработен ползвател да беше. 😊

Четохте ли за далаверката с маски и защитни облекла на бундесрегиерунга, в частност Меркел и Бойко Борисов?

# 245
  • Primum non nocere !
Кривата бутилка вино дрг път..
Утре пак на фронта, трябва да се работи, да се плащат данъци. Joy

# 246
На който не му харесва да си събира багажа. На сила не сме вързани. Поне аз, де. За другите не знам.

# 247
А, без такива. "Харесва" не е еднозначно понятие и още никой не е отменил свободата на словото и демокрацията въобще.

# 248
А, без такива. "Харесва" не е еднозначно понятие и още никой не е отменил свободата на словото и демокрацията въобще.

А, аз просто си говоря. Колкото да не заспя. Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам на Шехи пуканките да се стоплят, че да отворя едно вино. Убивам време. Bowtie

# 249
Какво е това червено вино? Не отмина ли сезона ?

# 250
какво е това червено вино? Не отмина ли сезона ?

Не си ли чувала за вечеря пуканки с червено вино? Ама много си пропуснала. Joy

Днес в Кьолн градушка, дъжд, гръмотевици, бури и много студ. Както обичам. Heart Eyes

# 251
  • Primum non nocere !
Е за коктейли, още не !
Де е слънцето и 25 С

Панда, стига само дъжд и бури. Името ти само с това го свързвам. Студ и дъжд...
Имай малко милост!

# 252
Тук има един сезон с две седмици изключение. Като бичи парно, значи става за червено вино. Аз съм на някаква баварска бира, но не е тежка и сладка както обикновено.

# 253
А тази баварската не може да я близне никой в къщи. Ние сме по горчивата. Колкото по-горчива толкова по-добре.

Не съм чувала за пуканки с червено вино.

# 254
Тази е горчива. Баварските не знам колко вида са, но трябва да са хиляди.

Общи условия

Активация на акаунт