Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз доскоро имах много гаден косопад. Като почна есента, че чак в средата на април спря. Какви ли шампоани, мазила и таблетки не пробвах, не спираше да пада тази коса. Накрая реших да пробвам едни евтини шампоан, маска и масло от руския магазин. Всичките съдържат екстракт от корен на репей, шампоанът и нещо от някакъв бор. Не само че спря косопадът, ами сега главата ми е пълна с нови къси косми и стои все едно съм я тупирала. 😆 Ако някой се интересува ще направя снимки на продуктите.

Бела, от море и слънце косата жестоко се скапва.

# 496
Бела, от море и слънце косата жестоко се скапва.

Само нема ми се прайш, че знаеш повече от Бела. Много моля. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 497
  • И аз не знам къде
Soft Click дай снимки. Моето дете е четвърта поредна година с алопеция ареата и пробваме всичко.

# 498
Софт много се интересувам от продуктите. имаме един руски супермаркет наблизо.

# 499
Ето, даже два шампоана съм взела, но единия още не съм го пробвала.

# 500
Soft Click дай снимки. Моето дете е четвърта поредна година с алопеция ареата и пробваме всичко.
Имах преди много години, по време на следването се появи. Две години нищо не помогна, докато не попаднах на китайска клиника за коса, с продуктите Fabao 101 Zhangguang. Те са на билкова основа, спиртен извлек и капсули. Само след месец започна да се вижда мъхче.

# 501
  • Am Dorf (BB)
Дамите от Карлсруе и региона, знаете ли дали полетите на Райънеър към София от Баден Еърпарк ще бъдат възстановени скоро? Тъкмо бяха пуснали директни полети от София до Щутгарт и започна пандемията 😥 С това двете ми възможности за директни полети отпадат.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 20:37 от tan_nia

# 502
А Франкфурт не е ли опция? Ние от там летим.

# 503
  • Am Dorf (BB)
За по принцип ако летим ние - 20км южно от Щутгарт от живеем, А8 и после А5 са ми прекалено непредсказуеми. Темата с паркирането за дълъг период повлиява също доста на финансовия фактор.
В случая ми се щеше да е директен полет, защото майка ми иска да дойде, а не исках да я притеснявам с прекачване на друго летище. Отделно, че при далечно летище трябва да ангажирам мъжа ми да ходи да я вземе и става голяма хамалогия. Ще взема билет през Виена с по-дълго време за прекачване.

# 504
За мен 200 км по немска магистрала са нищо, докато прекачване за възрастен човек би бил проблем. За кратък престой обикновено не се плаща нищо по летищата или се плаща много малко, но вие си знаете.

# 505
Разбирам. За нас е лесно - до летището във Франкфурт сме с директен влак, паркирането там не го мислим.  А и цените на Луфтханза последните години са  все по-добри.

# 506
За Луфтханза не искам да ви плаша, но е възможно да получите съобщение при чекирането, че самолетът е препълнен и молба да се качите на следващия полет, като имате право на обещетение в този случай. Аз бях шок миналата година като летях с тях, даже си излях "болката" тук. Бях с приоритетно качване и на летището във Франкфурт ме пропуснаха, но това е доста неприятно за пътуващите, които са си планирали всичко предварително и най-рано 23 часа преди полет биват изненадани от компанията. Тази година избрах отново Уиз след близо 4-годишна пауза, но там върнаха полетите от Хан и нямаше начин.

# 507
  • Am Dorf (BB)
Софт, права си, нищо не са 200км, стига да не е по А8 или А5 и да си тръгнал нанякъде без Zeitdruck 😅  2 години съм карала отсечката Карлсруе-Бьоблинген през ден, оупън енд преживяване е това. И гости от летщето в Мюнхен съм ходила да посрещам, с 4ч престой на магистралата он-топ заради Vollsperrung. Научих се покрай това да не се подлъгвам от разстоянието, което на теория взимаш за нула време.  Паркирането беше споменато за случаите, в които ние отиваме за 2 седмици към Бг. Тогава разходът не е за пренабрегване.
Мьос, и аз така пътувах едно време като следвах в КА. С книжката във влака, после Франкфурт или Кьолн, беше доста удобно.

Балкай, този номер са ми го правили австрийците на един незабравим за мен 22.12. Пътувах от Щутгат към Сф с прекачване във Виена, във Виена ни изненадаха с оувърбуукинг. Трябваше да презаварим билетите за следващия ден, като на гишето се оказа, че всички полети за Сф за следващия ден също са пълни. В крайна сметка за по-напряко летях към Сф пррз Киев, а пристигайки в Сф багажът ми липсваше. 🤣 Мил спомен ми е, не ми се отвори повече шанс ьа посещение на Киев, еле пък при -26°.

# 508
Говорите за изключения с тези самолетни неволи.

tan_nia, за какво преживяване става въпрос? Все пак в картите на Андроид и айфон пише с точност къде какви задръствания има. Аз наскоро шофирах два пъти в две посоки по тези магистрали. На Великден даже шофирах сама от Мюнхен до Кьолн с едно спиране за кафе. Предпочитам го пред това да пусна майка ми да се прекачване по летища, но всеки си знае.

# 509
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Soft, по-скоро е изключение покрай КА да минеш без задръстване. Ако не там, то около ФРА. Таня я разбирам много добре.
Също и дългото паркиране на летище ФРА е скъпо.

Аз, макар да съм близо до Фра, предпочитах да летя от Хаан - пътя след Майнц е празен, евтино паркиране, малко летище, не вървя километри до гейта.

Общи условия

Активация на акаунт