Ох, ваксини, ох, кеф! За всички ще има, голям кеф! 217-та НЕМСКА тема

• 24 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Primum non nocere !
Reina, аз съм с опита и наемане на коли от Летище София с Райнер
за 9€.
Ще ти пиша довечера на Л.С.

# 556
Има немска страница за сравнение на цените на коли под наем. Аз така също съм намирала кола под наем за около 10 евро на ден. Иска се малко ровене и сравняване на цените. Важно е колко големи автомобил се търси, дали иам екстри, застраховка и тн.
На София и Пловдив съм вземала по този начин

# 557
  • Primum non nocere !
Имам и друга фирма.. За Банско  бях наела джип.. за сигурност за мен и детето. Но цените са други.. не са 9€

# 558
и ако не щ взимате да си имате ами да я карате усилено гледайте колко гори. защото веднъж такова смукало ми бяха дали, че сметката за зареждане беше ужасна/

# 559
Бях питала наскоро тук някой с опит с наемане на кола от летището в Сф..през Раянеър ми излизат стотици евро..какви са тия 9 евро на ден? Това е без пари..от къде, коя фирма?

През Раян излизат доста за по 11-15-20 евро. Стотици стават, като си отбелязала, че искаш 2 седмици да ползваш колата.

https://www.ryanair.com/de/de - Mietwagen - избираш дати и град (аз дадох произволни 2 седмици лятото, София-летище) - под 200 евро за 14 дни общо има над 15 автомобила.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:22 от Анонимен

# 560
  • Primum non nocere !
С лайковете го схванах...
Когато потребител е онлайн свети зелено, когато не е, свети червено.
Черната точка какво е?

Рейна писах ти.. бухнах го с полета , без допълнителни застраховки. И Папа Панда е писал...
И Белла е писала на предната страница.  Eurocar  ползвах.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 20:14 от Шехи

# 561
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
С лайковете го схванах...
Когато потребител е онлайн свети зелено, когато не е, свети червено.
Черната точка какво е?

Black out 🤣

# 562
Опитвам се да замеся тесто за пица с пълнозърнесто брашно. Трябва ли да модифицирам по някакъв начин рецептата напр. да сложа повече мая?

# 563
  • Primum non nocere !
Зехтин и малко бира. Италианец ми го каза..
Ася...заболя ме корема от смях!

# 564
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, ние като приоритетни получихме кодове от министерството и с тях се регистрирахме в стандартния инфцентрум. Дадоха ни и специална страница за нас, като педагогически персонал. Питай шефовете в градината, те получават информация от горе. При нас стана супер бързо, в момента, в който пуснаха страницата и успяхме да се регистрираме и да вземем часове.

# 565
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мама Ени, пълнозърнестото поема повече течност. Или намаляваш, брашното или увеличаваш течността.

# 566
  • München, Deutschland
Мама Ени, пълнозърнестото поема повече течност. Или намаляваш, брашното или увеличаваш течността.
Точно и аз това щях да напиша. Просто повечко течност ще ти трябва.

# 567
Благодаря ви! Справих се. И даже си отворих Weizen Zäpfle. Наздраве!
Една сервитьорка веднъж ми каза, че вайцен бирата не била бира, а вайцен. Някой знае ли къде е разликата?

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 22:18 от мама-ени

# 568
Във вкуса. Няма вкус на бира. 😆

# 569
  • Германия
Разликата в бирите е съставките, алкохола...Денят беше натоварен, бих отворила bockbier, ако имах под ръка.
Апропо ръка - след няколко часа болка след имунизацията   вече всичко е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт