Звездни компромати - 4 част!!!

• 38 145
  • 471
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Много ме кефят Бекъм фамили... Езикът на тялото им говори, че са една здрава и щастлива двойка Simple Smile

Едва ли... да не забравяме любовниците на Бекъм и...има ли изобщо здрава двойка сред тях  Grinning

# 92
  • Sf
Едва ли... да не забравяме любовниците на Бекъм и...има ли изобщо здрава двойка сред тях  Grinning

Това не му пречи да я обича... Си мисля аз Simple Smile Мъжете имат нужда понакога от повече тренажори Wink

# 93

Това не му пречи да я обича... Си мисля аз Simple Smile Мъжете имат нужда понакога от повече тренажори Wink

Аре, стига, бе  ooooh! Без тия  Naughty Ти ще бъдеш ли с мъжа ти и ще смяташ ли, че те обича, ако си похойква и си има тренажори??? По тази логика и ние имаме право на такива и то какво става със семейството... Не, мерси, не ги разбирам тия работи  Stop Пир Бекъмови съм почти убедена, че всичко е реклама, пари и пари, и пак пари...  Money Money Money

# 94

И аз така си мисля... А пък като гледам снимки и с децата им, винаги изглеждат като много горди и щастливи родители Sunglasses Вчера попаднах и на снимка на една от бавачките им, която беше се изявила в публичното пространство като любовница на Бекъм. Ами беше меко казано ужасяваща - Виктория сигурно я е избирала по грозотия, и хич не ми се вярва да му е била любовница. Ама кой знае?  hahaha Освен самия Бекъм де

# 95
Според мен няма нищо в Глория което да е отврат....и като визия и като певица тя е готина....е само дето е надута ама то все пак има за какво да се чуства така.Въпреки че е надменна и надута аз много я харесвам като певица...а и доста от пайнерките не могат да пеят на живо така както пее тя Peace

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 13:53 от IVKA&MIMI

# 96
Аз ли съм кьорава....ама нещо не виждам на сватбата на Азис да пресъстват родите на булчовците Mr. Green newsm78 нито свекарви...нито свекари или пък-....нито тъща нито там тъст JoyКак сега може така да пропуснат да поканят толкова важни хора за една сватба Rolling Eyes
ццццццц.......... Laughing

# 97
  • София
Не си кьорава,няма им родата,ама тва е защото сватбата е абсолютно фалшива.Поредната идея на Азис за реклама.Когат се зажени ще видим цялата му рода до 9 коляно,бъди сигурна. Mr. Green

# 98
А, не се съмнявам че ще видя....вие всичко отбелязвате,показвате и т.н Mr. GreenЕдва ли ще пропусна някоя клюка Mr. Green

# 99
 newsm78 Това май е Аня Пенчева 

# 100
  • София
Аня Пенчева е тва оранжевото Laughing,ама аз нали ви показах тия снимки вече и пишех кой кой е newsm78,май никой не ги е видял Rolling Eyes. Crossing Arms

# 101
  • София
http://www.delo.si/images/iman/ceca_celulit1c.jpg

Карчева, извини ме, но не се стърпях  Mr. Green

# 102
 newsm09 Ей тва е компромат Mr. Green

# 103
# 104
  • София
 newsm03 мерсиии... Днес четох в ТЕМА че са я снимали на концерт и тя се опитала да го изкара монтаж, обаче не и се е получило защото... фотографа бил от Ройтерс  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт