Пердета - 10

• 66 022
  • 807
  •   1
Отговори
# 135
Да, за тръбите мислехме нещо декоративно от летвички, но и пердето ще е ок сякаш.
Благодаря за идеята Simple Smile

# 136
Ще препречи климатика обаче, иначе идеята е добра. Тази тръба на климатика защо не я вкопахте?!

# 137
  • гр. София
Корниз със завой не ми харесва. Вратата няма нужда от перде, може евентуално щора да се сложи, но там едва ли пече. Аз бих сложила перде само на прозореца.
+1.
Тръбите ги скрийте с кутия.

# 138
Перде -само на прозореца.На вратата сложете щора.

# 139
За съжаление е в наследство това инженерно творение 🙄😂

Благодаря ви за идеите. Ще питам мъжа дали пердето ще пречи на климатика, а и не знам дали ще има пространство да завие корниза 🤔

Мислите ли, че ще стане странно, ако на вратата има римска щора в същия цвят като пердето?
Не ми е топ решение, но не останаха много опции.

Ще препречи климатика обаче, иначе идеята е добра. Тази тръба на климатика защо не я вкопахте?!

# 140
Аз съм гледала снимка на тераса с щора и е готино. Вижте проектите на сайта на curtains.bg напр.

# 141
Благодаря Simple Smile Ще погледна там.
Имате ли насоки каква е разумната цена за линеен метър? Искам нормални завеси и не най-евтините, но смао веднъж съм поръчвала и не помня каква беше цената :/

# 142
  • Варна - Черна гора
На ваше място, ще преместя тръбите на климатика.
Зная, че е допълнителен разход, но иначе ще ми бодат очите.
В нашия блок имаше инсталация за парно, която никога не е работила. При мен и тръбите за парно са отрязани.

# 143
И аз съм за римска щора на вратата.

# 144
  • София
Поръчах пердета от Икеа и ми ги ушиха накриво. Има разлика от 4 см м/у двете части. Ще ги връщам.
Ето снимки:

# 145
В Икеа и моите ги направиха накриво.

# 146
  • София
В Икеа и моите ги направиха накриво.

Върнаха ли ти безпроблемно парите?

# 147
  • някъде по морето
Търся съвет - цялата стая е в светлобежово и светлосиво......не мога да реша какъв цвят пердета ще отиват....ще ми се сякаш да внеса малко цвят, без да е прекалено. Ще се радвам на идеи, защото се чувствам изчерпана...

# 148
Търся съвет - цялата стая е в светлобежово и светлосиво......не мога да реша какъв цвят пердета ще отиват....ще ми се сякаш да внеса малко цвят, без да е прекалено. Ще се радвам на идеи, защото се чувствам изчерпана...
Тюркоаз и жълто. Или цвят, който обичате.

# 149
  • гр. София
Нашата стая е в сиво и бяло. Сложих тъмно розови пердета от тавана до земята. Убито розово. Шалтето също търся да е в подобен цвят. Може с разни аксесоари да внесете цвят - например цветно кресло.
През телефон съм и не мога приложа примерна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт