Пердета - 10

• 65 003
  • 807
  •   2
Отговори
# 795
Ох, по принцип си права, но и не се очертава скоро да обзаведем напълно стаята, а работя предимно от вкъщи, изложението е юг и се мъча жестоко. Ще трябва да карам отзад напред.
Принципно си представях нещо такова, но тези специално не са ок на живо и съм скептична, че ще намеря плат в подходящи цветове

# 796
В curtains.bg има(ше) опция да вземеш мостри срещу депозит и да си ги занесеш в къщи да видиш как ще изглежда с останалото. Силно съветвам да опиташ.

# 797
Здравейте!
Ще дадете ли идеи за избор на блекаут завеси. Само стената вдясно от прозореца е зелена(на снимките идва по-бледо). Мебелите още не са доизмислени докрай, абстрахирайте се от килима-сложен е временно. Пепел от рози стои добре, но не искам, от сиво също ми се иска да избягам, мислех за някакво по-убито оранжево или пак зелено.

Аз не бих избирала контрастни или шарени завеси. Бих избрала нещо като дивана.

# 798
Бих предложила, щом се бърза със завесите, да вземеш нещо подходящо едноцветно и неутрално, близко до цвета на стените, но с тон по-светло или по-тъмно. Такъв подход винаги е удачен.  Винаги после може да сложиш и други и да си ги сменяш според настроение, сезон или други елементи. Аз на почти всички стаи имам повече завеси и си ги сменям.

# 799
Според мен, маслинено-зеленото стои много добре на пода и стените. За мебелите-не знам.
Оранжевото ми идва много натоваерващо.

# 800
  • София
Моите стени навсякъде са подобни. Едно сиво-зеленикаво.
В хола сложих неутрално сиво-синкаво, почти се слива.
В спалнята сложих пепел от рози.
Сега са ме хванали лудите и може да купя бели завеси за хола.

# 801
Много са си добре бели даже. И моят замисъл включва такива напоследък. Ама не снежно бели, а сметаново или крем.

# 802
Моля помагайте. Купила съм платове за завеси за цял апартамент. Препоръчайте ми добър шивач във Варна, който специално с това се занимава. Не искам да ги дам в магазина, от който ги купих, защото там имат много рекламации от клиенти.
Много съм доволна от една шивачка в центъра, градска болница. Шила ми е точно пердета, но не се занимава основно с това. На ул.Христо Самсаров 6, ателие Герина. Срещу ателието има друго шивашко студио за което също съм чувала хубави отзиви. Аз лично използвах услугите на ателие Герина.
Може да попиташ и в темата На пазар във Варна Мисля, че там сме коментирали шивачки.
Благодаря, обаче Гугъл не открива тази Герина. Излизат Гергана и Гранада, Герина няма.

# 803
На адреса си е. Не е задължително фирмата да е регистрирана в Гугъл мапс.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 15:31 от petiaivanov

# 804
Здравейте!
Ще ми шият пердетата за хола - тънки и плътни. Трябва ли да са с еднаква дължина, или тънкото трябва да е малко по-късо от плътното? Все си мисля, че трябва да са с еднаква дължина, но да питам аз.

# 805
Моите са с еднаква дължина и бих предпочела да са така, защото нали не винаги плътните завеси са спуснати, тогава се вижда разликата в дължината и лично мен ме дразни, ако я има. Вариант, при който тънките да са по-къси (пак до нивото на пода обаче) е, когато плътните са умишлено удължени с 15-20 см и се влекат по пода, но това е за случаи, когато не се ползват по предназначение толкова (т.е. има друго затъмняване), а стоят странично само, като рамка на прозореца. Така удължени в разтворено положение не стоят много добре, но странично лично на мен ми харесват. 

# 806
Моля, пуснете нова тема.

# 807

Общи условия

Активация на акаунт