В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 974
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на днешните вече пораснали рожденници ДИМАНА , ХРИСТИНА И САМУИЛ  bouquet  newsm59 newsm67   party023   bigdance2
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ, щАСТИЕ , ВЕСЕЛИ ИГРИ, И СЛЪНЧЕВИ ДНИ !!!
А на майчетата още 100 Х 1 години да посрещат рожденните дни на децата си.

И ние сме на трепетна вълна за рождения ден, вече балони и помпа и шапки и свирки, всичко е взето и е в готовност за рождения ден на Коко.
А Коко вече е добре, и засега е здрав. От началото на ноември до март-април някъде ще пие едни хапчета изписани по здравна каса и безплатни, които иначе са по 104 лева на месец.Така наречените имуностимулатори, действащи на горните дихателни пътища, и евентуално възпрепятстващи друг бронхит,абе ужас някакъв, ама се надявам с това да се оправи и да няма проблеми. Ако не ще се местим да живеем на село............
като цяло в момента това ми е на по -заден план в мозъка, просто защото ми е пълен само с положителни неща за рождения ден, балони, гости, подаръци и само гледам Коко как расте с всеки изминал ден и как всеки ден усвоява нещо ново и забавно.Вече като го питаш на колко ще стане вдига едно пръстче и казва-" на ина" Всичко свързано с крачето , чорап, обувка- всичко е "тате"-мама продължава да е ам-ам ,топката е тата. Абе за разлика от вървежа говора ше ни се забави , ама да е жив и здрав, другото няма голямо значение.
Айде чао, че някакъв памперс ми замириса.

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 09:49 от Nadina

# 46
 nbirthdayЧестит Рожден Ден на Самуил, Димана и Христина!  ura
Пожелвам им много здраве, щастие и усмивки ма малките мъници!  ura

# 47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ, РОДЕНИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ!ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ОТ  МОЕТО СЕМЕЙСТВО! ВЕСЕЛИ И МИРНИ ДНИ!Моят Марио проходи в деня на рождения си ден! И то стабилно, без да има нужда от колани и каишки. Направо не мога да повярвам. Като си помисля, че лекарите казваха, че не му виждат крачетата! Похвалих се, сега е ваш ред! Очаквам хубави новини!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  girluu  girluu  girluu  girluu  girluu  girluu  girluu  girluu bdbaloni baloni Hands Clap #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti #Milti Two Hearts newsm51

# 48
  • Варна, България
Благодаря на всички за чудесните пожелания!
Ние изкарахме чуден рожден ден! Утре продължаваме с бабите и дядовците!
Тогава ще ви кача и снимки.
Сами получи страхотни подаръци- вече детската стая идва тясна 
newsm78
Днес е наистина невероятен ден. Снощи пророних малко сълзи преди да си легна, като се сетих, че по същото време миналата година още не знаех с какво съкровище ще ме дари съдбата. Благодарна съм за чудесното дете! Надявам се двамата с татко му, а и близките ни да го дарим с много обич, щастие и радост, а пък дано орисницата да го е орисала с много късмет!
Точно в този ден искам да кажа "Момичета, благодаря Ви, че ви има! Тези близо 2 години, в които споделяхме с вас бременността, раждането и отглеждането на децата, наистина са много скъпи за мен! Обичам ви!"   Heart Eyes
Руми, честити ви ходещи крачета - смело напред!

# 49
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Адонай , на Дамян и на  Александър! Да са живи и здрави и да радват мама и тати!

# 50
  • до морето
Зравейте мамчета на Октомврийски бебчета ! HugБлизо 1 година не съм писала тук Embarassed ,но за сметка на това редовно чета темичките и заедно с вас се радвам в добрите моменти  Grinningи страдам когато нещо лошо се е случило Cry.Стисках ви палци за изпитите ,за добри резултати и за по-бързо оздравяване и много бях щастлива на всички снимки който можах да разгледам - всички бебоци са много красиви е то се знае де, нали са ОКТОМВРИЙЧЕТА.Но нека да се представя(нищо ,че на 1 страничка има малко инфо за мен) Казвам се Роси и съм майка на момиченце Виктория  родено на 27.10.05г ,живея в едно малко селце Шкорпиловци до Черно море на 50 км от Варна(Варненските мамчета може да го знаят)Вики се развива нормално ,все още неможе да ходи, но за сметка на това пълзи доста бъзо,изправя се за всичко за което се хване  и пипа на всякаде до кадето и стигат малките ръчички .Има само 2 зъбчета ,а другите ги чакаме да изникнат от4 месеца .Искам да честитя първият рожден ден на всички мъници който вече са го отпразнували и на тези който им предстои да го празнуват ,нека да са живи и здрави и само да радват своите близки!Засега чао от мен ,и за напред ще се включвам по често.                                                                                                                                                        Дано с това мое писане да не съм ви отекчила .Целувки от мен и от Вики!

# 51
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДОНАЙ, ДАМЯН И АЛЕКСАНДЪР.
ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.

Роси, добре дошла  bouquet. Пиши по-често.

# 52
  • софия

Честит рожден ден на Адонай,Александър и Дамян

# 53
Честит рожден ден на Самуил, Димана, Христина, Адонай, Дамян и Александър! Да са здравички, щастливи и умнички! А мамите - да са мнооооого щастливи!

Пипи, какво стана със състезанието?

Беше наистина страхотна сватба, елегантна и весела. И определено не беше типично габровска Simple Smile Освен думите на младоженеца "веселете се за наша сметка, че сега ви е паднало, друг път няма да има". Шаферката беше на 7мото небе, двете ми деца бяха единствените на сватбата и втори център на внимание. Имаше доста мераклии да се занимават с Еличка, та с Данчо си потанцувахме добре. Между другото, Еличка за пръв път тръгна сама да се разхожда извън къщи, много и хареса Simple SmileЕто го и запечатано. Много ми стана приятно, случайно срещнах там стара приятелка от училище. И двете сме приятелки на булката, а така и не сме знаели...  И друго ме изкефи - родителите на младоженците (всичките) не пропуснаха да ни благодарят сърдечно, че сме ги запознали. Е, засега благодарят, а после поне ще знаят и кого да псуват  Wink

Роси, пиши по-честичко. А ако си направим празник или просто среща, ще се радвам да се видим.
Руми, честити ви ходещи краченца! Нека да го водят все на хубави места!
Мандаринке, пусни някоя снимка на малкото слонче  Wink Успех с ремонта, дано стане по-бързо, евтино и хубаво.
Наде, още се хиля на това: "някакъв памперс ми замириса"  Mr. Green мислех си да не е моя. Апропо, и моята щерка не говори много, но знам, че изведнъж ще се отключи. Всъщност не спира да бърбори, ама не е много смислено, затова пък е много приятно да я слушам.

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 11:23 от Сребърен облак

# 54
здравейте Hug
честит рожден ден и на днешните рожденици и на тези от изминалите дни. Да растат здрави, весели, игриви и много щастливи за да радват мама и тати. Оф, стана ми малко смешно като прочетох, че честитите рождения ден на Адонай. Всъщност днес е неговият последен мини рожден ден -11 месеца. Термина на майка му - афродитата /помните ли я?/ беше за края на октомври, но тя преноси и роди чак на 15 ноември /Мандаринка, май Ивчо не е най-малък, а Адонай Grinning/ Ако си спомняте, тогава тя живееше в Белгия, но от както си е в БГ няма нет и затуй не е оправена и рождената дата на Ади. Затуй задръжте поздравите си за другият месец, аз ще им ги предам Laughing

Относно говоренето да ви кажа, че моят Мишо знае няколко думи, но много, ама много рядко ги казва. Убедена съм, че ги знае, но не иска да говори това мое чудовищенце. Май първи проходихме, но последни ще проговорим Cry. За разлика от големият ми син изобщо не обича да разглежда книжки и като го попиташ къде е .../нещо си/, не показва. Понякога показва по голям инат от характерния за зодията на брат му /овен/. С други думи, яко ми дупе с тез мъже

такаааа, ами нашият рожден ден беше само един ден и на мен ми се видя твърде малко, та сега с голямо нетърпение очакваме общият рожден ден.
Р-ка, аз ще съм с две дечица и ще искам две детски менюта. Не съм чела още списъка, но си мисля, че ще е по удобно да го променим спрямо това колко детски менюта ще има и колко възрастни. ето го и списъка
Цитат
СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :

1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. Краско и р-чето (евентуално и таткото)
6. Меган и Йоана, за тати не знам, по-скоро не
7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. Верич и Крумчо
9.Моника и мама Зори(евентуално и тати)
10. Невена и мама Миринда (тате по-вероятно да е на работа)
11. Ивон и Любчо (тати по вероятно не)
12. Мишленце и Рали (евентуално и таткото)
13. Надинка и Вики (малко вероятно с таткото)
14. Преско и Гея
15. Зорото и Алек
16. Бини и Нати
17. Бубс и Вики вероятно с леля (сестра ми)
18. Ивчо-Пивчо и Мандаринка
19. Криша + Дея и евентуално Тати (ако има и други татковци)
20. мирамакс - 2 деца и 2 възрастни
21. Злато + Тони (евентуално и тати)/

честито и на ново-проходилите мъничета, леко и безаварийно ходене
лек ден мили майки и сладки дечица. Възползвайте се максимално от последните топли и  слънчеви дни

# 55
здравейте мамчета!!! Hug
Аз ме няма тези дни ама...не ви ли мирише на бира и кебапчета????Не чувате ли музика и писаци/от центрофугата/??? Mr. Green Ами ясно е то ...ПАНАИР имаме в града! Ужас и олелия! Децата цял ден там, пък вечер по шатрите на кебапите Hug Ани му направихме бойно кръщене на люлките и влакчето - остана очарован и всеки път ревеше на слизане. Ама то не е за хора да ви кажа #Cussing out 2лв за 5мин. То таман му стане хубаво на детето и люлката спира!
ето го денем:
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o632965238599531250.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o632965237993281250.JPG
ето го и вечер /без светкавица Embarassed-тати ни забравил да я пусне/
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o632965239210625000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o632965240720468750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o632965239775937500.JPG
Тати и бати пък се погрижиха по стрелбищата и сега имаме един куп плюшени играчки  Mr. Green Crazy Та така...
Ер- а - не се обадих защото беше много натоварена програмата , а бях сигурна че ако ви кажа ще дойдете до НДК - неудобно ми беше да се разкарвате с деца и колички по обяд за да се видим за 10тина минутки! Надявам се да ми простите - следващият път ще е по задълго - обещавам!
Волтажче -п честит Рожден ден на малък голям мъж Сами! С малко закъснение -  Embarassed - да ви е жив и здрав и много , много да ви радва!!! Hug Искам снимки да гледама аз! Mr. Green Как добре си надула балоните!!!! Mr. Green
Облачка - ама да ти кажа...ами тя шаферката по-хубава от булката Hug Ама много е пораснала Катето!!!!!!! А пък Еличка не отстъпва по -назад!Браво за самостоятелното ходене. Сега са ти нужни каишки. Ние в парка така ходим, че все в калта иска да влиза или към люлката когато е най -засилена.
Мандаринка - дай душо снимка на почти 15 кгмовият Ивчо-Пивчо!!!Няма хън-мън при него - все по килце си слага на дупето!!!!!Айде бърз ремонт ви пожелавам и да си имате собственна стаичка с чавето!
Относно говоренето - ние сме напред - имаме цял репертоар : бако-батко, тати, дао -дядо ,ба-ба -бау-бау, леле - леля, такай - чакай - това много смешно го казва не мога да го напиша. Казва го когато иска някой да го гони и хуква напред повтаряйки го , пък кака му търчи след него и вика "Чакай да го хвана" Mr. Green Което пък ме кара да ви се похваля че ние не вървим - ние направо си тичаме , взимаме завой на 360 гр и продължаваме! Отделно мама е най-използваната дума. Както и папа! Което пък да уточня е също много актуална думичка. Не съм ходила на консултация скоро но съм убедена че сме по към 12тях кг. Много тежи вече. Яде всичко - дъвче цели парчета и нищо вече не пасирам. Имаме си все още 8 зъба но добре си ги използваме Whistling
Пипи - айде да ни зарадваш с купа довечера  bouquet
Айде стига и аз съм писала- отивам да наготвя нещо че от 3 дни не съм ходила до печката - все на кебапи караме Embarassed

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 15:52 от JuliS

# 56
  • София
Джулка, простено ти е!!!  Hug Хайде душа, организирай цялото семейно войнство и хайде на общ рожден ден.
Мира, блаодаря за уточнението!  Simple Smile

И още нещо за общия рожден ден : Момичета, мацките от клуба ме предопредиха, че по принцип помещението за възрастните е с капацитет от 25 човека..... Колкото и да ми се ще и на мен да съберем и татковци май ще е невъзможно.........

# 57
Честит първи рожден ден на октомврийчетата, които пропуснах тези дни!
Да са живи и здрави , много весели и само усмивки да греят на личицата им!

# 58
Здравейте и от нас,
Честит рожден ден на всички днешни рожденичета и на всички, които съм пропуснала предните дни. Да са живи и здрави и много щастливи.
Ние днес кръстихме Вики - Нашето момче вече е християнче. После ще кача и снимки.
Хайде това е за сега от нас, че Вики щъка с проходилката и пипа всичко и не мога и за миг да го изпусна от поглед, че а го изпусна, а нещо е съборил.

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 20:09 от Bubs

# 59
  • София, в полите на Витоша
Ето ни и нас- 10- то място от 16 участници в нашият клас , което си е супер, имайки превид, че на вторият ден не се пускахме по технически причини!
Живи сме, здрави сме, което не важи за джипката, но състезанието беше супер!

Ето и първите снимки, да видите кака ви Пипи как тегли лебедка и как излиза през прозореца на джипката!!! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт