В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 11 153
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Светле,честит първи рожден ден на малката Валерийка baloni newsm38.Да ти е жива и здрава малката кукла и много да те слушка.
Честито и на Стела и Преслава   Party Time nbirthday .Бъдете весели и безгрижни и много усмихнати!!!
Ер-че,я си признай без бой-играчките за Краско ли ги купувате или за теб Joy Joy Joy

# 31
Бързам да не пропусна и днешните рожденни дни! Hug
Честит Рожден Ден на Валерия - да е жива и здрава на мама, тати и бати! Светли - весел празник ви пожелавам!!!
ММЗ - Честит рожден ден и на малката рошава Преслава!!!Усмивката да не слиза от лицето и Само радост и любов да носи!
Честит Рожден ден и на Стелка! Hug
Бини - честити ходещи крачета на Нати!Айде бързо да тичате и никакво падане!!!
Честити ходещи крачета и на Вики!  Hug
Ех че хубави новинки самоо... Mr. Green
Ние вчера бяхме в Софето в НДК на изложение. Изложението не беше кой знае какво, но пък за сметка на това имаше щандове с парти аксесоари и се снабдихме с балони, герлянди и ШАПКИ Hug

# 32
Честито на навършващите днес 1 годинка сладурки Преслава, Валерийка и Стела!!!Бъдете винаги усмихнати, щастливи и безгрижни, мили дечица!!!
Р- ка, сууупер са снимките на жребецът ти!!!Той не протестира ли, че са ти малко по- дълги крачката, отколкото му е удобно да бяга бързо....???(майтап, мила Ани, надявам се, че не се обиждаш).На мене пък тези твои снимки ми дадоха настроение за деня. Много весели снимки!
Честити ходещи крачета и на Нати!
Мишленце, какво ти е толкова странно??Естествено, че не ти вярват и им е странно на твоите колеги, защото въобще не ти личи че си раждала. А и сте мн стилна двойка с мъжа ти(а пропо).
Зори, все забравям да ти кажа колко смях ме напуши преди време от думите на мъжа ти относно ездата и страстта ти по конете...Ами наистина го разбирам човека,че започва малко да ревнува, след като предпочиташ компанията на четириногите пред него....(знаеш, че и на мене те са ми голяма страст).
Вал, Смайли Танче- на снимките от Париж ме няма мене и семейството ми( нещо не съм била ясна с обясненията май). Там са сестра ми, мъжът и, двете им деца( по- гол момиченце, и три месечно момченце- демек племенниците ми, майка ми(- с очилата) и леля ми, на която всички те са и на гости в момента. Там майка ми си видя внука за пръв път. Аз за последно съм ходила там, когато нямах все още дете...Така, че Танче не мога да ти кажа как ще е с дете, ама сестра ми дотук няма никакъв проблем с две даже. Така, че- не виждам и на вас какво ще ви попречи да посетите Париж с Жорето.. А снимките ги пратих като поздрав от там просто.
Облаче, мн се радвам, че вече сте здрави!!!!
Поздрави и целувки от мене и Али!!!

# 33
  • София
[Р- ка, сууупер са снимките на жребецът ти!!!Той не протестира ли, че са ти малко по- дълги крачката, отколкото му е удобно да бяга бързо]

Aaaaa ще мЪ извиняваш, ама си мисла, че жребеца има проблеми с краката!!!  Mr. Green
Танче, аз трябва  да изпробвам качеството  на играчките преди краско да се добере до тях  Crazy
Джулка, защо не си казала, че идвате в София? Щяхме да спретнеме едно посрещане!  Simple Smile
Злато, какво е това мръсно под съзнание това ще си помислиш... Mr. Green Аз съм ЗА през седмицата да се разходя до вашия квартал, че вече наше село ми писна......... Crossing Arms

Айде отивам да забъркам една салатка....

# 34
  • София
Ееее, Джули, и да не се обадиш.... Crossing Arms.
Ани, на минаване може да ме натовариш за селото през седмицата Mr. Green. Ама не казваш, удобен ли е конят Twisted Evil?
Облачка, браво на девойките  bouquet и приятно изкарване утре Heart Eyes.

# 35
  • софия
Честит рожден ден на Валерия,Преслава и Стела newsm59
Да са живи и здрави,много усмихнати и много да радват мама и тате!
Честити ходещи крачета на Нати Laughing
Момичета,да ви се оплача-оказа че имам дископатия CryТрябвало да почивам и да не вдигам тежко,което как ще стане,незнам newsm78

# 36
R-ка,R-ка, smile3521 smile3521 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62  love001,много хубаво чувство за хумор имаш!!!!! smile3525. Винаи сте добре дошли в къщи на кафе с бабка-жабка, когато ви се разхожда към нашия вилает( че нали пишеш, че твоят ти е омръзнал).
И все забрявям да благодаря на най-яката ни мама- баба в цялото форумче ( то се знае, че е бабка- жабка) за хубавата ни нова темичка и всичко, което прави за нас smile3525
Приятна вечер, момичета!

# 37
Честит рожден ден на всички малки пораснали сладурчета. Много щастие и здраве им желая.
dessyyвашето кръщене в църквата зад хотел родина ли е било. Питам, защото на нея ми прилича, а и на нас ни предстои там кръщене, живот и здраве в неделя.

# 38
  • София
Здравейте мамчета!
Честити първи годинки на всички рожденници! Нека да растат много безгрижно и щастливо!

Честити първи крачки на всички проходили!

Отдавна не съм писала, защото първо бях на гости в Пловдив на брат ми и после пък нямах интернет...
В Пловдив така и не се видяхме с Карменчето, защото с Дари бяха болни, много ме хвана яд! Така исках да се запозная с тях... Но пък си изкарахме супер! Хванахме последните хубави дни миналата седмица.

Относно прохождането, смятам че няма смисъл да спорим кой ще е последен от групата октомврийска  Mr. Green
Най-дебелия, разбира се!

Което пък ми напомня, че днес бяхме на консултация... Иде ми да се метна от някъде! Иво е качил 1 кило за последния месец... А от три седмици пълзи и се движи доста интензивно, освен това имаше период, в който отказваше твърдата храна и карахме само на кърма. Та Иво-слона е вече 14,400 кг  ooooh! Едвам го вдигам, особенно след като разбрах колко е тежък. Той няма да се научи да ходи, а ще се научи да се търкаля...

Иначе около нас нищо интересно не се случва, освен днешната консултация... Сега започваме ремонт на едната стая тук... Ще стане стая за мен и Ивчо. Сега спим в хола и е адски неудобно за всички, направо нямам търпение да се наместим по стаите.

Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 39
  • Варна, България
Честит рожден ден на всички сладурчета от изминалите дни!
Честит рожден ден на днешните рожденички Валерия, Преслава и Стела!
Вие, малки дечица сте нашите слънчица, нашата радост, и ви пожелавам да растете здрави и щастливи, окрилени от обичта на всички около вас!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити проходили краченца на Преско, Нати, Али и Виктор! Безаварийно придвижване в пространството и времето!  Mr. Green
И мен ме тресе една треска за утрешния ни празник, който ще има продължение и в неделя с бабите и дядовците!
За разлика от Валерийка аз се снабдих с помпа за балоните и ще ми се размине духането!  hahaha
Най-много да ми се схване ръката ...  Joy
отивам да свещенодействам
целувки хиляяяяяяяяяяяяяяяяди  Heart Eyes

# 40
  • София, в полите на Витоша
Честито на всички рожденици от последните дни!!!

Честито и на проходилите мъници!Яка им душа на майките им! Mr. Green

Нашата Тея изявява предпочитания да ходи ИЗВЪН къщи- у дома само търси ръчица да се хване НООООООООО отиде ли навън- на улицата, в банка, в ресторант- да я видите само!- няма удържане- пуска ръката, прави пет- шест бързи крачки и пуф- на земята  Joy После, естествено, продължава ,лазейки със светлинна скорост hahaha

А сега- да ни стискате палци!

Утре, 14.10.2006, ще участваме с моята половинка в сътезанието по OFF ROAD Бистрица Трофи 2006.

Както сигурно се сещате, в подобни екстремни състезания важното е да финишираш цял, пък ако се класираш- добре дошло.... Joy

Стартираме с номер 6 в по- лекия клас и ако някой е там- да вика за нас.  Mr. Green

За тези, които се интересуват- състезанието е от 9 часа , трасето е под поделението  по пътя от Бистрица към Панчарево- вдясно ще се виждат джипките и старт- финалната арка

# 41
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Честит Рожден Ден на  Сами на мама voltage13! Да е жив и здрав , весел и щастлив , палав и игрив!

Весел празник ,voltage13!

Честит Рожден Ден на Димана и Христина!Да са здрави и щастливи!

Grapefruit , Благодаря ти за милите думи!

Последна редакция: сб, 14 окт 2006, 00:13 от babka_jabka

# 42
  • софия

Честит рожден ден на Самуил,Димана и Христина!
Да растът здрави и красиви,весели,щастливи  bouquet

# 43
  • София
 bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ, ХРИСТИНА И ДИМАНА. МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ДЕТСКИ СБЪДНАТИ МЕЧТИ.
 baloni   baloni   baloni   baloni   baloni

# 44
  • софия
Аз или не пиша,или по няколко пъти на ден ще се отчета Laughing
Само да ви се похваля че имаме вече 4 кътника,избили са на веднъж Laughing
Аз се чуда защо толко лиги,толко хапане,а то......Е,вече сме с 12 зъба Hug

Общи условия

Активация на акаунт