В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 976
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на малката принцеса  Валерия на мама valeria1! Да е жива и здрава , много весела , щастлива и усмихната!Безгрижно детство на рожденичката.
Весело изкарване на тържеството!

Честит Рожден Ден на Преслава и на Стела! Да са здрави и много щастливи! Весел празник!

# 16
  • София
 bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕРИЯ НА СВЕТЛА. МНОГО СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ, ДА РАДВАШ МАМА, ТАТИ И БАТИ. newsm38
 hbday ЧРД НА ПРЕСЛАВА НА ММЗ. ДА РАСТЕ УМНА И ЩАСТЛИВА. baloni
  newsm59ЧРД НА СТЕЛА. БЕЗГРИЖНО ДА ПОРАСТНЕ И МНОГО УСПЕХИ. baloni

# 17
ееех, че красиви имена имат днешните рожденнички! Много да са щастливи, весели, игриви, умнички, чаровни и да радват мама и татко!

Наде, и аз видях фолиото в Данет, ама струва майка си и баща си. А основно се притеснявам за телевизора, че ако се счупи, ще експлодира. Как е Коко, оздравя ли?

ех, че хубави снимкиии... утре и аз съм на сватба. Проблема е, че е типично габровска. Ние ще возим младоженците, а на тях "не им се занимава с украса", та сега се чудя как с малко пари да я направя празнична аз. И дрехи нямам, ама това ще остане за друг път... След малко тръгвам с хлапетата по магазините. Апропо, вече са по-добре, не са вдигали температура 2 дни, благодаря за стиснатите палци!

ПП. искам и аз глисти  Simple Smile

# 18
 newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Преслава, Валерия и Стела! Да са щастливи и усмихнати! newsm59

Надинка и Светле честито проходили мъници.
Таня не се притеснявай може да не сте последни в прохождането. Освен ако процедурите по рехабилитация не го стимулират. Другата седмица почва трети курс по рехабилитация.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 09:32 от raycheva

# 19
  • София
Добро утро!!! Simple Smile

Честито на днешните рожденици!!!  nbirthday

hahaha Туй ми даде настроение за цял ден!!!

Аз се включвам да кажа на Зорото, че и аз се запалих по яздата   Crazy Имам си страхотен жребец  Mr. Green

http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1373446
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1373448

( душа да не ми се обидиш, шегувам се  Hug)

Танче и понеже майка ти е дала такова обяснение, че само ти я разбра  Naughty . Та да кажа за другите, които нямат престава. Детското меню включва - сандвич, сок и 5 лв. за това, че се гледат децата от леличките.

Хайде лек ден   bouquet

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 11:04 от ®

# 20
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на трите малки принцеси-На Валери,на Приси и на Стела!!!Весел празник на всички!!!

Ммз,приятно изкарване!Представям си как се вълнуваш и как ти се иска времето да мине по-бързо!Давай после снимков материал!И другите майки също!

Р-ка,благодаря ,че ни вписа в списъка за РД!Я казвайте колко татковци ще идват със сигурност,да поканим и нашия!Ще се събираме ли преди това да обсъдим нещо на по кафе?Нас тоя уикенд пак няма да ни има в София,но през седмицата сме на линия!Ако е хубаво времето/Малко вероятно!/,освен в някой детски клуб,може да се поразходите и до Дружба-имаме едно заведение с много люлки,пързалки и други такива,много е приятно,някои го знаят,ще бъде хубаво да се видим!Каня ви тук,не защото ми е близко,а защото е широко,има къде да поиграят децата,ала става само за топли дни,без дъжд!

Мишленце,готина сватба,колата също,младоженците и те!Но и вие не им отстъпвате,много хубава двойка сте с мъжа ти-и двамата-страшно чаровни!Ясно защо Рали е такова прекрасно детенце!И нейните снимки с Мечо и цветята са супер!

Облаче,приятно изкарване на теб с тия габровци!Гледай си кефа и не се престаравай!Покажи после снимки!За глистите-и аз искам,ама нъц!

Надинке,от време на време се сещаш ти ,че има едно място във виртуалното пространство със сродни души!Нацелувай Вики много-честито му самостоятелно ходене!Да,странно е как бързо се променят нещата,но и много хубаво,нали?Аз съм страшно щастлива от факта,че с Тони вече си комуникираме ежедневно и пълноценно,че ми беше писнало да си говоря сама!Може да не му е богат речника,но определено имам срещу себе си едно разбиращо човече!При това,наистина-страшно самостоятелно!

С прохождането,обаче,засега сме на такова с помощ.Въобще не прави опити да тръгне сам,обикаля стаите,държейки се за някой или нещо,навън само с мен ходи,не се престрашава!Аз не бързам,обаче,когато-тогава!

Ей,момичета,ако не сте гледали един филм-"К-пакс",гледайте го,много ми хареса!Една мацка тук от форума ме запали,останах страшно впечатлена!

Тони пък,взе ,че заспа в момента!По никое време!А аз смятах да излизаме!Нищо,сега ще си свърша нещо спокойно!Нещо взе да ми писва това домакинстване,все навън ме тегли!Вие как сте?-питам неработещите все още!

Р-ка,ти си жокей по рождение-личи ти!Ама тая камина за друго яздене ми навява мисли!

# 21
Р-ка,ти си жокей по рождение-личи ти!Ама тая камина за друго яздене ми навява мисли!
Блазе ти!

# 22
Здравейте, момичета! Благодаря много за страхотните поздрави! Много ви обичам  Hug!

bdbaloni ДНЕС МОЯТА МАЛКА ТОПЧИЦА СТАНА НА ЕДНА ГОДИНКА  bdbaloni !
ПОЧЕРПКАТА Е ОТ НАС   love001!

bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ – ПРЕСЛАВА И СТЕЛА  bdbalonibaloni БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, КРАСИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ  baloni!

Ние ще празнуваме утре в едно ресторантче  Tada. Балоните са готови  baloni – мама ги надуваше цяла вечер   newsm67 sweating, тортата е поръчана   cook – само трябва да се докара от Велинград, дано да е цяла, бебешорския тоалет е готов  newsm56,  мама трябва да си измисли нещо  newsm78, първи подарък е получен  Gift, мама тича на фризьор  fiuuuuuu– все приятни неща  Flowers Bouquet!

Целувки на всички! Весел празник на малките принцеси  Tada!

# 23
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА, ВАЛЕРИЯ и СТЕЛА!  baloni bdbaloni baloni

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕРИЯ, ПРЕСЛАВА И СТЕЛА!!!!!!!!

Честито ходещи крачета на Вики!

# 25
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ПРЕСЛАВА,ВАЛЕРИЯ И СТЕЛА! bdbaloni
                                        Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ЩАСЛИВИ! baloni
ЧЕСТИТО И НА ПРОПУСНАТИТЕ ОТ МЕН ЯНА,МАГИ,МАРИО,ВИКИ,ДАРИ,АЛЕКС И ДЕНИС! newsm59
САМО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЧИЦА!
  bigdance2

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА ВИКИ! Grinning

И да ви се похваля-Нати проходи онзи ден.Спонтанно се пусна към любимия си тати и хоп!Малко е несигурна все още,но все пак ходииии.

Целувки от нас.

# 26
БРАВООООООО!
Честито ходещи крачета на Нати!!!!!!!!!!

# 27
[
Мишленце,готина сватба,колата също,младоженците и те!Но и вие не им отстъпвате,много хубава двойка сте с мъжа ти-и двамата-страшно чаровни!Ясно защо Рали е такова прекрасно детенце!И нейните снимки с Мечо и цветята са супер!

Злато, нещо ме съмнява, че си объркала мъжа ми с младоженеца, че него го няма на тези снимки Joy Joy Joy, но и той е чаровник.

Облаче, весело изкарване на сватбата и не се съмнявам, че ще успееш да украсиш колата хубаво. Тази от сватбата в неделя беше с украса от естествени цветя и мнооого ми хареса, а за колата няма да коментирам. За нашата сватба украсата я прави една приятелка, която е завършила озеленяване в лесото и в момента се занимава с аранжиране на ресторанти, градини и т.н. Взе от цветната борса лилиуми и разни други цветя и зелении, окъса ми трилистника в къщи за подложка и готова работа. Ще издиря ако имам снимка да ти пусна, мисля, че лесно стана.

Грейпфрутче, снимките са страхотни.

Днес бях на едно обучение, че ще работим на нова програма и се видях с доста колеги от другите офиси, с които не сме се виждали от поне 2 години, че и повече. Като им казах, че съм родила - изобщо не ми повярваха, даже ми се смяха. Трябваше да показвам снимки на Рали, че да губедя. Толкова ли странно изглежда това newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕРИЯ, ПРЕСЛАВКА И СТЕЛА! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ МЪНИЦИ!

# 28
Мишленце, аз вече поръчах украсата, така че няма нужда да издирваш специално заради мен снимки. Макар че ще ми е приятнои да ги видя Simple Smile Намерих място, където ще ми заемат за 1 ден вакуумната подложка за цветята (иначе само за нея искат 15лв), и ще е със живи цветя. Дано се получи красиво:)

# 29
Ееее, щом ще е с естествени цветя - няма как да не е хубаво. Хич не ги обичам тези изкуствените украси, при тях тези цветчетата, които се закачат бяха такива и не ми харесаха, на нашата си бяхме поръчали естествени, верно, че излиза доста по-скъпо, но не може да се сравни.

Общи условия

Активация на акаунт