пак мисе затри отговора,та сега наново:
Честито на всички рожденници - аз пак пропуснах - затова сега малко на патерици - Честито на всичките малки и големи сладурчета- да са много много здрави и да радват мама и тате по много.[/size]
Меги - това за яслата и болестите - ами при мен това беше една от причините да не се върна на работа. МИналата година моя приятелка си даде детето на ясла и като се започна - три седмици в къщи на антибиотик - една на ясла. След петият антибиотик приятелката ми взе решението да не го пуска повече на ясла- зачисли го на една от бабите за кратко докато се стабилизира детето , след което си намери детегледачка и оттогава не са били на антибиотик. Знам че не е лесно решение - лично аз мислих 3 месеца дали да се връщам на работа или не, и бях решила че дори и да се върна на работа - на врата ще си стъпя - но ще бъде с детегледачка , а не на ясла. Та това е - а за сополките - не знам какво да те посъветвам - знам само че много промивки със физиологичен разтвор май помагат - ама знам ли.....
Добре дошла на мама Ася и бебе Симона- дано ви хареса при нас!
Р-ка, тази сутрин направо ти завидях - а пък и определено спомогна за една весела сутрин при нас
НО такъв жребец дето го извъди - ами как да не завиди човек - аз се съсипах да ходя на езда - и съм още в начинаещите, пък ти глей от кога почна и как добре се справяш, при това с такъв напорист жребец!!!! 
Пипи - много яко хоби имаш! Само да нямате големи инциденти - иначе благородно ти завиждам за мерака и осъществяването му..... Аз засега се спрях от другите щуротии като бънджи и прочие, заради ездата - в крайна сметка не може всичко..... Понеже досега не съм пробвала оф роуд, та затова само на картингите се кефя - ама и на тях не съм ходила откакто забременях - иначе по едно време бях редовен акционер тук и там

Мацки - чао засега - повиквателната се обади!

Включени сте в списъка и вярвам , че ще ви хареса и ще се чуствате добре.

! Ние изкарахме чудесно, има доста богат снимков материал, който обещавам да кача в най-скоро време. Дребосъкова е голям бяс и само чака някой да я хване за ръката и да потегли из вкъщи.
! (
. На снимката като кралското семейство са с трите момиченца. Целувки и бързо оздравяване и на двете
!
!
- момичета, как разбирате кога точно децата са не спокойни от зъбоникнене? Тази нощ побърках се от притеснение, Валерийка направо скимтеше в съня си и плачеше, унасяше се и пак всичко от начало
.
!
Сигурно и аз като теб щях да се чудя що не става