В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 978
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

пак мисе затри отговора,та сега наново:

Честито на всички рожденници - аз пак пропуснах - затова сега малко на патерици - Честито на всичките малки и големи сладурчета- да са много много здрави и да радват мама и тате по много.
[/size]

Меги - това за яслата и болестите - ами при мен това беше една от причините да не се върна на работа. МИналата година моя приятелка си даде детето на ясла и като се започна - три седмици в къщи на антибиотик - една на ясла. След петият антибиотик приятелката ми взе решението да не го пуска повече на ясла- зачисли го на една от бабите за кратко докато се стабилизира детето , след което си намери детегледачка и оттогава не са били на антибиотик. Знам че не е лесно решение - лично аз мислих 3 месеца дали да се връщам на работа или не, и бях решила че дори и да се върна на работа - на врата ще си стъпя - но ще бъде с детегледачка , а не на ясла. Та това е - а за сополките - не знам какво да те посъветвам - знам само че много промивки със физиологичен разтвор май помагат - ама знам ли.....

Добре дошла на мама Ася и бебе Симона- дано ви хареса при нас!

Р-ка, тази сутрин направо ти завидях - а пък и определено спомогна за една весела сутрин при нас Simple Smile НО такъв жребец дето го извъди - ами как да не завиди човек - аз се съсипах да ходя на езда - и съм още в начинаещите, пък ти глей от кога почна и как добре се справяш, при това с такъв напорист жребец!!!!  Joy

Пипи - много яко хоби имаш! Само да нямате големи инциденти - иначе благородно ти завиждам за мерака и осъществяването му..... Аз засега се спрях от другите щуротии като бънджи и прочие, заради ездата - в крайна сметка не може всичко..... Понеже досега не съм пробвала оф роуд, та затова само на картингите се кефя - ама и на тях не съм ходила откакто забременях - иначе по едно време бях редовен акционер тук и там  Grinning

Мацки - чао засега - повиквателната се обади!

# 76

Честит Рожден Ден на Дамян, Александър, Натали, Любомир, Светослав, Виктор и Силвия! Желая им всичко най хубаво и много усмивки!

# 77
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Нати, Любчо, Вики, Светослав и Силвия!  baloni bdbaloni baloni

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!!

# 78
Честито на сладурката Нати, на голямото момче Виктор и на порасналите Светослав и Силвия!!!

Благодаря на всички за поздравленията!!!!! Днес да почерпим за нашата първа и така важна година. В която Любчо от едно мръвче стана човече!

# 79
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Нати, Любо, Вики, Светослав, Силвия!

Меги по повод на въпроса ти ..препоръчвам д-р Тодоров , незнам дали работи със здравната каса, защото аз водих беба в частния му кабинет. /адрес: Лозенец ул.Димитър Хаджикоцев 102/

# 80
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО НАПРАВИХА ГОДИНКА ПРЕЗ ТЕЗИ НЯКОЛКО ДНИ!!!

# 81
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добре дошла на мама Ася и бебе Симона! Heart Eyes Включени сте в списъка и вярвам , че ще ви хареса и ще се чуствате добре. Hug

# 82
Здравейте мили момичета и вече пораснали човечета,

В края на работния ден най-после намерих малко време да кажа едно здрасти. От много отдавна не съм писала, но като започнах работа времето изобщо не ми стига.
Изпуснах всички досегашни рожденици и затова сега [i]искам да пожелая на всички пораснали малчугани да бъдат палави, весели и щастливи, да ви носят само радост и щастие и да намират винаги подкрепа във вашите прегръдки. [/i]   Hug Hug Hug

Толкова много други неща искам да пожелая на всички, но не намирам точните думи. Само като си помисля, че преди една година бях вече болницата с изтекли води и никакви наченки на родилна дейност, тръпнех от неизвестност в очакване на най-важния ден в живота ми, който изцяло го промени. Утре момиченцето ми става на една годинка, която за мен се изниза невероятно бързо. Беше изпълнена с много вълнения и малко страхове, но беше една прекрасна година.

Искам да ви благодаря, мили момичета, че винаги сте насреща, когато имам  нужда от помощ и че винаги отговаряте търпеливо на хилядите ми въпроси. Обичам ви. Целунете от мен малките сладури. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спирам да пиша, че ми се насълзяват очите и колегите се чудят какво ми става. Дано това ревливо настроение не ме държи и утре, че имам доста работа, понеже родата ще се събира вкъщи. Ако имам сила ще докладвам утре вечерта какви подаръци сме получили и как е минал купона.

ЦЕЛУВАМ ВИ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 83
И ние с Криси и Вики поздравяваме ВСИЧКИ рожденници които духнаха свещичка и хапнаха вкусна торта през последните дни. Мънички принцеси и юначета, пожелавам ви щастливо детство изпълнено с много смях и игри  Hug

# 84
  • софия
Честит рожден ден на всички празнуващи днес!

# 85
Здравейте,мами!
Благодаря на всички ви за поздравите!Малко късничко,но да ви почерпя виртуално с кой каквото обича.
newsm38 Wine Glass cook
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛЮБЧО,СВЕТЛИ,ВИКИ И СИЛВИЯ!!! bdbaloni

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

ДА СА НИ ЖИВИ   И ЗДРАВИ,ВСЕКИ ДА ИМА СВОЕТО ПРЕКРАСНО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТО И НА ПРОПУСНАТИТЕ ОТ МЕН РОЖДЕННИЦИ ДИМАНА,ХРИСТИНА,САМИ,ДАМЯН И АЛЕКС!
ДА СА ЗДРАВИ И ДА ИМАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!

Целувки на всички от мен и Нати.
Ние днес хубаво се накупонясвахме,чакат ни още два дни пак купони/че да съберем всички от родата и приятели./.
Лека нощ!

# 86
  • София
 newsm67 ЧРД НА МАЛКИТЕ ПУХЧЕТА НАТИ, ЛЮБЧО, ВИКИ, СВЕТОСЛАВ, СИЛВИЯ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ! newsm67
Благодаря за пожеланията, много сте мили  smile3525! Ние изкарахме чудесно, има доста богат снимков материал, който обещавам да кача в най-скоро време. Дребосъкова е голям бяс и само чака някой да я хване за ръката и да потегли из вкъщи.

# 87
Добре дошли мама AGrudova и бебка Симона  welcome! (моят термин беше на 21 октомври, но малко избързахме  Grinning)
Меган, Йоничка е била страхотна шаферка  Flowers Bouquet. На снимката като кралското семейство са с трите момиченца. Целувки и бързо оздравяване и на двете  babydust7!
Бубс , честито християнче   bouquet!
Пипи , много си пластична - как само излизаш през прозореца Heart Eyes!
Честито на проходилите мъници  newsm68!

Имам въпросче  newsm78 - момичета, как разбирате кога точно децата са не спокойни от зъбоникнене? Тази нощ побърках се от притеснение, Валерийка направо скимтеше в съня си и плачеше, унасяше се и пак всичко от начало  ooooh!.

Волтаж, срам ме е, но ще призная  Embarassed. И аз купих помпа за балони, но не разбрах как да я ползвам. Светнаха ме на другия ден, но балоните вече бяха готови  smile3560!

# 88
  • Варна, България
Късен привет от мен!
Ето снимките от нашите два  празника - бебешкия и с бабите и дядовците :
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7415&AlbumId=70673 … p;PhotoId=3320559
Самуил получи много подаръци - триколка, джип, конче-люлка, люлка, конструктор, дрешки, всякакви свиркащи играчки - китара, автобус, телефон, фотоапарат и т.н. Обикновено ги пуска по няколко наведнъж и на моменти е такава какафония  Mr. Green Бях му направила и плакат за 1-вата година и гостите много се забавляваха - има го на снимка.  Laughing
На някои от снимките се вижда детската стая - тази в зелено, оранжево и жълто /нали бях обещала да ви покажа какво съм направила/.  Все още не съм го преместила Самуил в неговата стая - засега е само терен за игра, но мисля тази седмица да стане, че татко му си идва след месец и дотогава трябва да е свикнал. Дано!
Самуил всеки изминал ден толкова се променя - вече сам се изправя - от клекнало положение, или без опора. Не се спира - обикаля цялата къща и рови навсякъде. Има 7 зъбчета, 8 на път. Разбира всичко, каквото му се говори и много му се приказва, но повечето време е само "Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ" и сочи с пръст.  Засега казва осъзнато  "Ало, ало", като се звънне на вратата казва "Дядо",  разбира се "Мамо" и "Ам-ам". Казва как прави магарето, кончето и рибката /това е като се глътнат бузките и се мърда с устни/, и някои други нещица - напр. дава ми да пия кафе, дава ми бибата, мие си зъбите. Като написах това се сетих да ви кажа, че се продават много готини комплекти за миене на зъби - казва се Ненедент и представлява силиконов напръстник с четка, което се слага на показалеца и паста за зъбки, която става за гълтане. Самуил много обича да му мия зъбките, използва да си почеше венците.

Валерийка, мен ме научиха в магазина как да боравя с помпата hahaha Сигурно и аз  като теб щях да се чудя що не става  newsm78  За неспокойствието от зъбките - Сами сравнително лесно изкарва зъбите. Беше вдигнал температура като му пробиваха горните големи резци, иначе е малко по- раздразнителен и постоянно пръстите са му в устата, или търси с какво да се почеше. Четох някъде, че е доста често срещано на тази възраст да сънуват кошмари - сега опознават света, всичко е ново и интересно  и всичко го изживяват и на сън. Може от това да е била неспокойна.  newsm78
Добре дошла на мама Ася и бебка Симона!
Роузи, аз не мога да ти дам адекватен съвет, защото сравнително отскоро карам колата, когато съм със сина ми. Досега се притеснявах, че няма да иска да седи в столчето си и изягвах да карам. Но за моя голяма изненада много му хареса, седи ни гък-ни мък, отвреме-навреме като го питам "как ще казва на мама като кара колата?" и съответно отговарям "Давай газ" се смее и повтаря! Незнам защо толкова му харесва - може би освен, че е мъж и е нормално да го влекат коли, често като ходим в Морската го слагам на най-различни колички, въртележки и т.н. и не го е страх. А, и пиши по-често!  Wink
Лека вечер и много целувки

Последна редакция: пн, 16 окт 2006, 23:39 от voltage13

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА И ДИМАНА   bouquet !!!
с ПОЖЕЛАНИЯ ЗА БЕЗОБЛАчНО ДЕТСТВО, МНОГО УСМИВКИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ ОТ ДНЕшНИЯ ДЕН  Laughing
Момичета искам да ВИ благодаря, че бяхме заедно през тези така вълнуващи моменти по време на бременността и раждането и порастването на нашите малки слънца. Искам да пожелая никакви повече неприятни моменти,  искам нашите слънца да растат здрави, обичани и спокойни деца. Надявам се всичко да ни тече по вода  и децата да ни радват с всеки изминал ден.
А по повод на нашия рожден ден, обещавам и аз после бърз разказ за подаръците и партита, подкрепен със снимков материал.
Айде чао

Общи условия

Активация на акаунт