В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 993
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН, ЕМА И ДИМАНА!!!   ura

Добре дошла на мама Ася и бебка Симона!  welcome

Ето и малко снимки от нас  като бяхме в Разград http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7541&AlbumId=70823

Нещо последно време не ми остава да ви чета, но се надявам да вляза в качка тези дни.

# 91
  • София
 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА, ДИМАНА И КАЛОЯН. ДА СА ЗДРАВИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА.  
baloni bdbaloni baloni

# 92
  • Варна, България
 bdbaloni Честит рожден ден на Ема, Димана и Коко!   baloni baloni
Бъдете здрави, щастливи и много добрички!Весел празник с много усмивки!
Целувки

# 93
Здравейте момичета  Hug
Толкова отдавна не съм писала, но не съм ви забравила, просто нямам никакво свободно време.
Първо искам да поздравя всички мънички рожденници- да са живички и здравички и много послушни, щастливи и да радват мама и тати.
Благодаря и за поздравленията ви за нашия рожден ден, и че не сте ни забравили. Ние вчера празнувахме с бабите и дядовците, а в събота ще каниме и приятелите, така че купона ще продължи. Светли получи много подаръци, опита се да стъпи в тортата, когато искахме да го снимаме с нея, но не успя, защото бях достатъчно бърза да го дръпна, иначе снимката щеше да е като рекламата на тайд. Цяла вечер беше център на внимание и това много му хареса. Всички се редуваха да го разхождат из цялата къща и той беше супер щастлив, накрая изпрати всички гости и към 23.00 вече супер изморен заспа балженно.
Другото с което можем да се похвалим и ние, е че нак- после и ние имаме вече зъбки- излязоха две наведнъж, но най- смешното е че са едно срещу друго- от долу и от горе и като порастнат още малко ще е много смешно. Та така за рожденния ден и ние вече бяхме със зъбки.
По- късно ще кача и малко снимки, защото сега нещо не става и има някакъв проблем.
Блгодаря ви че споделяхме тази радоста година от живота ни и се надявам пак да сме заедно, макар и по- рядко вече. Обичаме ви и ви целуваме.  Hug

# 94
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
bdbaloni  bdbaloni

Честит Рожден Ден на Димана и Ема! Да са живи и здрави , весели и много щастливи!

hbday hbday

Честит Рожден Ден на Калоян! Да е жив и здрав , палав и щастлив!

Весел празник! 

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКО,ЕМА И ДИМАНА! newsm59
                                                                        baloni baloni baloni
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВИНАГИ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!
НЕЗАБРАВИМО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА ВИ ЖЕЛАЯ!

bigdance2 dance  ura Tada

# 96
  • София
СПИСЪК ЗА ОБЩ РОЖДЕН ДЕН :

1. Ема (с мама и татко(?)
2. Таня, Петьо, Вал и Наси
3. Тея с каките и евентуално тати
4. Пепино и мама Дрина (евентуално и таткото)
5. Краско и р-чето
6. Меган и Йоана, за тати не знам, по-скоро не
7. Дими и Пчеличка (тати по-скоро не)
8. Верич и Крумчо
9. Моника и мама Зори(евентуално и тати)
10. Невена и мама Миринда (тате по-вероятно да е на работа)
11. Ивон и Любчо (тати по вероятно не)
12. Мишленце и Рали
13. Надинка и Вики (малко вероятно с таткото)
14. Преско и Гея
15. Зорото и Алек
16. Бини и Нати
17. Бубс и Вики вероятно с леля (сестра ми)
18. Ивчо-Пивчо и Мандаринка
19. Криша + Дея и евентуално Тати (ако има и други татковци)
20. мирамакс - 2 деца и 2 възрастни
21. Злато + Тони (евентуално и тати)/

Бини, благодаря, че ме предупреди!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 15:34 от ®

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОКО,ЕМА И ДИМАНА!!!!!!!!!

Момичета, благодаря за подкрепата!Наистина много ми дойде с тези болести напоследък и безсънни нощи. В тази връзка зъбките при нас излизат с ревове по цяла нощ, тръшка се, постоянно я нося и понякога дори и в ръцете ми реве. Светле, аз вече знам че това са симптоми на зъби, щото от 1-я зъб така се мъчим и напоследък и Т и сополи, всички екстри имаме!
Вчера ходихме на УНГ-каза че сега хремата е остатъчна от последното боледуване и ни изписа един сироп и направихме секрети, в петък ще разберем дали има някакви проблеми. Иначе според лекарката с този сироп ще се възстанови , но засега ще си седим вкъщи, щото в яслата пак може да прихване нещо, сега и е много отслабнал организма. Засега ще търся начин да я гледаме вкъщи, но ще видим.

Иначе нашата програма вече е много голяма-знае почти всички животни, най-ми е смешна като каже как прави магарето  Mr. Green, казва си като иска нещо-да или дай и съответно Не!, на водата си вика ббда,и много още неща, доста говори  и от няколко дни каквото някой направи и го копира. Днес даже влизаме в магазина, тя вижда бананите и вика - буа!
Ами айде лека нощ, че ме вика малкото човече, програмата ще я видите на 5.11. - дай Боже да сме здрави!!!

Йони сега ме накара да се смея с глас-както си върви до един кашон с играчки да ми носи разни неща, по едно време се спря по средата на пътя и почна да тропка с крачета и да се смее, после почна да танцува и да си пее-тя много смешно си клати дупето!!! 35 За първи път тропка с крачета и то без никой да и е показвал!

Бини, защо няма да идвате на общия рожден ден?!!?!!!!
Райче, тази снимка много ме зарадва: http://bgphoto.net/photos/7541/o632966710647187500.jpg

Целувки на всички!!!

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 21:22 от megan@

# 98
bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЦИТЕ ДИМАНКА, ЕМА И КАЛОЯН  bdbalonibaloni БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛИ  baloni !

Волтаж, много е красива стаята на мъника  redecoration!  Браво на теб! Колко е доволен рожденика  Hug!
Меган, ние май сме като вас. Валерия много плака и тази нощ, а колко е гръмогласна само - не е за вярване   Sob. Не помагат ни разнасяне на ръце, ни играчки, ни целувки - просто безутешно плаче. Дано днес да поспим малко   babydust7!
Райчева, я малкия Райчо да си признае - на тази снимка дали дърпа опашката на котката Joy? http://bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=3329496

# 99
  • София
Хелоу.
Като гледам днес нямаме рожденици, хм Thinking.
А утре - мъжки ден Mr. Green.
Светле, кофти това с неспането, ние бяхме 7 дни така, от 2-3 до 5-6 ч. крещяне. Ама дано е минало, че бях забравила кво е да не спиш през нощта. Ама зъб нямаме newsm78. Може да не е било от тях.
Ние нали всичко отдаваме на зъби Mr. Green.
Ани, може ли да задраскаш нашия тати от списъка. И Наско. Засега двете дами оставаме и живот и здраве ще се видим.

# 100
Здравейте на всички!

Вчера бяхме при невролога за резултата от скенера. Доктора каза  че на главичката нищо му няма newsm44, но ми каза да продължа да го меря аз понеже вече няма такива месечни мерки и теглилки.
Накрая на прегледа той ме пита за моите размери на главата и ми вика че и моята била малко по малка Embarassed и май муе наследствено. Не съм си мерила главата но щом така казва.
Иначе продължаваме с рехабилитацита. За жалост сега нямат свободни часове и ще отидем чак на 6.11.

Меган ако се вгледаш добре в снимката ще видиш че аз го придържам отзад, но има напредък стои все постабилно изправен.
Валерия определено дърпа опашката му и много се кефи сато котаракът е до него. Просто прелива от щастие.

# 101
Благодаря ви мами за топлото посрещане.

Понеже за първи път ще пиша да кажа малко за нас. По принцип сме от Бургас, но в момента живеем в София, докато таткото ни почти приключва със следването.
Симона е много живо, палаво и усмихнато дете. Вече ходи на ясла повече от месец и и се отразява много добре! Проходи в началото на 10-ия месец, а сега вече бягаме. Сутрин се гоним по коридора докато тръгваме на ясла. Незнайно защо тя винаги тръгва в противоположната посока.
От 12 дни вече приключихме с кърменето! Радвам се,че успяхме толкова време.
Имаме 8 зъбчета!

Искам да честитя на всички за рождените дни, които минаха и да пожелая весело посрещане на идващите рождени дни. Ние също сме в трескава подготовка за рождения ден, а пък следващата събота с тати ще сме кумове, а малката - шаферка.

Доста напечена програма!

Ще разказвам как са минали и двата празника!

# 102
Момичета искам да ви почерпя, защото днес моята половинка пораства с още една годинка!!!

# 103
Райче, браво, страхотни новини  Hug. Тези дни много ви мислих, сигурно камък ти е паднал от сърцето.

Благодаря на всички за поздравленията. Със закъснение искам да честитя и на нашите наборчета Ема и Коко. Да растат живи и здрави, да бъдат винаги усмихнати и щастливи и да носят много радост на мама и тати.

Верче, ЧРД на половинката. Пожелавам му да е жив и здрав и много да ви обича и пази.

Добре дошла на Ася и малката Симона   bouquet

Меги, дано бързо се оправя Йони.

# 104
  • София
Райчева, много се радвам за вас  bouquet.
Верче, честито ти рожденик. Много здраве от нас  party006.

Общи условия

Активация на акаунт