В ОКТОМВРИйската дружинка скоро всички ще са на годинка!

• 10 998
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Veri4 честит ти рожденник! ДА е жив и здрав и му желая всичко най хубаво!  bouquet

# 106
Честито на вчерашните рожденници Коко, Ема и Димана!!! Да са живи и здарви, палави и игриви и да ви радват цял живот.

Верче честито на твоята половинка и весел празник. ама вие в един месец много празници.

Момичета ние изкарахме чудесен рожден ден. ще пусна утре и снимки. Бяхме в детски клуб "Тинки - уинки" с 10 деца и безброи възрастни. не знам как се побрахме. не съм доволна от вентилацията на заедението - липсва, и от кетъринга, който взимат от пицария  Дон Вито -доста беден. как да е. Мишленце и ти нали там празнува. как ти се стори.

А инак имам следният въпрос към вас: как преминахте вечер от АМ на обикновена храна и кога? моят син не ще да заспи без шишето с АМ. не че толкоз бързам да го отвиквам, ама вечер яде с нас и после пак иска АМ. как спи с толкова препълнен корем не знам!!!

# 107
  • София
Вери, честит рожден ден на мъжо ти. Да е жив и здрав и да те слуша!  Mr. Green
Райчева, много хубави новини!
Ивонка, аз все още давам на Краси вечерно време АМ. Мисля, че за сега го засища, защото си спи цяла нощ и се буди чак в 8 часа сутринта. Мисля, когато почне да се буди по рано чак тогава да сменя АМ с супичка.

# 108
  • София
Ивон, споко и ние сме така. В 8,30 - попара с 3 сухара, половин пакет солети и бисквити. В 12,30 - почти цало бурканче от кухнята с манджа и десерта. В 16,30 - 200 гр, десерт от кухнята или кроасан или макарони на фурна. В 19 - супа /но никога не изяжда цял буркан/ с филия хляб. В 20 - 120-150 мл. мляко/Нестле/
Опс, похвалих ли се Embarassed. Сега ще видите като спрем да ядем.
Ася, а къде живеете в Сф? А записа ли се за общия РД, да се запознаем?

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 22:36 от Таня П.

# 109
  • София
Айде стига си се хвалила пък ти.....Е, т'ва твойто гардже, най-добро бе  Mr. Green

# 110
Зд,авейте мамчета! Hug
Много съжалявам че пропуснах рожденниците тези дни!
Бини - да ти расте малката Нати и да стане красива млада дама!Да те радва с красота и доброта!Да наследи твоета жизненост и непринуденост.
Честит празник на Коко, Димана и Ема! Живи и здрави да сте дечица!Весели и щасливи!
Меги - много лошо с тези болести ooooh!утешавай се мила че е временно и че скоро като изгради имунитет нещата ще се оправят! Много стискам палци да е по-скоро!
Танче - тази ер-ка пък как те оправии.... ooooh! аз направо бих и го върнала тъпкано! hahaha
За протокола ние ядем по 2 кофички кисело мляко нощем Whistling Не ми го хвалете Яни, ами мен оплачете че цяла нощ шишета бъркам! ooooh!
Момичета - спирам въпреки че има още много да пиша....ама имам проблем от вчера следобед с една програма и неможем да работим дакато не решим проблема. Та по късно ще сес включа пак с продължението Hug

# 111
  • София
Танче - тази ер-ка пък как те оправии.... ooooh! аз направо бих и го върнала тъпкано! hahaha

smile3505

# 112
  • София
 hahaha
Айде стига си се хвалила пък ти.....Е, т'ва твойто гардже, най-добро бе  Mr. Green
На баща си се е метнала. Аз си знаех, че е хубаво гарджето, но е добре, че и други го виждат bowuu Mr. Green.

smile3505
Джулка, тя Ер, щото познава и гарджето и гарвана, затва така говори smile3532

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 23:12 от Таня П.

# 113
мама Райчева , нацелувай хубаво Райчо   love001! Как се радвам за мъника  baloni!!!
Танче , тази нощ спах, спах   sleepuu!!! Искам ощееееее! Ошашкахте ме с Джулка с вашите хранения. Ние още я караме бебешка  Embarassed - пет пъти, два пъти мляко - сутрин и вечер, на второ хранене - млечна каша или попара + плодово пюренце, на обяд - домашна супичка или готова (Хип, Нестле) храна, след обяд пак млечна каша или плодов дует.
Ивон , аз мисля още да давам мляко  Grinning.
Верич, да ти е жив и здрав рожденика  smile3525! Само да те радва!

Да ви попитам - в този студ колко пъти излизате на разходка ? Ние успяваме само веднъж Rolling Eyes.
И да се похвалим - два пъти успяхме да използваме по предназначение много важен уред - гърнето  tongue (случайно)!

# 114
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Вери , да ти е  жива и здрава половинката и много красиви мигове заедно!

То малко със закъснение е поздрава , ма нали знаеш патерицата е до 40 дена.   Mr. Green

# 115
  • София
Аааа, Светле, Вал през нощта не яде. Последно в 20. Някой път и към 6 сутринта пие мляко. А гърнето го ползваме от 6-я месец. Слагай я постоянно, щото много бързо отвикват Peace. Дано продължаваш да спиш Praynig. И ние излизаме по веднъж, но днес 2 пъти.

# 116
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честит Рожден Ден на Пепино! Ади , да ви е жив и здрав малчугана, с много радост и щастие да ви дарява!Щастливо детство!

Честит Рожден Ден на Мартин и на Мирослав! Живи и здрави да са малките палавници!

Весело изкарване на празника!

# 117
  • София
ЧРД НА ПЕПИ, НА АДИ!
ЧРД НА МАРТИН НА КАЛИНКА.
ЧРД НА МИРОСЛАВ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЦА!
bdbaloni baloni bdbaloni

# 118
Ето я и кака ви Гея най-после.
То аман от ремонти и чистене, че нямам време да поздравя рожденниците и така ме е яд  Twisted Evil.

Честито на Пепино, Мартин, Мирослав, Коко, Димана и Ема, и Нати!
Всичко най-хубаво на малките сладкиши, много да са здравички и много весели и щастливи!

Мамо Райче да нацелуваш малкия мъж от мен  Heart Eyes!
Верче, да ти е жив и здрав мъжо и много да се обичате   bouquet

# 119
  • Където ми покаже сърцето
Ето ви и торта за сутрешното кафе.Аз досега правих украса та като се събуди малкия да има балони и тем подобни.Само където един сега така се пукна ,че подскочих от компа.Дано не изгърмят до сутринта.

Честит Рожден Ден на Пепино и Миро.Да са здрави,палави и умни.

Общи условия

Активация на акаунт