Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Изсипвам я в тоалетната.

# 421
  • София
Замисляла съм се за цветята, дали не ги убива, но вече няколко години ги поливам с нея и са добре. Предимно мушката, сакъзчета, каланхое, газании.
Ако съм поляла предварително с нормална вода, тази от контейнера използвам за измиване на външния перваз на балкона, гълъбите редовно го украсяват....

# 422
Здравейте! Как мога да изчистя това петно от чантата, от естествен велур е, а петното е от разсипал се вътре репелент. Чудих се дали ще стане с обезмаслител, но не смея, за да не изсветлее там.

# 423
Наръси петното с талк (от аптеката) или бебешка пудра, ако имаш. Да стои така поне 24 часа и после изчеткай мястото.

# 424
За ароматизирането в гардероба - откакто си държа там запасите от праха за пране, всичко ухае разкошно. Преди съм слагала ароматизатори, но не е толкова приятен и дълготраен аромата.

# 425
Момичета, след основен ремонт съм.
Макар, че бях покрила и облепила всичко, плесканицата е голяма.
Моля ви, кажете как да изчистя фугите на теракота накапани с латекс и лепила.
За теракота и другите повърхности е лесно, с вода и оцет, но тези фуги ми разказват играта...

# 426
С твърда четка, няма с какво друго.

# 427
Или с нова фуга - аз така направих. Понеже майсторите не са много по пазенето, накрая ми смениха фугата на плочките в коридора.

# 428
С малка отвертка с ширината на фугата - просто изстъргваш съвсем леко мръсното.

# 429
  • Благоевград
Здравейте. По погрешка майка ми е използвала препарата на Медикс за загоряло върху фурната, и в момента има петна, които не мога да премахна с нищо. Дали е възможно да бъдат премахнати или да й кажа да свиква с тях? Предварително благодаря за съветите!

# 430
Аз не разбрах. Препарат на Медикс за фурни е използван по погрешка.. къде и върху какво? От снимката не се разбира.

# 431
Използван е върху самата фурна и е оставил петна. Поне това разбирам аз ☺️

# 432
Препаратите за загоряло са силно агресивни, за да разградят засъхнали и загорели мазнини. Станала е реакция с боята / емайла - поне това схванах от снимката. Малко вероятно е да излезе с друг препарат. Аз прецаках батерията с препарат против котлен камък по подобен начин.

# 433
Нова боя?

# 434
С какво да махна петна от смола? На панталона на мъжа ми има няколко , като той вече ги е запрал само с прах за пране, съответно още стоят.

Общи условия

Активация на акаунт