Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
и аз съм доволна от хлебомора:
Скрит текст:

# 406
Аз съм пръскала с Пестигон за голямо куче, същото като фронтлайн, но по-евтино по спомен.Никакви хлебарки, паяците изчезнаха...пет години вече.Безвредно е за домашни любимци.

# 407
  • Велико Търново
Аз си купувам от ДДД фирма, кремчета в спринцовки, който ползват за ясли и градини. Мажа веднъж и следваща нужда има след 2/3години. Последно взех такова от Килърите на байер и съм доволна. Предишните не ги помня какви бяха, но в общи линии изглежда ха и се дозираха еднакво.

# 408
Какъв беше тоя препарат за махане на петна от дрехи под мишниците? Нещо от ДМ беше. Може ли да пуснете линк или снимка пак? Знам че често се пита за него, но нали не живея в Бг и отминавам. Добре, но сега приятелка се прибра в Бг и мога да ѝ поръчам. С мъжо нямаме такива захабени дрехи, но тийна ми не разбира от дума и се пръска и маже постоянно с нещо. Та неговите тениски са жълтосани дори и новите.

# 409
Ha ДМ беше , но го спряха .

# 410
  • София
На Хейтман има, но не съм хо пробвала и не мога да кажа справя ли се.

# 411

Справя се почти напълно.

# 412
  • София
Аз съм пръскала с Пестигон за голямо куче, същото като фронтлайн, но по-евтино по спомен.Никакви хлебарки, паяците изчезнаха...пет години вече.Безвредно е за домашни любимци.
Вътре ли сте пръскала или навън? И в какво съотношение беше разтворът? Че аз уж боря едни паяци и много ме заинтригувахте Simple Smile

# 413
Вътре и пред входната врата.Аз борех хлебарки, липсата на паяци беше бонус😄.Една ампула в шише от препарат за прозорци.Пръска се около прагове, кухненски шкафове, хладилник, баня, около водомера...Пръсках и ъглите на стаите и тавана, около вратите и прагове на терасата.Едно шише ми стигна.

# 414
Вътре и пред входната врата.Аз борех хлебарки, липсата на паяци беше бонус😄.Една ампула в шише от препарат за прозорци.Пръска се около прагове, кухненски шкафове, хладилник, баня, около водомера...Пръсках и ъглите на стаите и тавана, около вратите и прагове на терасата.Едно шише ми стигна.
Много изкушаващо звучи това за паяците. За хлебарките си реших проблема с ултразвуково устройство в контакта, взех го основно заради комари но прогонва също и хлебарки и стоножки. Обаче паяците и молците от нищо не се впечатляват...
Безопасно ли е това нещо за кухнята и има ли някакъв карантинен период като се ползва така разредено? Имам някакъв смътен спомен че е обсъждан този препарат и преди ама в коя тема беше и дали със същото име... не го намерих.

# 415
Опасен е само за рибки май.Ние сме си били вкъщи по време на пръскането, има някаква слаба миризма.Ако се притесняваш, може да излезеш след пръскането за няколко часа.

# 416
Ако е няколко часа, няма проблем - най-лесното е да напръскам преди да отида на работа. Мисълта ми беше дали ще е проблем да се пръска в апартамент в който живея постоянно, не става ако трябва ден-два да не съм там.
Започва да звучи все по-добре, дано се сетя да се отбия в някоя ветеринарна аптека тия дни.

# 417
Ма, моля ви се, бе, хора, тоя препарат се капе директно върху гърба на кучето, нищо няма да ви стане от пръскане на къщата с него!

# 418
За кучето ясно, но пишат да е на място където не може да се оближе, да не влиза във вода и прочие, а все пак смятам из кухнята си за пръскам с него. Нямаше как да не питам.

# 419
Какво правите с водата от сушилнята, която остава в контейнера след пране ? Част от нея сипвам в парогенератора, но не гладя толкова често, колкото ползвам сушилнята, та събирам идеи ако мога да я преизползвам. Не смея и цветята да поливам с нея, заради възможната химия от праха за пране.

Общи условия

Активация на акаунт