Хитринки за всякакъв случай - 27

• 49 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Не съм наясно, честно казано. Затова реших да попитам тук, ако някой може да препоръча от личен опит.

# 526
Не съм наясно, честно казано. Затова реших да попитам тук, ако някой може да препоръча от личен опит.
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/repelenti-16760/menforsan-uri … rane-500-ml-56847

# 527
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/repelenti-16760/menforsan-uri … rane-500-ml-56847

А използвали ли сте го този препарат, защото и аз както другата потребителка имам проблем с маркирането на куче.
Използвала съм какво ли не и няма ефект до момента?

# 528
Аз използвам този препарат за отблъскване, защото котката ми ходеше да си играе с връзките на обувките. Върши отлична работа! Котката не припарва до мястото, но трябва да се пръска през няколко дни, защото явно изветрява.
Ама сега прочетох, че е само за помещения, не става явно за открито.

# 529
# 530
Малката разля малко лак на чаршафа някакъв трик да се махне,веднага избърсах с м.кърпа, лакочистител,после с вениш,Фрош и в пералнята с прах ама няма резултат 🤐

# 531
Малката разля малко лак на чаршафа някакъв трик да се махне,веднага избърсах с м.кърпа, лакочистител,после с вениш,Фрош и в пералнята с прах ама няма резултат 🤐
С каквото и да почистиш, ще остане поне едно като мазно петно. Вариант е да купиш от онези лепки дето се лепят с ютия, мисля че се водят Стикери за дрехи. Онзи ден гледах в кинкалерията до нас, има много видове - цветя, сърца, чисти формички и различни цветове.

# 532
  • В страната на мечтите

Как да махна апликация от детска шапка? Попаднала е в пералнята и е тотално съсипана, искам да я сваля напълно, заедно с лепилото, и да ушия нещо на основата.
Дали ще стане с ютия през вестник?

# 533
Според мен не може да се махне напълно ..

# 534
  • Пловдив
Пусни я още няколко пъти в пералнята.

# 535
Пусни я още няколко пъти в пералнята.
И тези картинки да оклепат всички останали дрехи в пералнята ..

# 536
  • Пловдив
Не мисля, те си падат и изчезват с водата и праха.

# 537
Не мисля, те си падат и изчезват с водата и праха.
Далеч си от реалността Wink
Имала съм такъв случай , не ме питайте после как съм оправяла дрехите ..

# 538
Подкрепям Янтра. Изперете шапката, но с няколко стари кърпи, за които да не ви пука.

# 539
Щом пада в пералнята не би ли трябвало да падне и с хубаво накисване и търкане? Може и обезмаслител, щом помага за махане на етикети, може би ще помогне и тук?

Тези дни изпрах една чисто нова тениска със залечена някаква хартиена лента на нея, баш на щампата. Че я и изсуших Grinning един ден киснене, после търкане само с пръсти и няма и следа.

Общи условия

Активация на акаунт