Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да прекратя членството си в Amazon Prime?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да прекратя членството си в Amazon Prime?
За да прекратите членството си в Amazon Prime, трябва да влезете в акаунта си, да отидете на „Настройки на Prime“, след което да изберете „Отмяна на членство“. Ако сте се абонирали за безплатен план за Amazon Prime и се откажете по време на безплатния период, ще продължите да използвате услугите до края му и няма да бъдете таксувани допълнително.
-
Какви са складовите стоки на Amazon?
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
. Е, тази е много удобна, за широк крак, с хубаво качество, токът е с интересна шарка, черните нишки по него са също велурени. Според мен си отговарят на номера, много леко ми подпират на деколтето на обувката, не знам дали като се поотпуснат няма да започват да ми се измъкват. На първо носене бяха супер. Снимки (малко са прашни, връщах се от разходка):