Забременели след ин витро - тема 49

• 55 080
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Момичетата от Пловдив с тромбофилия къде следите кръвотока? Изобщо не мога да се ориентирам още, а времето минава. Може на частно, може и ЖК. Предпочитам да ми води и женската консултация, но по ми е важно да има кой да ме следи и съответно коригира терапията.

# 481
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам има ли успели от вас при д-р Станулов в Афродита.
Вече взех решението да се преместим при него след 2 неуспешни трансфера в друга клиника.
Ще ми е полезно да знам за други негови пациентки.

# 482
  • София/Севлиево
Има Simple Smile Имаме и тема за пациентите на Афродита  https://www.bg-mamma.com/?topic=890592.690

# 483
Момичета,  след кое тримесечие може да се ходи на зъболекар.?  В 5г.с + 4дни съм и ми се Счупи малко зъб,  за сега нямам болка и дано да не се появява.

# 484
  • София/Севлиево
Аз ходих около 15-16 г.с.да ми оправят една пломба,после в средата на 7-ми месец да ми залепят коронка,че бе паднала.Имам един проблем,който изисква рентген и лека упойка -и двамата зъболекари,при които бях,казаха да изчакам да родя(а жената работи изключително много с бременни жени).

# 485
Дано да не ме преболява.  Четох,че може слеф 3тото тримесечие, и си имало упойки и за бременни, ако се налага.

Аз ходих около 15-16 г.с.да ми оправят една пломба,после в средата на 7-ми месец да ми залепят коронка,че бе паднала.Имам един проблем,който изисква рентген и лека упойка -и двамата зъболекари,при които бях,казаха да изчакам да родя(а жената работи изключително много с бременни жени).

# 486
Момичета, много ми е притеснено. Преди малко забелязах леко кафяво зацапване.

Не знам , чудя се днес ако отида на преглед или най-късно утре, да видят дали всичко е наред. На 08.09 - ми беше 12 ден след трансфер и с положително ЧГХ. Колко е нормално това зацапване, пък и кафяво?!? Писах на доктора иначе - доколко ще ми отговори в неделя. Sad
P.S Записах си час за днес в 16 ч при дежурен АГ във Вита база 2 - за всеки сучай да ме види. То може да е рано всичко още като преглед ()Първичния ми преглед след положителен резултат ми е на 23.09) , но поне да се успокоя.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 12:34 от Chancharanka

# 487
Не се притеснявай.  Много момичета сме със зацапване. Аз на 9 ден след ЗЕТ си бях с доста голямо зацапване от тъмно червена и преминава в кафява и за 1 ден всичко отшумя.  След това на 14 ден пак получих но беше еднократно в светло кафяво. Пускала ли си и прогестерон?  Моя беше на 11 ден след трансфер 24. С първото зацапване док ми изписа и зарзио.  Бъди спокойна

Не знам , чудя се днес ако отида на преглед или най-късно утре, да видят дали всичко е наред. На 08.09 - ми беше 12 ден след трансфер и с положително ЧГХ. Колко е нормално това зацапване, пък и кафяво?!? Писах на доктора иначе - доколко ще ми отговори в неделя. Sad

# 488
Не се притеснявай.  Много момичета сме със зацапване. Аз на 9 ден след ЗЕТ си бях с доста голямо зацапване от тъмно червена и преминава в кафява и за 1 ден всичко отшумя.  След това на 14 ден пак получих но беше еднократно в светло кафяво. Пускала ли си и прогестерон?  Моя беше на 11 ден след трансфер 24. С първото зацапване док ми изписа и зарзио.  Бъди спокойна

Здравей, много ти благодаря. Ами тогава си пуснах с ЧГХ-то пргестерон - беше 8.95. Тогава доктора - Карликая - ми каза, да съм спокойна за него. Да не го мисля - нормална стонойност е.
 Имам изписан Progestan 25 mg. инжекции сутин и вечер по една.+ Proluton Depot - по една мускулна всяка седмица 500 mg. Аспирин по 1 табл вечер и Естрофем 3x1, докато не чуем пулс ми каза доктора.

# 489
И аз съм 2х1 Пролутекс,  Дуфастон и Циклогест.  Но е хубаво да си го пуснеш пак прогестерона дали ти си е покачил поне малко.  Видях, че ще ходиш във Вита на преглед. Предполагам, че ще ти назнапът прогестерон,  но ако не според мен си го пусни.  Ще чакаме да пишеш какво са ти казали 🍀

Здравей, много ти благодаря. Ами тогава си пуснах с ЧГХ-то пргестерон - беше 8.95. Тогава доктора - Карликая - ми каза, да съм спокойна за него. Да не го мисля - нормална стонойност е.
 Имам изписан Progestan 25 mg. инжекции сутин и вечер по една.+ Proluton Depot - по една мускулна всяка седмица 500 mg. Аспирин по 1 табл вечер и Естрофем 3x1, докато не чуем пулс ми каза доктора.

# 490
И аз съм 2х1 Пролутекс,  Дуфастон и Циклогест.  Но е хубаво да си го пуснеш пак прогестерона дали ти си е покачил поне малко.  Видях, че ще ходиш във Вита на преглед. Предполагам, че ще ти назнапът прогестерон,  но ако не според мен си го пусни.  Ще чакаме да пишеш какво са ти казали 🍀

Не се притеснявай.  Много момичета сме със зацапване. Аз на 9 ден след ЗЕТ си бях с доста голямо зацапване от тъмно червена и преминава в кафява и за 1 ден всичко отшумя.  След това на 14 ден пак получих но беше еднократно в светло кафяво. Пускала ли си и прогестерон?  Моя беше на 11 ден след трансфер 24. С първото зацапване док ми изписа и зарзио.  Бъди спокойна

Да, задължително ще пусна прогестерон за мое спокойствие. Това съм го намислила още утре. Много благодаря за успокоението, за думите, имах нужда. 💗💗 Спокойна неделя ☀️

# 491
Кафявото зацапване е често срещано, особено ако е около датата, когато трябва да ти дойде цикъла. Все пак гледай да си почиваш повече. Аз също имах такова, точно около датата на цикъла, но седмица след кафявото вече бях с по-силно зацапване с алена кръв, оказа се заради леко отлепяне на сакчето. Така че един преглед никога не е излишен. Въпреки че май е рано за плоден сак.
И наистина провери прогестерона.

# 492
Кафявото зацапване е често срещано, особено ако е около датата, когато трябва да ти дойде цикъла. Все пак гледай да си почиваш повече. Аз също имах такова, точно около датата на цикъла, но седмица след кафявото вече бях с по-силно зацапване с алена кръв, оказа се заради леко отлепяне на сакчето. Така че един преглед никога не е излишен. Въпреки че май е рано за плоден сак.

Здравейте, върнах се от прегледа. Много съм спокойна, лекарката ме прегледа каза, че всичко е наред. Даже ми снима и плодното сакче. Имам си първата снимчица. Утре си пускам прогестерон, но дори и лекарката каза, че според нея не е нужно. Но за мое спокойствие и ако искам, да си пусна наново ЧГХ и прогестерон. Лекарствата и схемата си остава същата. Нищо не променям. 💗💗💗💗
P.s Зацапването беше на обяд еднократно.

# 493
Супер ,много се радвам ,че всичко е наред. 😍 Радвай се сега на снимката и бъди спокойна. 🤰🍀

Здравейте, върнах се от прегледа. Много съм спокойна, лекарката ме прегледа каза, че всичко е наред. Даже ми снима и плодното сакче. Имам си първата снимчица. Утре си пускам прогестерон, но дори и лекарката каза, че според нея не е нужно. Но за мое спокойствие и ако искам, да си пусна наново ЧГХ и прогестерон. Лекарствата и схемата си остава същата. Нищо не променям. 💗💗💗💗
P.s Зацапването беше на обяд еднократно.

# 494
Здравейте момичета.  Имам въпрос за нещо което няма инфо.  Та въпросът ми е стряскането вреди ли на бебчето ни.... От както разбрах, че съм бременна много се стряскам и то почти от нищо и усещането е по-силно от преди... В 5г.с съм почти влизам в 6 .. Е мами има ли риск и какъв от стряскане ?

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 11:13 от Dalinda953

Общи условия

Активация на акаунт