Забременели след ин витро - тема 49

• 53 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Bling-a-bking, Jinchen - МНОГО, МНОГО ви благодаря за отговорите, момичета! ❤️❤️❤️ Ще чакам. Явно трябва организмът ми сам да се справи, просто ме е страх от не известността в кой момент какво може да се случи, ако съм на работа, в метрото и т.н. Но ще разчитам на късмет, друго не ми остава. Благодаря много още веднъж! Много ми е мило, че има хора, които са наясно със ситуацията и ми оказват подкрепа, дори и онлайн да е - майка ми много се притеснява и плаче, защото е чакала да забременее със сестра ми 7 години (проблем с тръбите, а преди тридесет и кусур години в България още не е имало възможности за ин-витро и т.н.) и сега преживява истински кошмар с моите неуспехи и не искам да й споделям как се чувствам, защото още повече ще се притесни.... Затова й казвам, че всичко е наред и да не се безпокои, а вътрешно аз самата умирам от страх.... Затова МНОГО ви благодаря, момичета, че ви има! ❤️ Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си с лекота 💗💗💗

# 631
Dalinda, аз също мисля, че е хубаво да се изчака до раждането..и аз исках като теб да направя подарък, но реших да подготвя нещо за след раждането. Аз не съм решила още какво, но ето тези много ми харесват, с персонализилано пожелание. Поне за сега съм на такава вълна...https://m.facebook.com/pandasign.by.eth/

# 632
Знам,  че е рано и всичко е в Божиите ръце,  но аз от доста време искам да и взема някакъв подарък в знак на благодарност за положените усилия до сега, и за доброто отношение ,защото тя положи доста усилия с мен особено с вагиналните бактерии.
А живи и здрави бебчо да се роди здрав съм измислила друг подарък.  Благодаря ви,  все пак. 
П. С за сега поручах тези сапунени цветя и ще взема още нещо и е готов подаръка! 

Dalinda, аз също мисля, че е хубаво да се изчака до раждането..и аз исках като теб да направя подарък, но реших да подготвя нещо за след раждането. Аз не съм решила още какво, но ето тези много ми харесват, с персонализилано пожелание. Поне за сега съм на такава вълна...https://m.facebook.com/pandasign.by.eth/

# 633
Ninfa в 7-ма седмица ЧХГ би трябвало да е над 10 хиляди. Ако е кухо яйце по-лесно ще се изчистиш. Много съжалявам, знам през какво минаваш. Поплачи си, остави си време да се възстановиш и продължи напред. Нещата се случват, не губи надежда.

# 634
  • София
Благодаря за отговора! Ясно. Да, моето е доста под 10 000, но и с тия 2000 ми е чудно кога ще спадне така, че да мога да изкървя.... Нищо, ще си изпия и тази горчива чаша до дъно... 😥
Благодаря за подкрепата! Ще видим какви изследвания ще правим след това и после....борбата продължава. Поне ме крепи мисълта, че имам още замразени душички от този опит и се моля някоя от тях да остане с нас... 🙏❤️

# 635
Момичета,препоръчайте АГ за проследяване на бременност в к-ка Надежда.и някой има ли мнение за д-р Кръстев?

# 636
Момичета,в коя г.с спряхте пролутекса?

# 637
  • София

На мен Персенска ми го спря веднага след положителния тест и останах само на два пъти по един Циклогест вагинално. За съжаление не завършва добре.... Питайте си доктора и/или пуснете едно изследване на Прогестерон, за да се провери какво е нивото... Успех пожелавам от сърце и до край!!! 🍀🍀🍀🤞

# 638
Аз съм в 9г.с+5 от трансфера до сега съм на 2×1 пролутекс на 12часа и пролутон депо веднъж седмично.Пролутона го спрях в 9г.с,пролутекс ми казаха до 10г.с,аз в сряда влизам в 10г.с.
Проблема е че ми останаха 4 ампулки само,тоест до понеделник.Притеснява ме това,че 2 дена преди 10г.с няма да имам инжекции.
Чудя се дали да поставям по 1 на ден,за да имам до 10г.с

На мен Персенска ми го спря веднага след положителния тест и останах само на два пъти по един Циклогест вагинално. За съжаление не завършва добре.... Питайте си доктора и/или пуснете едно изследване на Прогестерон, за да се провери какво е нивото... Успех пожелавам от сърце и до край!!! 🍀🍀🍀🤞

# 639
  • София
Добър въпрос... А няма ли откъде да се снабдите с още малко от инжекциите? Кофти ситуация. Друга идея: защо не се обадите на лекаря, който ви ги е изписал, за да питате за съвет как да постъпите? Надявам се, че няма да е толкова определящо, при положение, че говорим за ден-два, ама не смея нищо да кажа, защото само гадая - нито съм медицинско лице, нито знам реално... А друг прогестерон след това - нещо Утрогестан таблетки или Циклогест ще имате ли? Наистина стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин!!! 🙏🍀🤞
П.с. Аз се оказах с кухо яйце, не ми е проблем прогестерона, а лошия "материал" (с мъжки фактор сме) и не знам как ще се преборим с тези ICSI-та... Дано Господ се съжали над нас, защото вече почвам да губя надежда...

# 640
Писах на доктора,сигурно утре ще получа отговор.Нашето инвитро го правихме в Истанбул и повечето момичета там сме на такава терапия и доколкото знам,вече след 10г.с си е по преценка на следящият доктор тук,дали ще изпише нещо.
Не се притеснявайте и не губете надежда,ние бяхме с идеални изследвания и въпреки това имаме 1 неуспех в Истанбул,успяхме от вторият опит.
Ще се получат нещата,само вярвайте Heart
Добър въпрос... А няма ли откъде да се снабдите с още малко от инжекциите? Кофти ситуация. Друга идея: защо не се обадите на лекаря, който ви ги е изписал, за да питате за съвет как да постъпите? Надявам се, че няма да е толкова определящо, при положение, че говорим за ден-два, ама не смея нищо да кажа, защото само гадая - нито съм медицинско лице, нито знам реално... А друг прогестерон след това - нещо Утрогестан таблетки или Циклогест ще имате ли? Наистина стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин!!! 🙏🍀🤞
П.с. Аз се оказах с кухо яйце, не ми е проблем прогестерона, а лошия "материал" (с мъжки фактор сме) и не знам как ще се преборим с тези ICSI-та... Дано Господ се съжали над нас, защото вече почвам да губя надежда...

# 641
Аз ще си го слагам 2х1 до 12г.с , така беше ми казала док.

# 642
  • София/Севлиево
Някъде около 13-14 г.с.Бях първо всеки ден по 1 до 12 г.с.и после през ден 7 броя и го спрях...

# 643
Здравейте момичета. Не знам дали тук в тази тема е подходящ въпросът ми. През март тази година имах първи опит на пресен ЕТ , който завърши с аборт. Сега ми предстои нов опит, но днес доктора каза че само ще има пункция без трансфер тъй като на изследванията е излязло високо ниво на прогестерон. Може да е за добро , дано да имам късмет и да се замразят повечко качествени ембриончета. На първия опит имах 4 но не замразиха нищо , трансфера беше на 1 петдневен и останалите не оцеляха на 6 ден вече спряха развитие.
От изследванията показва 2,1 Ng/ml... И казват че е високо ниво на прогестерон...

# 644
Аз не разбрах какъв е въпросът…Дали 2,1 е високо ли?
Предполагам е изследван на 3-ти ден от цикъла, в такъв случай над 1,5 се води висок и евентуално лош резултат при трансфер. Лигавицата става презряла докато дойде време за трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт