Смени жената 2021

• 102 041
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Деспота: "жена ми никога не би ме оставила да правя нещо без да ми помогне и което да ми навреди на здравето" /нещо подобно/, но той е позволил на бременната си жена да слага паркет...  

Предлага и брак и не само не се целунаха по устните, а дори и по бузата не я целуна /а тя го направи/!
Хора, няма как това да е нормално при млади хора... Няма как!
Дожаля ми за това момиче, честно!

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:27 от art deco

# 1 081
Арт деко, той предложи брак - нямаше даже кутийка пръстена- защото Тома обеща че ще поеме разходите.
Искам ММ да ми каже, че иска само аз да го ядосвам. А не да ми каже, че без мен е счупен.
Мъжът е стожер в дома, а не патерица.
Но истината е проста - мъже и жени има различни. Надявам се да греша, че той е тиранин. 🙏

# 1 082
  • София
Арт деко, той предложи брак - нямаше даже кутийка пръстена- защото Тома обеща че ще поеме разходите.
Искам ММ да ми каже, че иска само аз да го ядосвам. А не да ми каже, че без мен е счупен.
Мъжът е стожер в дома, а не патерица.
Но истината е проста - мъже и жени има различни. Надявам се да греша, че той е тиранин. 🙏
Този не е способен на такива мили думи, явно е попреписал оттук-оттам... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 083
Бременна жена да реди паркет и ти да се гордееш с това? Не!
300 000 за реално 3 стаи, които отдават под наем. Тези са луди. Къщата няма зимна кухня. Пералното помещение е направено адски първобитно. Предвид, че къщата е нова и те са я проектирали, да направиш перално, в което се слиза по клатеща стълба и вратата е в пода. Пълна безумица.
Сестра ми и мъжа й си купиха студио в Созопол в комплекс, приличащ на този в Бургас. Преди няма и месец, на тези безбожно високи цени. Еми с 300 000 щяха да си вземат 3 студиа и да им останат пари. По време на пандемията, когато е снимано, цените бяха по-ниски. Преди 8 години още повече. Не знам колко вървят стаите в Синеморец, но със сигурност сестра ми ще взима двоен наем за нейното студио. Просто тези са си дали парите, времето и младостта на вятъра. Адски необмислено решение и заробване за цял живот с тази къща. Кому е нужно? После като децата порастнат ще им вменят, че трябва те да се грижат за къщата и с нея да си изкарват прехраната. А, те могат да имат съвсем различни интереси и цели, но ще има: “Ние за вас и тази къща си дадохме живота. Ваша отговорност е да я поддържате.” И най-важното - губят си времето, което могат да прекарат с децата си, а това е най-хубавото време. Докато са малки да си с тях и да им се радваш. Децата ще порастнат и ще отлетят, а ти като се обърнеш: виждаш само къща, къща, къща. За това и до някъде симпатизирам на бургазлиите. Ценят втория си живот и го живеят по най-добрия начин. На мен също не ми допада ходенето всяка вечер по заведения, но пък щом това им харесва и ги прави щастливи - не виждам нищо лошо. По принцип бих симпатизирала на работещо и трудолюбиво семейство пред светски личности, но тук съм за щастието пред 20 часа на ден работа.

Пускам да до гледам сега размяната на правилата.

# 1 084
Да, проекта за къщата ако е техен - майко мила.
И той не може да си прави сметката.
Но това което разказа Ели - историята на нейната баба, починала месец след като завършила къщата - мирише ми на  семеен модел, вкоренен в нея. От психологическа гледна точка.

# 1 085
ВаняК, тя Ели си каза - баба й е живяла такъв живот - завършили къщата и жената починала след две седмици. На тях толкова им е хоризонтът, ограничен им е мирогледът и си мислят, че правят голямо геройство. Отстрани изглежда страшна глупост тяхната саможертва, а даже и не са щастливи. Хубавото е, че не го осъзнават, че ще се сдухат повече.

# 1 086
Едно време може би и това да е било най-важното и ценното. Баба й не бих я обвинявала за този избор, но тях да. Тома й го каза - живей в съвремието. Сега света е толкова достъпен, голям и разнообразен. Живей го този живот! Достатъчно е да имате собствен дом, работа, любов, деца и здраве. Какво ще оставите на децата - спомени и красиви емоции. Това е по-ценно от едни тухли. А, те като са възпитани, умни и кадърни, ще постигнат повече. Времето със семейството не може да се върне, купи, построи.

# 1 087
Бургазлиите бяха яки. И да нямат пари, татуирания една цаца на брега ще хапне, и пак ще се кефи. Joy
Льольо Любо хич не е прост, намерил си слугинчето. Пу, ядосах се. Спомена се накрая, че била за хотел къщата?

# 1 088
Като искат да си построят къща, която да оставят на децата, не разбрах защо е трябвало да вдигат 4 етажа? Може би и 2 етажа щяха да стигнат.

Оставам настрана факта, че изпълнението куца.

# 1 089
  • София /Абсурдистан
Е, за даване под наем става. Може би печелят добре.

# 1 090
  • София
Гледах само началото, но ако те са проектирали къщата, за тях важи фразата "икономията е майка на мизерията". С това перално помещение в мазето с тази дупка в пода и стръмна стълба е най-тъпото, което са можели да измислят. Сигурно мъжът го е измислил, защото не вярвам нормален архитект да направи такава глупост.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 23:39 от Andariel

# 1 091
  • София /Абсурдистан
Е нали планът за къща се одобрява, преди да се започне строеж.
Някои купуват типови проекти за къщи и така строят, излиза по- евтино. Особено по селата. Виждла съм цели улици с еднакви къщи.

# 1 092
Е, за даване под наем става. Може би печелят добре.

Едва ли е повече от 60-70 лв за вечер. Стаите дори нямат някакъв мини кухненски бокс, където да имаш две чаши и една кафемашина. Обзаведени са възможно най-евтино. Банята, която видях, е хубава, защото е нова, иначе и тя е евтина.
Но някои хора цял живот няма да имат пари. Просто нямат търговски нюх. Да, работят, всеотдайни са, но си трябва и находчивост и акъл, а не само здрави ръце.

# 1 093
  • София
Той може да е одобрен, но е неудобен. Да строиш къща и да е неудобна за ползване е или тъпота, или алчност.

# 1 094
Семейството от Плевен се е заробило с тая къща, както отбеляза жената на Тома и забравили да живеят.
За къщата ни-що няма да кажа.
Само като видях, че няма кухня и къде трябва да скоча за да стигна до пералнята и ми прилоша.
Дано сега чуят думите на Тома, като се гледат.
Ама анадали.

Общи условия

Активация на акаунт