Смени жената 2021

• 101 066
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 485
И двамата мъже в епизода бяха от серията "да ти леят куршум против уплаха", но хайде... мое мнение Wink

# 1 486
Не се шегувам. Не е лош Никола. Да, няма хубаво тяло. Леко може да попромени стайлинга, но го намирам за приятен. Митко например е силно не мой тип, та чак бих определила за грозноват. Но Никола става. И на мен ми харесва Дейвид Бекъм, но тук говорим за нормални мъже от реалния живот.

# 1 487
Никола освен, че е симпатичен, притежава всички качества на достоен човек - отговорен, честен, добър и работлив. Не само е приел чуждо дете, но и след раздялата с майка му, не го е изоставил. Личи си, че в тяхната къща цари любов. Много добре се почувствах след този епизод. Отдавна не бях виждала хармонични и нормални отношения. Сегашната му жена, дори да е златотърсачка, си е изиграла картите добре. Гледа си къщата, обича и децата от предишния му брак, което също не се среща често. Също ми се вижда доста по-реализирана и осъзната от Бети, която си е чисто луда, просто е добродушна. И другата двойка не са лоши хора, но според мен са заедно от удобство.

# 1 488
как, Бети си го обича! Видя ли как му се хвърли като го видя при разговорите накрая, и в къщата си поплакваше, но дали за него? Или, за това, че не се е справила както и се искало с децата - Егото се обажда?

# 1 489
Изгледах целия епизод от началото, тая Бети много дразнеща ми се видя. Искам деца, не искам деца… малко неуравновесена също.

# 1 490
Нищо особено не е Никола, просто е финансово красив на този етап.

# 1 491
  • София
За възрастта си изглежда добре, има приятни черти. Умее да общува с хората, добре се държа в епизода.

# 1 492
Хубави са и двамата мъже.
И добряци изглеждат.
С две думи- хубав епизод.

# 1 493
Само за малко да ви върна на епизода с "приятелите" на Филип Плейн.
Ето, че имало още един такъв Grinning

# 1 494
  • earth
Ако една жена е омъжена за мъжа, който я издържа, живее заедно с него и има дете от него, тогава тя може ли да е държанка?

Ако Ели беше по-грозничка, щяхте ли да смятате (тези, които сега я определят като такава) за държанка? А ако беше пак толкова хубава, но не танцуваше?

Опитвам се да разбера кое е това, което я определя като държанка. И още един въпрос за тези, които казват, че познават много държанки. Бихте ли ги попитали как са си намерили държанец? Има ли установени канали/пазар у нас? Питам за един приятел.

# 1 495
Здрасти Ели😄

# 1 496
Единственото леко странно, за мен е факта, че Ели все още работи като танцьорка, въпреки очевидното им добро финансово състояние.  Важно е да уточним, че танцьорка в дискотека и танцьорка на пилон са две различни неща, но и така да беше, Никола като такава я е взел и той проблем с това няма!
Едиствено в бившите социалистически страни се гледа с лошо око на жените/съпруги, който са избрали да не работят извън дома си. В целият цивилизован свят това е нещо съвсем нормално, даже на повечето места мъжете смятат за въпрос на чест да изкарват парите в семейството, а жената да се грижи за децата и дома, разбира се ако и тя така желае.
За мен въпросната Бети е много претенция без покритие. Говори интелигентно, учила е в чужбина, но нищо повече.
Оженила се е за обикновенно момче, което просто й е удобно и я обича, не я предизвиква по никакъв начин. А най-голямото й постижение е, че е била секретарка/личен асистент. Сега брокер на имоти и customer service Нито е толкова красива, нито има поддържана фигура.

# 1 497
Такива ли са обикновените момчета? Мързеливи и неамбициозни? Явно съм ударила джакпота тогава.

# 1 498
Мъжът на Бети ми е безкрайно антипатичен. Много мразя такива типажи, които нямат амбиция. Да, добър е, смирен е, не бърза за никъде, но аз съм другата крайност и това би ме дразнило до болка. Това натякване за деца също не го приемам. Когато са готови хората, тогава. Това, че някои хора са били готови по-рано, не значи, че и другите ще са, може дори никога да не се решат. Никола ми хареса. Ели също, за мен е красива и умна жена.

# 1 499
  • София
Смени жената - 08.07.2022

Ели и Никола са пример за едно щастливо и задружно семейство. Тя е танцьорка в столично нощно заведение, а той - управител на бар. Запознават се преди 5 години и веднага разбират, че са предопределени един за друг.

Ели и Никола имат 2-годишна дъщеря Памела. Никола има две деца от предишния си брак - Алекс на 15 и Никол на 9 години. Те прекарват половината от времето си при Ели и Никола.

Елизабет и Димитър

Елизабет е позната на широката аудитория покрай участието си в петия сезон на "Фермата". Димитър е нейната голяма любов.

В момента младата двойка живее в квартал Княжево във фамилната къща на семейството на Димитър, на последния етаж, който са ремонтирали и декорирали сами.

И двамата работят и самостоятелно управляват личните си финанси.

.

Общи условия

Активация на акаунт