Смени жената 2021

• 101 059
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 470
Във Фермата като брокер ли я представяха?

# 1 471
Във Фермата беше асистент на директор в голяма фирма.
Явно после е станала брокер, намерила си е момче, омъжила се е вече.

# 1 472
  • earth
Демек секретарка.

# 1 473
. На танцьорката е по-лесно, само 3 нощи работи от седмицата, а кога си подготвя композициите? Един танцьор не е ли отдаден на танците, той постоянно трябва да работи с тялото си...

Kакви композиции, върти се на пилон от 24:00 до 04:00. Едва ли е нещо , което изисква сериозни тренировки.

# 1 474
Може да не танцува на пилон ,а да е от танцьорките  в дискотеките  на сцената.

# 1 475
Нищо не приемам за чиста монета.
Може да е танцьорка в кухнята и мини къщата на детето.
Или само на хартия да е такава за да ѝ върви майчинството, нали Никола имал кръчми, доколто разбрах...
Всъщност това както и на Бети кариерното развитие нямат никакво значение.
За предаването имат.
Иначе ако Никола спре да ѝ осигурява висок стандарт ще намери някъде другаде да *танацува*. Щом така му викат.

# 1 476
Скрит текст:
Иначе ако Никола спре да ѝ осигурява висок стандарт ще намери някъде другаде да *танацува*. Щом така му викат.

Това е доста цинично. Къде остана вярата в истинската любов?

А за Бети, съвсем не е сигурно дали, ако срещне някой като Никола, няма да забрави изведнъж за кариерата си. Каквато и да е тя. Но явно не е много успешна, щом финансово не й позволява да мисли за дете.
Двама здрави, прави хора, които работят (единият от тях  - много), да се чудят дали доходите им ще им позволят да глдат дете... нещо не е измислена добре сюжетната линия в тая серия.

# 1 477
Скрит текст:

А за Бети, съвсем не е сигурно дали, ако срещне някой като Никола, няма да забрави изведнъж за кариерата си. Каквато и да е тя. Но явно не е много успешна, щом финансово не й позволява да мисли за дете.
Двама здрави, прави хора, които работят (единият от тях  - много), да се чудят дали доходите им ще им позволят да глдат дете... нещо не е измислена добре сюжетната линия в тая серия.
Изобщо не е цинично. Знаеш ли колко държанки познавам, които са намерили мъж с пари и си развяват д-то напред назад с високото самочувствие. Или не работят, или работят за себе си и заплатата си я ползват като джобни. Ако на такива им се спре кранчето ще ги видим. Дори повечето съм убедена че не са влюбени в мъжете си, а ги използват заради парите. Не твърдя, че случаят на танцьорката е такъв, но ако мъжа беше с нисък доход вероятно тя щеше да работи нещо по-стабилно (или да си намери друг с повече пари, знам ли я).

# 1 478
Така съм я видяла, така съм я рзбрала.
За някои цинично за други начин на живот.

# 1 479
Че танцьорката си е бая "доходносна "професия.120 лв .на вечер в дискотеката.

# 1 480
  • София
Стана ми жал за Бети като каза, че нямала нервите за дете. Явно ѝ се иска, но си е втълпила, че добрият родител търпи всичко и детето е водещо, което не е така. В другото семейство майката беше основно майка и съпруга, детето съответно според мен беше презадоволено и разглезено. Гледането на дете е както си го направиш. Разбира се, с необходимото търпение, но то не е безгранично и трябва да е за определени неща.
Направи ми впечатление, когато Никола каза на Ели, че едното от новите правила е един час посветен на Никол, тя отговори - съгласна съм, тогава за мен - два часа... Стори ми се доста самовлюбена и държаща тя и нейното златно яйце да са в центъра на вселената. Е, сигурно не е лесно да имаш партньор с деца от предишен брак, но все пак изказването ѝ ми остави горчив вкус.
Никола е страхотен, мислещ човек. Струва ми се обаче, че намира жените по шаблон, който не е най-добрият за него. И двете му жени са търсели високия стандарт. Не го разбирам това - да оставиш, че и да изискваш от мъжа си да бъхти като ненормален, да не го виждаш грам, само и само да плащате ипотеката на огромния дизайнерски дом... Дано Ели е жена на място и го подкрепи да намали работата и да снижат малко стандарта, който явно трудно си позволяват.

# 1 481
  • София
Скрит текст:

Бети взима повече пари, защото работи на две места в момента, явно не ѝ се вижда достатъчно още отсега да са само на работата ѝ, на която е на трудов договор. А ако излезе майчинство остават без нея.
Те няма да са бедни, ако е на едната работа, но тя явно не е свикнала така.
В този сезон на Фермата бяха разделени на "бедни" и "богати", тя беше в тези с добрите доходи. Работеше като личен асистент в голяма корпорация, което си е позиция с добри заплати наистина, но и изисква да си 24/7 наличен. После е започнала нормална работа, но постепенно пак е увеличила часовете и Митко се сърди.

# 1 482
Момиченцето Никол е много сладко, то търси своето място в живота, с един полубрат  и една полусестра, сигурно част от времето е с майка си, друга част при бащата на момченцето, и след това при Никола. Усеща се, че изживява травмата от развода, старае се да угажда на другите и да чака някакво одобрение, а не да показва своите нужди.
Наистина трябва да има време специално за нея, пък дори и само 1 час да е.

# 1 483
Освен приятен на вид мъж с възможности, Никола...
Предполагам, че се шегуваш Wink

# 1 484
Освен приятен на вид мъж с възможности, Никола...
Предполагам, че се шегуваш Wink
Че какво му има? Изглеждаше даже по- добре от жена му🤭

Общи условия

Активация на акаунт